18

Man kan da aldrig have for mange. Kan man?

Det er ikke fordi, jeg mangler. Støvletter altså…

Yndlingsstøvlerne

Jeg har mere end ét par. Faktisk mange par, hvis du tvinger mig til en tilståelse, men yndlingen og den, der er brugt utrætteligt hele efteråret og vinteren er denne. En sort ruskinds-støvlet fra Vagabond, som med det samme fik mig sendt direkte retur til tiden med Bruno & Joel som absolutte yndlingsleverandører af mit fodtøj. De havde i en årrække en lille støvlet, som mindede en del om denne. Jeg havde adskillige par. Jeg sled dem op.

Nu slider jeg min Vagabond. Måske endda op. Så har jeg købt en afløser. Helt magen til. På udsalg og til halv pris.

Sig det ikke til nogen, for jeg ved godt, at det er lidt tosset ;-)

You Might Also Like

18 Comments

 • Avatar
  Reply
  Pernille
  17. januar 2014 at 17:34

  Det er da ikke tosset, hvis de er helt rigtige :)

 • Avatar
  Reply
  Dorthe Ebdrup Larsen
  16. januar 2014 at 07:18

  super tak for dit svar :-)  jeg prøver at hører mig omkring :-) 
  rigtig god torsdag ;-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  16. januar 2014 at 07:08

  Jeg elsker at vide, at jeg har ekstra, når yndlingene er slidt op :-)

 • Avatar
  Reply
  Dorthe Ebdrup Larsen
  16. januar 2014 at 06:38

  Hej Liselotte
  dejlig blok du har her , jeg er en ivrig besøger af jeres garnlager .
  Den flotte jakke du har strikket af isager er bare så smuk og det er virkelig et projekt jeg overvejer at kaste mig ud i , men vil  gerne hører dig om den er svær at strikke , jeg er først begyndt at strikke efter opskrift for nylig , og har hørt at isager kan være noget kompliceret at strikke efter .
  Nu er du jo en erfaren strikker så jeg vil gerne hører din mening :-) 
  Mange hilser Dorthe 

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   16. januar 2014 at 07:10

   Lige akkurat fordi jeg er erfaren strikker, er jeg slet ikke den rette at spørge. Jeg opdager sjældent fejlene, mens jeg strikker, for jeg følger ikke opskriften, men gør det, der giver mening at gøre.

   Hvis du er i tvivl, ville jeg nok prøve at spørge ude i nogle af de strikke-grupper, der er på f.eks. facebook. Måske er der derude nogle ikke-erfarne strikkere, som kan fortælle dig, om det var nemt eller vanskeligt :-)

 • Avatar
  Reply
  Birte
  15. januar 2014 at 17:45

  Man skal ikke risikere at gå ned på grund af mangel på fodtøj, og Vagabond er også noget der passer godt til mine fødder. Et godt tilbud på Vagabond er en næsten umulig fristelse at stå imod – og hvorfor skulle man, når man kan?

 • Avatar
  Reply
  Susanne
  15. januar 2014 at 13:16

  Neeej da Liselotte, intet tosset der, det er ganske normalt, tror jeg nok, jeg har det på samme måde :-)

 • Avatar
  Reply
  Connie // Larsens Blog
  15. januar 2014 at 13:14

  Tiden og ærgrelserne har lært mig at doble op, når jeg har fundet sko, støvler, bukser osv. som jeg bare ikke kan leve foruden :-)  … så du har min fulde forståelse … og når det endda så er på tilbud og til halv pris, så vil det nærmest være kriminelt ikke at købe et ekstra par :-)

 • Avatar
  Reply
  Flinkonella
  15. januar 2014 at 12:44

  GULP!!! HAVDE DA GLEM SLT OM BRUNO OG JOELS STØVLETTER, HAVDE OGSÅ FLERE PAR , DE VAR DA FOR FEDE!! MÅ LIGE KIGGE NØJERE PÅ DE DER VAGABONDER 

 • Avatar
  Reply
  diana rose
  15. januar 2014 at 12:00

  Kære Liselotte.
  Jeg tror ikke du er mere tosset med sko og støvler end mange medsøstre.
  I “gamle” dage med pæne ankler og fuld førlighed på resten af bentøjet, var Salling i Århus min yngslingspusher, – simpelt hen Danmarks flotteste skoforretning – og priserne på luxusmærkerne var altid – endog – meget rimelige, så jeg købte et eksemplar – i hver farve. Matchede alt mit tøj og tasker, og havde over 100 par. Nu skal man være glad for, man kan få anklerne ned  “konestøvler” godt udblokkede. Så køb og nyd, mens du kan. Du er ikke alene………………………
  Gode onsdagsknus fra Diana
   

 • Avatar
  Reply
  Sidsel
  15. januar 2014 at 11:16

  Det er bare SÅ smart. Har tit fortrudt, at jeg ikke doblede op. Meeeen, det er jeg begyndt på:-))

 • Avatar
  Reply
  Anne-Marie
  15. januar 2014 at 10:44

  Man kan ikke have for meget garn eller for mange sko. Sådan er det bare!

 • Avatar
  Reply
  Annie Hartvig
  15. januar 2014 at 09:33

  Nej det er bestemt ikke tosset, men smart og fremsynet
   

 • Avatar
  Reply
  sidse
  15. januar 2014 at 09:14

  Jeg har i mange år købt to af samme, det stammer måske fra dengang jeg boede i Nuuk, det gav mening, for hvornår havde jeg ellers mulighed for at handle. Siden er det en rigtig god ide, når noget virkelig bliver ynglingen for alvor. Ærger mig til stadighed over en ikke indkøbt double, en varm dejlig sag i filtet uld, fra Gudrun Sjöden, den første vaskede jeg helt helt forkert. Og dine fine støvler.. mmmm..

 • Avatar
  Reply
  Pia Jul
  15. januar 2014 at 08:41

  Super god taktik Liselotte :)

 • Avatar
  Reply
  Randi
  15. januar 2014 at 08:11

  For mange støvletter? Det tror jeg absolut ikke, man kan ha’ ;-)

 • Avatar
  Reply
  Karen
  15. januar 2014 at 08:09

  Det er slet ikke tosset! Når man finder noget godt, især hvis det er godt for ens fødder, så er det da bare at holde fast i det. 

 • Avatar
  Reply
  Sole
  15. januar 2014 at 08:02

  Gu er det da ej tosset…. men heldigt!! Jeg gad godt vide hvor mange gange, jeg har haft lyst til at sparke mig selv bagi for ikke at ha’ koebt TO af et eller andet, der har vist sig at vaere vindere!!! Senest mine yndlingssandaler, som IKKE kan koebes mere! Og med mine brede foedder er det skisme svaert at finde en erstatning….. men de kan jo ogsaa holde lidt endnu ;-) 

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)