16

Fredags-slik eller hvordan æslerne fra Peru endelig nåede frem

Jeg skal love for, at sneen kom til Nordjylland i dag. Det startede blidt og forsigtigt i nat og da jeg faldt i søvn efter et kig ud af vinduet ved tre-tiden, nåede jeg at tænke, at det da vist ikke blev noget særligt med den der snestorm.

Klokken tidligt i morges var det heller ikke noget særligt, men hvidt var der og det sneede vedholdende og sådan blev det så ved hele dagen. Vi valgte at give Lisette og Kirsten fri i dag. Snefri. Det holder jeg selv meget af at have og på trods af en dag inde på lageret, har det været som at have snefri, for det er noget ganske særligt at modtage kunder, som har bevæget sig gennem sne og blæst, for at komme til Garnudsalg. Der er en særlig stemning sådan en dag, så jeg har sådan hygget mig med at betjene kunder, pakke ordrer og fylde op hist og pist.

Midt i snestormen ankom æslerne fra Peru langt om længe og med sig havde de den gammelkendte og smukke alpaca, men de havde også noget nyt og helt igennem fantastisk! To nye kvaliteter vi har udviklet og siden ventet længe på er endelig her og de er begge den ypperste luksus. Vi glæder os sådan til at præsentere dem for jer, men jeg kunne ikke dy mig og måtte lige have lidt fredags-slik…

Fredagsslik

Blackhill Pacalina er en tynd, fin og utrolig smuk blanding af 65 % baby-alpaca og 35 % ren hør. Den er simpelthen helt igennem uimodståelig og jeg måtte selvfølgelig straks have et bredt udvalg med ind, for der skal test-strikkes i weekenden. Jeg kan slet ikke lade være.

Jeg vil anvende den som følgetråd sammen med Blackhill Superfine Alpaca i en ny og utrolig smuk natur-farve. Det bliver luksus i særklasse, kan jeg mærke. Jeg glæder mig meget til at tage hul på det.

Fredagsslik

Sammen med den nye, smukke Blackhill Pacalina er der også kommet en specialspundet superfine alpaca, som også kræver nærmere præsentation på et senere tidspunkt, men nu er det endelig blevet fyraften for os og jeg vil elske at putte mig i sofaen sammen med Kenneth og Oline. Vi er enige om, at vi er ved at have fortjent det.

Må din fredag aften blive lige tilpas :-)

You Might Also Like

16 Comments

 • Avatar
  Reply
  Vibe
  19. januar 2014 at 10:23

  Skyyyynd dig ! Med de der prøver…
  pindene er spidset, varmet, og klar ;0)

 • Avatar
  Reply
  Annemette
  18. januar 2014 at 15:53

  Åh så smukt og skønne skønne farver! Jeg glæder mig til at se hvad du får ud af det ;-)

 • Avatar
  Reply
  Wong Wai
  18. januar 2014 at 10:34

  Aaeejjjhh; så har jeg bestilt “lidt for tidligt, med det andet garn”! Skal lære at have is i maven… Nå, det må blive i en anden ordre :-(
  God weekend til dig og dine :-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  18. januar 2014 at 10:06

  Hold nu op, som det er smukt, når man får strikket med det. Jeg har idéer, som skal forfølges, så jeg dykker ned i nogle af mine bøger senere i dag :-)

 • Avatar
  Reply
  Catarina
  18. januar 2014 at 09:07

  Nøj hvor ser det bare lækkert ud. Jeg kan godt forstå at du bare var nød til at snuppe lidt med ind til weekenden. ????
  Rigtig god fornøjelse og weekend til jer alle og nyd sneen – for her sydpå er det kun vådt og gråt. 

 • Avatar
  Reply
  Marianne Sonne
  18. januar 2014 at 08:03

  Det ser meget spændende ud – og må da prøves på et tidspunkt. Rigtig god weekend – kh Marianne

 • Avatar
  Reply
  Anne marie
  18. januar 2014 at 02:08

  Tror på at i har fortjent at få bene op og tid til de i holder mest af. På sådanne en fredag. Uger er gåde og nu er det tid til de ting vi holder af når vi holder fri fra arbejde. God weekend. 
  Glæder mig til at se og en dag mærke det nye garn hos jer. 

 • Avatar
  Reply
  sonja zattlander
  17. januar 2014 at 22:26

  ha en dejlig aften, venter spændt på hvad du får ud af garnet:)

 • Avatar
  Reply
  sidse
  17. januar 2014 at 21:37

  Hvem har så egentlig brug for mad? Eller sex?
  Hvis den slags garn er i vejen. Det glæder jeg mig til at føle/gramse/mærke!

 • Avatar
  Reply
  Trine
  17. januar 2014 at 21:06

  Uha hvor ser det fristende ud :-)
  rigtig gid aften til jer

 • Avatar
  Reply
  Henriette Hald
  17. januar 2014 at 21:02

  ORV det er lækre farver Liselotte :)    Jeg gad godt kramme sådan et ( dusin) nøgle når jeg trænger til ro i sjælen hihi.
   
  Rigtig god weekend og god strikkefornøjelse
  Henriette 

 • Avatar
  Reply
  strikogsting
  17. januar 2014 at 19:57

  Hvor lækkert at se på – og at strikke med, helt bestemt. God weekend

 • Avatar
  Reply
  Helle
  17. januar 2014 at 19:52

  Jeg glæder mig til at få det i hænderne.

 • Avatar
  Reply
  Sole
  17. januar 2014 at 19:34

  Helt enig med Ulla. Pacalina, fantastisk navn…

 • Avatar
  Reply
  Karin
  17. januar 2014 at 19:22

  Det ser rigtig lækkert ud, spændende hvad du siger, når der er prøve strikket. 
  Rigtig god fredag/weekend til jer alle 3. <3

 • Avatar
  Reply
  Ulla Røjkjær
  17. januar 2014 at 19:10

  Åh bare navnet PACALINA .. Jeg elsker det❤️

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)