10

Søndag er god mod mig :-)

Søndag er sådan en af de dage, jeg elsker. Langsom, rar og med masser af smil og latter, pandekager og tid ved langbordet i husets hjerte, køkkenet.

Amanda kom ikke med den bus, de havde planlagt, men så er der tid til at spille og hygge et par ekstra timer. Jeg kan høre, at det falder i god jord oppe foran tv’et, hvor de er i gang med at spille wii. De griner, råber og bander endda ind imellem.

Søndag

Søndag

Søndag

Oskar lurpasser den på køkkenbænken med bagenden placeret på radiatoren. Jeg sidder ved siden af og strikker og nyder lyden af pigerne, som hygger. Der findes ikke bedre lyd i en verden, der er på nippet til at træde ind i den blå time.

Søndag er god mod mig :-)

You Might Also Like

10 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  20. januar 2014 at 23:17

  Søndag var bare sådan en god og dejlig dag :-)

 • Avatar
  Reply
  FRØKEN LARSEN I/S
  20. januar 2014 at 10:35

  Som man dog kan SE den hør i det nye garn. Smukt og spændende. Spændt på, hvad du strikker. På TRÆpinde, kan jeg se ?? Eller bambus…
  Kan næsten ikke vente på resultater ;0)
  Kh. Lene.

 • Avatar
  Reply
  Anette
  19. januar 2014 at 22:01

  Hej Liselotte.
  Jeg vil bare gerne sige dig tak. Tak for opskrift til raglan sweater. Tak for inspiration til sammensætning af garn og farver. Tak til din mand for lækkert garn. Jeg er nu indehaver af en fnug let og fantastisk lækker sweater.
  Mange venlige tanker.
  Anette

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   20. januar 2014 at 23:15

   Selv tak og skønt at vide, at opskriften giver glæde rundt omkring :-)

 • Avatar
  Reply
  Jane
  19. januar 2014 at 21:40

  Åh, man får jo helt lyst til at hoppe ind i billederne og dele søndagen med jer. i skal nu nok få lov at beholde den i fred og for jer selv. 
  Her er det blevet mandag morgen og jeg stiger snart på toget ind til centrum. Jeg ønsker jer en god uge. 

 • Avatar
  Reply
  Anne Cathrine
  19. januar 2014 at 21:04

  Hvor er det skønt, lyder som en søndag lige efter mit hoved! :)

 • Avatar
  Reply
  Kristina
  19. januar 2014 at 21:04

  Kære Liselotte. Mange tak for en super inspirerende blog, jeg følger med dagligt og glæder mig til næste indlæg. For nyligt læste jeg at der kommer nyt garn til salg inden længe, og jeg har tænkt at købe lidt godt til mig selv. -Ved du hvornår det lægges op online? På forhånd mange tak! :-) Mvh Kristina

 • Avatar
  Reply
  Connie // Larsens Blog
  19. januar 2014 at 17:16

  Pandekager ville ellers ikke være af vejen efter en 10 km løbetur i strid blæst :-)  … søndagen har været skøn … en skam at den så hurtigt fik ben at gå på :-)

 • Avatar
  Reply
  Lene
  19. januar 2014 at 16:42

  God pandekagespisning, mon ikke der falder en godbid af til sovedyret :-)

 • Avatar
  Reply
  A + K = ♥
  19. januar 2014 at 16:36

  Haha, dejligt med et par tøser til at stå for underholdningen (;
  God søndag.
   
  – Anne

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)