9

Papa Ny Guinea tur/retur

Lørdagsfryd

Lørdagsfryd er at vågne langsomt og give plads til en tur til Papa Ny Guinea med Becky. Det er DR2 og det er eksotisk, smukt og langsomt liv, der folder sig ud for øjnene af mig og Becky, som er så heldig at være til stede. Jeg er bare tilskuer, som nyder at blive taget med ind i eksempler på en anden måde at ud- og opfylde sin livs-bane på.

Jeg ser kvinder, som er tilfredse. Langsomme, smukke og flittige kvinder, som virker til at være lykkelige, hvor de er. Så langt fra min hverdag, som man næsten kan komme. Jeg betages af kig ind i anderledes hverdag, en anden slags liv og livsopfattelser, som er anderledes end mine. Det er berigende. Ind imellem er det også skræmmende, irriterende eller bare sådan helt igennem anderledes, så jeg sidder tilbage med en frustreret undren. Jeg elsker, at fortalte historier kan røre mig på den måde. Jeg føler mig umådelig rig, mens jeg ligger lunt og dejligt i egen seng og underholdes med et af mine absolutte yndlings-horisontudvidelsesområder.

Bagefter er der varm kaffe. Efter en uge uden og som efterfølger til det liv, jeg lige har været vidne til, er det svært ikke at grine af min barnlige fryd ved den varme kop kaffe med rigelig varm og skummende mælk, men sådan er det. Den smager utrolig godt. Den giver mig glæde og nydelse.

Forude venter en lørdag, som bliver arbejde, men den levner også plads til fornøjelser, så jeg klager ikke. Jeg kaster mig bare ud i den.

Må din lørdag kaste blide håndtegn og ikke spænde ben :-)

You Might Also Like

9 Comments

 • Avatar
  Reply
  Mette
  8. februar 2014 at 18:14

  Er helt med på at din orlov er slut, så jeg ringer selvfølgelig derud. 
  Frydede mig iøvrigt igen igen, da jeg stod i Tversted hos Isager og købte bogen med opskriften, over at jeg har så lækker en “garnpusher”  som Garnudsalg.dk. At jeg kan få de samme lækre kvaliteter mental en anderledes spiselig pris. Det sættes der meget stor pris på herfra
   
  fortsat god kamp med lamperne
  Mette

 • Avatar
  Reply
  Marianne
  8. februar 2014 at 15:50

  Lørdagen er ogaå her blid og fyldt med hyggelige gøremål. 
  Senere slutter  den med at besøge  gode venner og spiser deres mad  og hygge  os i deres selskab 

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   8. februar 2014 at 15:57

   En dejlig lørdag lyder det til Marianne :-)

 • Avatar
  Reply
  Mette
  8. februar 2014 at 15:40

  Beklager de mærkelig ord og stavemåder, den l…. iPad lever helt sit eget liv….
  mette

 • Avatar
  Reply
  Mette
  8. februar 2014 at 15:39

  Hej
  det lyder som en perfekt start på en lørdag,ugens bedste dag. Dejligt at blive beriget med ny indsigt og så føle sig så ufatteligt heldig over at man selv er lige der hvor man er.
  har tidligere skrevet ang. kashmir cardiganen som jeg nu endelig skal igang med. Jeg fik ringet til Kenneth mfl og harvning været hos Isager efter opskriftsbogen. Prøvede også derfor opstrikkede model som passede mig perfekt. Min bliver anderledes og helt min egen, for jeg valgte to tråde højlandsuld og en silk/mohair, og farverne er også helt mit eget valg. Er spændt og forventningsfuldm nu håber jeg bare at min sklerosehjerne kan Finde ud af opskriften, vendestrik Osv.
  Desværre er der gået noget galt da garnet til mig blev pakket for en af de andre ting jeg bestilte er i en anden mængde og farve end det min ordrebekræftelse siger. Men jeg kan vel bare ringe på mandag og få det fikset?
  fortsat rigtig dejlig weekend
  Mette, Vrå

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   8. februar 2014 at 15:57

   Kære Mette, du ringer bare til Garnudsalg i telefontiden. Så finder de en løsning i en fart, er jeg sikker på. Jeg er ikke en del af Garnudsalgs hverdag længere, men du skal fremover bare ringe til dem :-)

 • Avatar
  Reply
  Hanne
  8. februar 2014 at 14:58

  Ha, ha ;-)

 • Avatar
  Reply
  Hanne
  8. februar 2014 at 13:02

  Det er de mærkeligste steder, man ind i mellem kan blive taget med hen… Min underbevidsthed er således meget gavmild med oplevelser og i nat i mine drømme var jeg på besøg hos dig og din familie. Det var hyggeligt, og du må endelig hilse ;-)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   8. februar 2014 at 13:09

   Hvor hyggeligt at du var på visit. Nu ærgrer jeg mig jo over, at jeg ikke husker det ;-)

  Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)