7

Lørdag med mange gøremål

Lørdag er stille. Resten af huset sover endnu. Oline, fordi hun har alderen til det. Hendes far, fordi han har fysikken til det.

Jeg har være oppe nogle timer. Jeg drikker forsigtigt dagens første kop kaffe, mens jeg samler kræfter til de ting, der skal af vejen, inden jeg kan lade krop og hjerne finde hvile. Noget de begge trænger til.

Tulipaner

Der er fotos at tage og planer om at insistere på, at der bliver spist god mad. Der er vasketøj at klare. Der er egentlig også en støvsuger, som trænger til motion, men døgnet rummer fortsat kun 24 timer, så måske det sidste får vente til i morgen. I første omgang er der alle de praktiske ting, som står og blinker og dem må man jo også adressere, er jeg bange for.

Der er glimtvis sol udenfor. Der er kig til terrassen og Feddet og forårslængselen vokser proportionalt med den udsigt. Jeg glæder mig til, at udelivet igen kan leves, men indtil da giver lys og sol energi til de ting, der skal gøres inde. Jeg klager ikke.

Oline har bagt lækkerier. I anledning af hendes insisterende sukkertrang, tror jeg. Det er fristende bløde og velsmagende peanutbutter chocolate brownies og små syrlige citron-cupcakes med glimmer på toppen. Måske jeg får lov at smage senere i dag, men i første omgang tror jeg bare, at jeg vil redde dem fra den altopslugende oprydningstornado, jeg har tænkt at starte om lidt.

Lørdag er godt i gang. Måske jeg skulle komme det samme?

You Might Also Like

7 Comments

 • Avatar
  Reply
  Jeanette
  15. februar 2014 at 17:04

  Ja, jeg kan også fornemme forår i de små solstrejf der dukker op, og forårsplanterne der er begyndt at titte frem. En dejlig lørdagsfornemmelse…

 • Avatar
  Reply
  Ulla Røjkjær
  15. februar 2014 at 14:54

  En storm i et glas vand er da også meget godt ;0)))

 • Avatar
  Reply
  Catarina
  15. februar 2014 at 13:44

  Her blev alt det praktiske klaret i går, så lørdagen kan bruges på afslapning, hygge og strik. 😋
  Nyd jeres lørdag og lad støv være støv, for det genere jo ikke andre end én selv. 😉

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  15. februar 2014 at 13:25

  Min tornado viste sig kun at være en storm i et glas vand, så det… ;-)

 • Avatar
  Reply
  Anne
  15. februar 2014 at 12:36

  Her har maskinerne været i sving…det var nødvendigt og da slet ikke fordi jeg håber Lene  (underetviertil..) har tid til et pit-stop her hos mig senere i dag. God weekend til dig :-)

 • Avatar
  Reply
  Dorte
  15. februar 2014 at 11:00

  Smukke tulipaner – god oprydning og lørdag iøvrigt :-)

 • Avatar
  Reply
  Lone Veggerby
  15. februar 2014 at 10:50

  Hvem der bare havde en oprydningstornado i sig;-)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)