Hov, det er jo allerede i den kommende uge, at kufferten får udetid …

Det går ikke for stærkt i dag heller. Jeg er træt til benet og jeg orker faktisk ikke meget andet end stille sysler, så det passer mig fint, at der ikke er andet på programmet. Jeg spiser sent og nemt. Jeg kravler gennem papirer, bøger og andet på skrivebordet, mens jeg forsøger at finde hoved og hale.

Så sender jeg Oline ud af døren. Den samme vej sender jeg Kenneth. Så er der stille. Det nyder jeg med en kop kaffe og et blad. Bagefter tager jeg en stak fotos, redigerer dem og overvejer, om jeg ikke burde smutte ud under bruseren. Jeg gør det ikke. I stedet falder jeg i et magasin med gode idéer.

Søndagssysler

Pludselig husker jeg, at det er allerede i den kommende uge, jeg drager et lille, kort smut udenlands. Jeg tænker, at jeg hellere må tjekke, at jeg har booket hotelværelser.

KuffertenDet har jeg. Heldigvis er der styr på det og nu er der bestilt morgenmad også. Måske for anden gang, fordi jeg blev usikker på, om det stadig var med i prisen. Vi får se, når vi får regningen ved indgangen af næste uge. I hvert fald behøver ingen sulte nu, inden vi forlader hotellet for at suge til os.

Jeg tænker, at jeg hellere må huske, at denne uge er tæt pakket med arbejde og temmelig begrænset fritid, så der skal vist dryp-pakkes. Det er jeg faktisk også vældig god til. Jeg finder lidt frem hver dag og på den måde ender jeg med at have styr på det. Kufferten må findes frem. Jeg har taget feriedage, så jeg kan komme med Garnudsalg, for det er naturligvis dem, der skal af sted. Kenneth, Kirsten og Lisette – og mig altså, sagde den heldige hund.

Vi skal til messe i Köln. Håndarbejdsmesse. The International Trade Fair for Creative Handcrafts and Hobbies. Så bliver det ikke finere og det er sjovt og inspirerende og kæmpestort. Sidste år var Kaffe Fassett æresgæsten. I år er det Arne & Carlos, kan jeg se. Det skal nok blive sjovt, er jeg sikker på.

Det var første gang for mit vedkommende, da vi sidste år landede ved messecenteret i Köln, men for Kenneth var det kun en gentagelse. Han er kommet der i forbindelse med store mode-messer, da han var i den branche for år tilbage, så han kendte alle smutvejene. Jeg kendte ingenting og der gik heller ikke mere end ti minutter, så var jeg omtrent faret vild. Heldigvis fik Kenneth fundet mig, så jeg slap for at måtte efterlyse ham.

Vi har allerede hjemme aftalt, hvad vi kigger efter og vi kommer egentlig for at blive inspireret og måske bekræftet i nogle af de idéer, vi har med hjemmefra.

Sidste år tog vi hjem med kufferten fuld af gode idéer. Nogle af dem har vi allerede virkeliggjort. Andre ligger og modner en tid endnu. Måske er der nye at tage med hjem i år og jeg er helt sikker på, at det bliver fantastisk at have Kirsten og Lisette med. De er meget inspirerende selskab, gode til at se muligheder og altid klar til at byde ind med forslag og idéer. Vi er meget heldige med dem :-)

Vi satser på, at der bliver tid til lidt sightseeing også. Vi vil gerne, at der bliver tid til en smut ind til midtbyen. Måske er vi for optimistiske, men sådan er vi skruet sammen og vi plejer at lykkes med det meste, så jeg satser bestemt på, at se Kölner Dom igen. Den tog næsten pusten fra mig sidste gang. Den er enorm. Virkelig!

Der er søndags-åbent i butikkerne i Köln i næste weekend. Det synes jeg er ret fantastisk. Jeg siger det bare og så var det den der kuffert og passene, jeg kom fra :-)

Relaterede skriv

18 kommentarer

 • Svar
  Onsdag er praktisk og levner plads til hængepartieliminering af Slagt en hellig ko
  19. marts 2014 at 09:04

  […] med den manglende sol, for så fristes jeg ikke til udeliv. Jeg skal vaske. Jeg skal dryp-pakke. Passene skal findes frem. Jeg skriver små, korte lister med ting, jeg skal huske. Jeg starter vaskemaskinen. Så brygger […]

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  18. marts 2014 at 06:54

  Det bliver godt med en tur ud i verden og vi glæder os alle :-)

  Det er arbejde, men på den hyggelige måde. Sidste år var vi også af sted og resultaterne af den tur er mange, når vi tænker efter, så det er udnytterigt med sådan en inspirations-tur :-)

 • Svar
  Helle K.
  17. marts 2014 at 08:02

  Godmorgen og godmandag :) Det lyder som en dejlig ferie, du har fået lov til at komme med på. Det er vel ikke ferie for Kenneth? Nu må du håbe, at du får dejlig morgenmad, at bestillingen(-erne) ikke er glippet ;)

 • Svar
  Tina - omme i London
  16. marts 2014 at 21:31

  Rigtig god tur!
   

 • Svar
  Birgitte
  16. marts 2014 at 18:58

  Rigtig god tur – det lyder dejligt!

 • Svar
  Charlotte
  16. marts 2014 at 17:12

  I må begge have en fantastisk tur,- måske Køln byder på mere forår….. :)
  Håber for dig, du snart genvinder energien :)
   

 • Svar
  Ulla Bonde
  16. marts 2014 at 17:12

  Kölner Dom tager virkelig pusten fra en. Det er et fantatisk bygningsværk både ude og inde!
  God tur!

 • Svar
  FRØKEN LARSEN I/S
  16. marts 2014 at 17:10

  Messe er vidunderlig.
  Det er inspiration på inspiration, trætte hoveder og trætte ben, men på den gode måde.
  Glæder mig til at høre, hvad I fik “med hjem”.
  Kh. Lene.

 • Svar
  Doris Kay
  16. marts 2014 at 16:19

  I ønskes en dejlig tur, håber det bedste og du ikke bliver væk :O)
  Tak for din altid skønne side
  knus Doris

 • Svar
  Henriette
  16. marts 2014 at 16:19

  Arne og Carlos er så søde. Dejlige mennesker, så det skal nok blive godt ????

 • Svar
  folehavesunivers
  16. marts 2014 at 15:48

  Det lyder da frygtelig fornuftigt, det der Køln værk. Håber i får en rigtig dejlig og inspirerende tur. 

 • Svar
  Mie
  16. marts 2014 at 15:16

  Åh hvor det lyder som et par dage i himlen og i allerbedste selskab. Rigtig god tur – spændende hvad I bringer hjem af ideer, indfald og indspark :-)

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  16. marts 2014 at 14:25

  Vi glæder os meget til at komme ud og vifte med ørerne ,-)

 • Svar
  Lene
  16. marts 2014 at 14:01

  Det lyder dejligt med et frirum fra hverdagen, selv om det stadig er arbejdsrelateret. Og så kan jeg godt regne ud, at det nok ikke er på onsdag at jeg skal foreslå dig at mødes ;-) 

 • Svar
  Annes indfald
  16. marts 2014 at 13:51

  Rigtig god arbejds-fornøjelses-inspirationstur!
  Kölner Dom er absolut et gensyn værd…. det må I skabe plads til… 
  Og vi glæder os til at se alle jeres nye ideer!
   

 • Svar
  Sylvia
  16. marts 2014 at 13:47

  Så deilig med en liten ” ferietur”.
  Får du sjangs til å hilse på Arne og Carlos, må du det. De er virkelig hyggelige. Jeg har truffet dem etpar ganger.
  Til sommeren kommer jeg med Anne og Marianne til Garnutsalg. Det gleder jeg meg til.
  Ha en god arbeidsuke og fin ferie i Køln.

 • Svar
  Jane Olsen
  16. marts 2014 at 13:33

  Tak Liselotte, for dine altid hyggelige “skriverier” og dine skønne billeder. 
  Det bliver da såååå spændende at komme på den store messe. Jeg går bare og drømmer om at få arrangeret en “rejse” til Aalborg, så jeg kan komme op og se farverne rigtigt og mærke garnerne, og få købt ind ;-)
  Rigtig god tur til jer alle!
  De bedste hilsner
  Jane

 • Svar
  Jytte Gade Kristensen
  16. marts 2014 at 13:16

  Hej det lyder vild spændende,  også med Kølner dom,
  god tur til jer
  hilsen Jytte

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)