8

Mandag, du er ok

Ugen starter i den grå, fugtige ende. Tågen hænger tungt og insisterende udenfor mine vinduer, da jeg går op gennem køkkenet. Jeg kan kun ane den, for det er sommertid og igen dunkelt om morgenen. Min hjerne er stadig på stand-by. Nattesøvnen har været forstyrret af et heftigt mareridt, som var svært at slippe ud af og de sidste timer har jeg været vågen med små tyve minutters mellemrum, fordi underbevidstheden tilsyneladende ikke turde stole på, at vækkeuret fik mig op.

Nu er det mandag morgen. Forude venter en arbejdsdag, som starter om ganske få minutter og slutter igen ved ni-tiden i aften. Der skal bruges lidt energi og hjernevindinger for at komme gennem den, så jeg satser på et mirakel. Det er vel ikke for meget forlangt, tænker jeg, mens jeg husker fornemmelsen af at være i jaget og i fare.

 

mandag

 

Dagen lover mig masser af mennesker. Mandag lover mig hænder op, møder, grin og snak. Det er så meget i orden med mig.

Mandag, du er helt ok :-)

You Might Also Like

8 Comments

 • Avatar
  Reply
  Connie // Larsens Blog
  31. marts 2014 at 21:14

  Mandage er ikke så ringe endda … slet ikke fordi vi på Midtsjælland fik det dejligste solskinsvejr og 13 grader … hvilket betød skøn løbetur i korte ærmer :-)  … mareridt er derimod slet ikke ok … døjer selv med mareridt … som udløber af min stress … ringe søvnkvalitet … det er noget møg! Det er godt at man kan bevare sit humør til trods for natteroderi :-)  … så nu kan tirsdag bare komme an … og førend vi får set os om, så er det weekend igen :-)

 • Avatar
  Reply
  Gitte K
  31. marts 2014 at 16:09

  Håber at mandag lever op til dine forventninger, lige her er den pt. fyldt med blå himmel og sol, ikke så ringe, hvis det da ikke lige var fordi jeg de næste par timer er indlagt til arbejde foran computeren.

 • Avatar
  Reply
  FRØKEN LARSEN I/S
  31. marts 2014 at 14:31

  Så pyt da, kom an mandag !! Vi har indtil videre overlevet værre ting…
  Kh. Lene.

 • Avatar
  Reply
  Helle Hansen
  31. marts 2014 at 11:49

  Mandag morgen – jeg ønsker dig en dejlig mandag!

 • Avatar
  Reply
  Lene
  31. marts 2014 at 10:55

  Håber mandagen bliver god ved dig, for et mareridt kan sidde i kroppen meget lang tid. 

 • Avatar
  Reply
  Mette
  31. marts 2014 at 08:15

  Ønsker deg en god og glad mandag . :-)

  • Avatar
   Reply
   Lis
   31. marts 2014 at 10:42

   God mandag til dig. Og vil saa lige sporge  om garnudsalg  slet ikke sender til udlandet(Portugal) mere?
   Har kobt flere gange fra jer og vaeret tilfreds.

 • Avatar
  Reply
  Randi
  31. marts 2014 at 07:59

  Det er så ubehageligt, når nattens mareridt bliver hængende som en uro langt op ad dagen. Håber, at du får en god dag trods travlhed og søvnunderskud!

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)