9

Mandag, din svigefulde krage…

Den der mandag, som startede smukt og med mig insisterende på, at den bare blev en af de gode, den overhalede mig indenom i frokostpausen. Midt i en portion asiatiske left-overs mærkede jeg pludselig, at jeg tyggede i noget overordentlig hårdt. Det skulle vise sig at være min kindtands krone. Åh jo, men den var også kun midlertidigt limet. Altså dengang for 2 år siden. Nu opgav cementen ånden og jeg sad med krone i hånden og blotlagt kindtand i munden. Ikke sjovt…

Mandag, din svigefulde krage, tænkte jeg, mens jeg samlede stumperne. Det var ikke sjovt. Det var heller ikke sjovt at ringe til tandlægen og få at vide, at alle var gået for i dag, fordi der var kursus.

Jeg fik tid denne morgen og så måtte det gå an. Jeg kom da også fornuftigt gennem aftenen og natten, men jeg skal ærligt indrømme, at jeg stod meget tidligt op og ventede længselsfuldt på, at de åbnede nede hos tandlægen. Heldigvis kunne vi lime kronen fast uden stort besvær, men jeg er øm nu. Forslået af livets store centrifuge eller i hvert fald af nerver, jeg ikke ønsker at mærke, at jeg har.

Mirabelle

Jeg har taget lidt smertestillende. Det kan ikke helt dække, men det hjælper og jeg har mod på en kop kaffe, så helt skidt er det vist ikke.

Tirsdag ser fornuftig ud. Ingen overraskelser. Ingen uheld. Jeg takker :-)

Du vil sikkert også kunne lide