26

Farveflirt og så en god del dovneri

Engang arbejdede jeg professionelt med farver hver eneste dag. Jeg er ikke stoppet med den leg siden.

Det er en leg, der går i direkte ind på lageret i hylden med glæde og overskud, så jeg nyder at farver er en del af min hverdag. Du kan ikke se det på mig, men jeg elsker spræl og der er nogle farver, som længe var dømt ude, men nu sniger sig ind allevegne. Lige nu har jeg en farveflirt, som du sikkert kan se…

Solskinsgul

Solskinsgul

Solskinsgul

I dag har vi pakket inde ved naboen. Normalt er det andre ting, vi har gang i om onsdagen, men i dag blev det sådan. Vi havde nogle ting, som ville blive lettere i de kommende dage, hvis vi gav den en skalle, så hele familien hjalp hinanden og det har faktisk været rigtig hyggeligt.

Nu er Oline ude at tage en af de køretimer, der skal lede til Raket-udlån. Hun nærmer sig det øjeblik, hvor hun stikker håndfladen frem og håber på, at min bilnøgle lander i den. Jeg glæder mig på hendes vegne. Frihed er vigtig for mig. At kunne tage min bil og køre afsted er en stor frihed for mig, så det glæder mig, at hun snart kommer til at opleve den frihed. Senere kommer forfølgelsen af de andre slags. De friheder, som tæller for hende.

Solskinsgul

Kenneth er stadig i gang med at pakke og sende. Bagefter skal han på genbrugspladsen og forbi vores genbrugsbutik, for vi rydder ud og rydder op. Det resulterer i enorme bunker ting, som for en god dels vedkommende sagtens kan bringe glæde og gode og fornuftige løsninger andre steder.

Solskinsgul

Mig? Jeg dovner. Simpelthen. Og nyder alt det gule :-)

You Might Also Like

26 Comments

 • Avatar
  Reply
  Gitte
  29. oktober 2014 at 16:37

  Smuk indretning. Jeg vil rigtig gerne vide hvor det fine runde bord er fra?

 • Avatar
  Reply
  Karen
  10. april 2014 at 23:29

  Jeg er vild med din gule kjole. Hvor er den fra? Tak.
  Elsker når gult “rammer” – fx PANG mod det grå gør hos Lutter Idyl

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   11. april 2014 at 12:51

   Det er en Tunika fra Boden :-)

   • Avatar
    Reply
    Karen
    15. april 2014 at 16:15

    Tusind tak for svar. 
    Og selvom det er på en anden dag: Så tak for din skønne og rørende beskrivelse af Alexander. Hvor ser han glad og forventningsfuld ud. Tak for kigget ind i dit liv.

    • Liselotte
     Reply
     Liselotte
     15. april 2014 at 16:43

     Selv tak, han var det skønneste lille menneske :-)

 • Avatar
  Reply
  Inger
  10. april 2014 at 18:54

  Nu ved jeg ikke hvilken genbrugsbutik, der får glæde af dit overflod. Men kender du butikken Happy Hand, der netop er åbnet i Ålborg på Vesterbro 93.
  De tager rigtig gerne imod ting og tøj. Overskuddet går til humanitært arbejde, mest til fordel for børn i Afrika eller Honduras.
  Jeg “arbejder” i en tilsvarende butik i København på Nørrebrogade.

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  10. april 2014 at 18:40

  Jeg kan se, at den gule sniger sig ind allevegne her og jeg bliver mere og mere forelsket :-)

 • Avatar
  Reply
  Sylvia
  10. april 2014 at 12:27

  Gult er kult…….sier vi her.
  Jeg er også vill med den fargen. Mitt siste tørkle er det bla GULE striper i, sammen med beige og grått.
  Din taske er misunnelsesverdig.

 • Avatar
  Reply
  diana rose
  10. april 2014 at 09:44

  Søde Liselotte.
  Det er altid dejligt at “få en anden smag i munden” – flot, flot.
  Knus fra Diana

 • Avatar
  Reply
  Lisbeth Vissing
  9. april 2014 at 22:43

  Jeg har længe været vild med farven gul. Dog ikke en helt almindelgt gul, men en der er brækket lidt i nærheden af karry eller  gul med lidt fløde i. Sjovt nok er jeg ikke spc. Vild med gule blomster, dog finder erantis og enkelte andre  blomster nåde. 
  Sådan er vi jo heldigvis så forskellige. Jeg kan ikke se mig selv i helt gult tøj, men som tilbehør synes jeg det er fint.

 • Avatar
  Reply
  Yt
  9. april 2014 at 22:39

  Her hos mig er det orange der sniger sig ind,
  en farve jeg ellers ikke kan lide, men det har jeg vist glemt.
  Dine solskinds gule er skønne ;)

 • Avatar
  Reply
  Linda
  9. april 2014 at 20:30

  Sjovt. jeg flirter også for første gang nogensinde med gult, se bare her
  http://www.ravelry.com/project.....nsweater-3
  Dine gule strejf er bare skønne.
   

 • Avatar
  Reply
  Lis
  9. april 2014 at 19:35

  Det er også skønne ting du omgiver dig med i den gule glade farve. 
  Kh. Lis

 • Avatar
  Reply
  Jeanne Bay
  9. april 2014 at 18:32

  Gul har heller ikke været min farve, men den har også sneget sig ind hos mig, smiler. Har også et sjal og en poncho i gult! Så det er virkelig store sager. Dit gule indslag i boligen er fantastisk flot, men du har jo også sans for indretning og smukke detaljer, så jeg nyder hvert et billede du deler med os. Er også helt vild med dine to puder i sort og hvidt i stolen. Hvor har du dog købt dem?! De ville pynte gevaldigt i min grå sofa. 
  Venlig forårshilsen fra Sydfyn Jeanne

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   9. april 2014 at 19:39

   Den bagerste pude er fra IKEA og den forreste er en Orla Kiely :-)

 • Avatar
  Reply
  Rikkeprikke
  9. april 2014 at 18:29

  Gult og dovneri, en perfekt pakkeløsning :)

 • Avatar
  Reply
  Lise
  9. april 2014 at 17:47

  Altså – jeg kan slet ikke lide gult! Men jeg er da totalt vild med alt dit gule – og især er jeg som mange andre forelsket i din taske… Så måske en dag der også er lidt gult at finde hos mig ;-)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   9. april 2014 at 18:03

   Måske du også er ved at omvendes Lise ;-)

 • Avatar
  Reply
  FRØKEN LARSEN I/S
  9. april 2014 at 17:29

  Det er da fedt – æææææælsker gult.
  Kh. Lene.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   9. april 2014 at 18:01

   Jeg har lært at elske gult Lene :-)

 • Avatar
  Reply
  Pernille F
  9. april 2014 at 17:24

  Gul er en skøn farveflirt, frisk forårs farve, jeg tænker på solens varme stråler, ferie og lange dejlige sommeraftener, når jeg ser alle dine gule indslag :-)
  tak for alle dine små daglige livsbekræftende indslag, som på sætter tanker igang og inspirerer :-)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   9. april 2014 at 17:57

   Gul er en skøn, glad farve :-)

 • Avatar
  Reply
  Hanne
  9. april 2014 at 17:13

  Gult er fedt og jeg glæder mig til at se fruen i en gul sommersag ;-)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   9. april 2014 at 17:55

   Jow… fruen overvejer, men det kan tænkes, at jeg skal ligne en påskekylling ,-)

  Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)