7

En lørdag med plads til lidt af det hele

Man behøver ikke være specielt tosset for at begejstres over en forårsdag som denne. Vi har nydt den. I haven er der plantet hæk, ryddet jordstykke, slået græs og plantet små planter, hvor der mangler. Det er ikke mig, der har gjort alt det hårde arbejde.

Der er vasket rigelige mængder tøj, som er tørret ude i den friske luft. Det er mig og det er en af de bedste ting ved forårets komme, at jeg nu kan lufttørre alting og lade duften af frisk luft brede sig, når tøjet tages indenfor hen under aften. Jeg elsker den duft.

Der har været tid til at nyde livet…

Feddet

Jeg placerede mig inde på Feddet, da jeg tilsyneladende er blevet begunstiget med endnu en omgang soleksem. Jeg får en medicin, som desværre har det som en af sine bivirkninger, men jeg er normalt ikke voldsomt plaget. Kun i starten af sæsonen reagerer min hud med kløe, så jeg væbner mig med tålmodighed og trækker såmænd frivilligt ind i skyggen. Her er der nemlig også helt skønt…

Feddet

Feddet

Jeg drak kaffe, strikkede og lyttede til den gode historie, når den altså ikke overdøvedes af Kenneth, der slog græs eller Chriss, der gravede huller og satte hæk. De har virkelig givet den en skalle i dag. Der er nogen, der er ømme i kadaveret i morgen og det er ikke mig. Jeg er allerhøjest øm i bagdelene af at sidde ned ;-)

Indkildevej 4

Ind imellem har jeg nu også været lidt ude i verden. Vi er ved at få lagt nyt tæppe nede i de nye lokaler og jeg måtte simpelthen lige ned forbi og se, hvor langt de er nået.

Det ser så godt ud og jeg kan mærke, at jeg bare glæder mig så utrolig meget til, at vi skal til at have butik og lager i nogle rammer, som tilgodeser alle de drømme, vi har haft for idéen Garnudsalg. Vi glæder os sådan til at præsentere vores ansatte og kunder for den nye hverdag. Faktisk kan vi slet ikke vente og vi er – når sandheden skal frem – dernede hver eneste dag, for lige at stå og mærke den lykkefølelse, der indfinder sig i maven, når vi står og kigger ud over al den plads, som nu giver os de allerbedste rammer for også at byde indenfor i en skøn, stor og luftig butik med plads til strikkehjørne, inspiration og strikkecafé med al den glæde og fornøjelse, der følger i kølvandet. Vi glæder os til at give lidt tilbage til alle de skønne kunder og dejlige ansatte, vi er så heldige at have.

Om 2 uger skal det hele stå klart, for så åbner vi dørene i forbindelse med Uldfestival i Saltum. Vi holder Åbent Hus i vores egne lokaler, akkurat som vi plejer. Fredag den 9. maj slår vi dørene op og så lukker vi dem omtrent ikke igen før søndag den 11. maj om aftenen. Inden skal vi have indrettet os så nogenlunde. Alle de gode tilbud, Kenneth har samlet gennem hele året, skal findes frem og vi skal have samlet møbler, reoler, bænke til kunderne, så de kan slappe af udenfor og så videre …

Croutoner

Hjemme igen serverede jeg en sen frokost. Bagefter var der brødrester. De er nu forvandlet til to slags croutoner. Nogle forholdsvis neutrale kun med flagesalt og nogle med safransalt og rosmarin. I aften får de ben at gå på, når den solide bondesalat skal suppleres med kalveculotte og små, krydrede ovn-kartofler. Efter det måltid er der vist en sød Oline, som vil traktere os med Eton Mess. Det gider vi rigtig gerne og en skøn lørdag kunne i mine øjne ikke afsluttes meget bedre. Jeg er helt klar! :-)

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Dortheivalo
  27. april 2014 at 20:01

  Jeg gad så gerne at kunne komme forbi, når Kenneth holder åbent hus, men afstanden er stor og nogengange større, når der er fristelser, som jeg ikke kan lade mig friste af. Hav en god søndag

 • Reply
  Amatørfotograf1
  27. april 2014 at 07:45

  Det hørtes ut som en herlig lørdag :)
  Det Fedet dere bygget i fjor er jo virkelig gull verdt. Kjedelig at du har fått soleksem, men jeg håper dette gir seg… etter hvert.
  Vel vel :) god søndag også Liselotte, jeg er sikker på at du nyter den like godt :)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   27. april 2014 at 09:28

   De nye lokaler ligger nede på Indkildevej og vi GLÆDER os sådan :-)

   Lørdag var bare sådan en dejlig dag. Jeg håber, at søndag ligner :-)

 • Reply
  Lone Hesselberg
  26. april 2014 at 21:57

  Glæder mig utrolig meget til at se jeres nye butik. Tror ikke jeg får mulighed for at være med i forbindelse med uldfestival – jeg tager på camping i Blokhus med min mand og det bliver svært, at overbevise ham om, at Gug er et fantastisk sted, at køre omkring med en campingvogn :-)

 • Reply
  Tina Eisted
  26. april 2014 at 20:28

  Jeg har ikke fulgt så meget med mht nye lokaler, men elsker at lokalisere dine Aalborg billeder, og jeg gætter på dette må være indkildevej ved siden af Kymi? Fortsat Go’ weekend

 • Reply
  Betina
  26. april 2014 at 20:27

  Lyder som en helt fantastisk lørdag.
  Glæder mig afsindigt MEGET til at se jeres nye butik. Kommer helt sikkert en af dagene til Åbent hus. Og skal også besøge Uldfestivalen.
  Forsat god og solrig weekend.

 • Reply
  A+K/VenterPaaVin
  26. april 2014 at 20:16

  Lyder helt pragtfuldt med en weekenddag, med praktiske gøremål og en masse hygge – og at afslutte den med en skøn, hjemmelavet dessert er bestemt den bedste måde at afslutte sådan en lørdag på.

  – Anne

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)