15

På en god dag…

På en god dag har jeg tid til en pause i grøftekanten.

På en god dag er der overskud til at lytte til græsset gro.

På en god dag har jeg vejen for mig selv og kan lege… en lille smule.

På en god dag

I går var en herlig dag. Ude i verden holdt solen og foråret til. Jeg slap derud over middag og det var ikke så tosset. Sidenhen brugte jeg resten af eftermiddagen indenfor med at flytte garn. Garn i kassevis. Og savle, mens jeg stod med næsen trykket flad mod vinduet, for omme bag Garnudsalg ligger et af Danmarks toptunede værksteder med en gudsbenådet mekaniker, som får lov til at skrue på stort set alt, hvad der er af drengerøvsbiler i hele Kongeriget. Det er som at komme i himlen.

De tester konstant Lamborghini, Porsche, Maserati, Mustang (det er jo “bare” en Ford) og alt det andet, der kan få drengerøven frem i de fle… nå ja, så i mig da!

Alene lyden af sådan en motor, der lige tager fat og drejer ud på Indkildevej, for at smutte op og ud på motorvejen til test. Suk, hvor jeg drømmer om at få lov. Jeg ER tosset med fart og biler, som kan yde. Jeg synes sjældent, at de er flotte, men fede, attråværdige og sjove, dét er de med garanti. At være chauffør i, that is!

I dag skinner solen. Der har muligvis været snerten af nattefrost, men ikke om jeg vil lade det ærgre mig. Jeg er sikker på, at der venter noget fantastisk forude. Om ikke andet, så venter der timer med næsen trykket flad mod ruden. Opstopper, here I come …

Må din fredag blive fuld af det, der giver dig glædesbobler i maven :-)

You Might Also Like

15 Comments

 • Avatar
  Reply
  Lis
  2. maj 2014 at 12:08

  Det er også skønt at hører lyden af en 8 cylindret bil. Helt specielt synes jeg. Din drøm om at prøve sådanne bliver deler jeg ikke med dig, men synes du er sej, at du indrømmer det. Jeg håber snart du får lov at prøve en af slagsen, så du kan få dit adrenalin sus. Det er så dejligt at prøve noget der giver hjertebanken og røde kinder af glæde.

  Jeg håber også du får en af de dejlige fredage med mange bobler af glæde.

  kh. Lis

 • Avatar
  Reply
  Helle Gommesen
  2. maj 2014 at 11:51

  Åh jeg elsker også fredage. Min skal være stille og rolig og fuld af hygge, for jeg trænger. Håber du får lige tilpas turbo på din.
  Rigtig god weekend. Kh Helle

 • Avatar
  Reply
  Marianne
  2. maj 2014 at 10:15

  Der fik du mig lige tilbage i min første bil: kørte MGB – idag vel veteranbil – i mange år, sort, beigefarvet kaleche, to personers og med masser af vind i håret; men nok ikke så meget speed, men hvor det føles godt. Det var tider, og sønnike taler godt for at gentage forsøget, når han snart skal have kørekort …. Man har vel lov at drømme :) Ønsker dig en god dag med mange drømmebiler og flad næse :) – og tak for de gode minder.

 • Avatar
  Reply
  Tina
  2. maj 2014 at 08:46

  Ihh ja fart. Som om du ellers ikk plejer at have fart over feltet. Elsker det også. Men må nøjes med
  En hund – købt i Italien – som hedder Lamborghini aventador di casa toller. Det er vist det nærmeste vi kommer en fuldblodsracer her i huset ;-) god dag! Håber du får din lyst styret ;-)

 • Avatar
  Reply
  Flesthverdage
  2. maj 2014 at 08:37

  Hvor er det godt for dig – at butikken kommer til at ligge der:-)
  Jeg har knap samme interesse, så jeg vil synes, det er larm – heldigvis har vi lov at være forskellige!
  God opstopper dag til dig:-)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   2. maj 2014 at 08:38

   Den beliggenhed er ikke så tosset, synes jeg ;-)

   Go’ dag til dig :-)

 • Avatar
  Reply
  Bettinna - Blomsterbloggen
  2. maj 2014 at 08:32

  Du har da placeret garnudsalget det helt rette sted :-) Min fredag byder også på sol – kan jeg se. Derudover venindesnak og forhåbentlig tid ved computeren. God fredag til dig.

 • Avatar
  Reply
  Lene
  2. maj 2014 at 08:27

  Wroom, wroom, kender jeg dig ret, skal du nok få lov til at få en tur i en af bilerne en skønne dag :-) God dag til jer

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   2. maj 2014 at 08:37

   Gid jeg gjorde… *suk*

   – også en rigtig god dag til dig, Lene :-)

 • Avatar
  Reply
  Helma
  2. maj 2014 at 08:25

  åh ja.

  En Maserati (sort selvfølgelig), en Aston Martin (flødehvid) og/eller en Jaguar (racing green). Jeg dagdrømmer også :-)

  Nå men, god weekend .. solen skinner bare derudad

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   2. maj 2014 at 08:27

   Mmmm… vi må jo gerne drømme, Helma :-)

  • Avatar
   Reply
   Mette
   2. maj 2014 at 09:27

   Sidste sommer på havnen i Skagen parkerede en skøn, nonchalant ung fyr sin flødehvide Aston Martin Cabriolet en meter fra, hvor jeg sad med min kaffe. Damn, den var flot. Og den virkede som en magnet på alle mændene. Og jeg kunne jo bare blive siddende og nyde synet …

   • Avatar
    Reply
    Helma
    2. maj 2014 at 19:28

    @Mette: Jeg ville være fristet til at ae, klappe bagpå, snuse til og endda kysse … altså bilen, ikke fyren :-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  2. maj 2014 at 08:17

  Rigtig god fredag til dig, Lene. Den bliver da fantastisk! :-)

 • Avatar
  Reply
  FRØKEN LARSEN I/S
  2. maj 2014 at 08:07

  Fredag er Blomstens Dag i Antons børnehave, så vi skal plante lilla og lyserødt – efter Antons ønske :0)
  Så er den fredag hjemme !
  Nå ja, der skal også pakkes lidt til en uge i det Vestjyske, syes en lille solhat til Anna og…..og.
  Jeg tror, at glædesboblerne finder vej.
  Rigtig god fredag til dig og dine.
  Kh. Lene.

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)