10

De lyse nætter

De lyse nætter begynder nu! Det regner udenfor. Det er gråt og vådt. På græsset tripper en due rundt og nipper til resterne af indholdet af det fuglehus, dens artsfæller slog ned forleden og for et øjeblik siden, var en skade forbi, for at fylde maven med godt fra foderbrættet. Solsorten synger højlydt fra toppen af granen mens mejserne sover endnu.

Jeg elsker de lyse nætter, så jeg smiler :-)

You Might Also Like

10 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  8. maj 2014 at 07:55

  Hver årstid sin charme, men jeg holder meget af specielt denne tid :-)

 • Avatar
  Reply
  Tante T
  7. maj 2014 at 22:43

  Jeg elsker dem sammen med dig, Liselotte. Jeg elsker at det er lyst, selv når vækkeuret bipper 4.30, og jeg elsker at jeg netop har afsluttet en stille tusmørke-tur rundt i haven, i en stille, stille aftentime… <3

 • Avatar
  Reply
  Eva
  7. maj 2014 at 05:36

  Kender du mon denne smukke sang om de lyse nætter:

  Det er igen den fine, lyse nat
  med drosselfløjt i vejens mørke krat.
  Det er igen de store stjerners tid,
  da verden bliver mild og månehvid.

 • Avatar
  Reply
  sole
  6. maj 2014 at 20:59

  Åh, I heldige bæster ????

 • Avatar
  Reply
  Lis
  6. maj 2014 at 20:55

  Ja, de starter nu de lyse nætter og fortsætter helt hen i sep. mener jeg, så der er lys og glæde i mange mange nætter. Ren energi til krop og sjæl.
  Her regner det også nu, og den næste uge også har de kloge i tv lovet os. Uhh kom hid med sol, og varme det passer nu bedre til mig.

  Kh. Lis

  • Avatar
   Reply
   Alice B.
   7. maj 2014 at 22:51

   Ja de lyse nætter er noget ganske særligt, men i slutningen af juli slutter de. Så får vi til gengæld glæde af de mørke stjerneklare august aftener/nætter. Hver årstid har sin særlige charme.

 • Avatar
  Reply
  Anette
  6. maj 2014 at 15:21

  Det er en vidunderlig tid – jeg sad i aftes i min stue helt alene og uden tv, musik eller lignende – totalt stille og jeg kunne høre den skønneste fuglesang ude fra haven – det er livsglæde. I morges vækkede fuglene mig og jeg elsker det. Forår er så fantastisk.

 • Avatar
  Reply
  Bettinna - Blomsterbloggen
  6. maj 2014 at 10:24

  Jeg elsker den overraskelse det er, når man kigger på uret og så er klokken pludselig 21 – uden man har bemærket det. Den lange lyse dag er sådan en god base – for en dejlig dag.

 • Avatar
  Reply
  Anne Holtegård
  6. maj 2014 at 10:23

  Denne tid er så smukt beskrevet i sangen “Nu lyser løv i lunde”. Det første vers sætter ord på skønheden omkring os … lige nu… i maj… i Danmark… Hvor er vi heldige at bo netop her.
  Jeg nyder mine gåture og får taget alt for mange billeder af alle de små og store oplevelser.
  Naboen har en høj gran, hvor en solsort sidder på den yderste top og synger… og jeg kan høre den.. i hvert fald med høreapparat er på! Åh, så smukt det lød.
  Lyse tider forude!

 • Avatar
  Reply
  Randi
  6. maj 2014 at 07:47

  Det er en dejlig tid på året! Der er så meget at glæde sig over i naturen – det bliver ikke smukkere, end det er lig nu – så ogå smil over hele femøren herfra :-)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)