17

Lørdag er…

Lørdag starter bare sådan helt igennem skøn. Lørdag minder mig om, at det er tid for lyse nætter, solskinsmorgener og fuglesang fra tidligere end jeg egentlig havde tænkt mig, at jeg skulle være vågen. Lørdag starter første gang klokken tæt på fire, men jeg snyder den og snupper flere timer under den lune dyne.

Lørdag er at starte på trædækket med bare tæer, som sanser morgen, bløde brædder og dug fra den nat, der bragte energi og en følelse af at have sovet godt og tungt. Lørdag er en tur ind i det allerede varme Feddet, der lokker med timer med forsigtige forsøg med strikketøj, lydbog og varm kaffe. Lørdag er at vide, at vi har fri og ikke skal andet, end det vi har lyst til. Lørdag er måske grill og god vin. Lørdag kan i princippet være så meget :-)

Lørdag er dejlig dag

Lørdag er dejlig dag

Lørdag er at have tiden til at sidde lige her, midt i citrus og oliven og drømme mig hen, hvor peberet gror. Lørdag er at huske, at jeg sidder lige her, midt i alt det, jeg elsker. Lørdag er at lande i den tilfredshed og lykke, der følger med, når man er lige akkurat der, hvor man helst vil være.

Lørdag er dejlig dag

Lørdag er dejlig dag

Lørdag kunne også være at fortælle om, hvor meget det glæder mig, at en at mit hjertes mest dyrebare veninder, Anne, har grebet livet ved struben og udfordret det med kravet om retten til at leve drømmen ud.

At hun sprang. Helt og uforbeholden. Ud på dybt vand, hvor jeg bare så meget ved, at hun kan bunde. Hun er så hamrende talentfuld, sød, varm og passioneret, at Vrads Station ikke kunne have fået en bedre repræsentant. Hun skal være stationsbestyrer. Hun skal gøre alt det, jeg véd, at hun er så utrolig god til. Hun skal servere sund, lækker og god mad og nærværende, passioneret og glad oplevelse til os, der kommer forbi efter årsskiftet. Jeg er én af dem. Du skulle også blive en af dem. Det bliver fantastisk og der er naturligvis allerede rift om hende ♥

Lørdag er på alle måder god :-)

Du vil sikkert også kunne lide