13

Fire lørdage i en uge

Mit ur

– og skal vi så ikke bare aftale, at tiden stopper og bliver rigelig og min albue bliver medgørlig, solen skinner og der bliver fire lørdage i en uge?

Go’ mandag til dig :-)

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply
  Lene
  27. maj 2014 at 07:47

  Må den albue snart arte sig, så du kan nyde de ekstra fridage, der kommer. Her står den på arbejde Kristi Himmelfartsdag, men til gengæld fri i Pinsen, det er til at holde til :-) Jeg synes at dette foråret er strøget af sted, jeg halser konstant bagefter og tænker, snart må tiden da stoppe, men næh. Håber vi snart kan stoppe tiden, blot en time, så vi kan ses :-)

 • Reply
  Sonja Clausen
  27. maj 2014 at 07:29

  God morgen,

  øv med din albue, du må google om der er fif til at bedre den.
  4 lørdage, skønttttttt.

  Hvad med en tur på Ledreborg Livsstilsmesse i den kommende weekend?
  Vi har lige NU fribilletter at vinde på bloggen, blot tryk mit navn og du er DER :-)

  Så kan du måske bruge den ene lørdag på Ledreborg og hvile din albue:-)

  Hilsner og god bedring fra Sonja

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  26. maj 2014 at 17:54

  Nå ja… det er en dejlig uge, vi har gang i og jeg klager ikke. Kun over min albue :-)

 • Reply
  Helle Gommesen
  26. maj 2014 at 17:52

  Rigtig god bedring ;O) Uh, hvis jeg kunne vælge, så snuppede jeg hellere nogle flere fredage. De er nu de bedste. Kh Helle

 • Reply
  Tina - omme i London
  26. maj 2014 at 14:53

  Med det ur kan du vidst faa tiden til at vise praecis hvad du vil. :)

 • Reply
  Betina
  26. maj 2014 at 14:39

  Den er jeg med på. God bedring med albuen :)

 • Reply
  Catarina
  26. maj 2014 at 11:25

  Den er jeg med på Liselotte og osse en god mandag til dig, samt god bedring med albuen :-)

 • Reply
  Bettinna - Blomsterbloggen
  26. maj 2014 at 10:20

  Ja for mig er den næste uges tid også næsten kun fyldt med lørdage. Solskin er der vist også de næste dag (ved ikke om der bliver sammenfald mellem sol og lørdage), og rigtig god bedring til din albue.

 • Reply
  Frau Putz
  26. maj 2014 at 09:44

  Jamen jeg føler næsten, at jeg har udsigt til 4 lørdage i en uge – i de næste to af slagsen i hvert fald. Først Kr. Himmelfartsferie – og så Grundlovsdag/Pinse-ferie. Det bliver bare ikke bedre og ÅH, hvor jeg glæder mig.

  Men først skal jeg lige igennem tre arbejdsdage og en del tætbookede aftener. Strikkeklubben kommer forbi i aften – og det bliver garanteret hyggeligt – når først jeg er færdig med at flytte rod og støv, for jeg er stadig ikke blevet sådan en, der “hviler i mig selv” og skider på om andre ser mit rod ;-)

  Jeg håber den dumme albue snart opfører sig ordentlig igen, så du kan nyde alle dine aktiviteter igen.

  KH
  Karina

 • Reply
  Wong Wai:
  26. maj 2014 at 09:05

  Bare kringeling med mig ;-)
  God dag til dig og dine :-)

 • Reply
  A+K/VenterPaaVin
  26. maj 2014 at 09:03

  Jeg stemmer for!

  -Anne

 • Reply
  djohanne
  26. maj 2014 at 09:02

  Det er en aftalel

 • Reply
  Sanne
  26. maj 2014 at 08:47

  Lige mine ord ;o)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)