7

Måske vi snart skulle til at holde lidt fri…

– så vi huskede at nyde livet. I går viste sig nemlig at være en af de eftermiddage og aftener, som lagres og gør godt inderst inde. Kenneth nåede i haven og fik brugt lidt kræfter. Jeg nåede at sidde stille, strikke lidt og forsigtigt og snakke med søde Oline. Det gjorde godt, gjorde det!

Vi spiste ude på Feddet. Æggekage med purløg og sprødstegt bacon. Vi snakkede og grinede lidt. Vi nød, at varmen smøg sig om os sammen med duften af citrus-blomster, mens vi fik vendt verden. Vi havde Chriss på besøg. Han er som en ekstra søn her i huset, så han er ubesværet og dejligt selskab.

Denne morgen bliver jeg mindet om, at ferien venter om kun en måned. En lang, skøn sommerferie langt ude på landet, hvor det eneste vi hører, er fårenes brægen. Fri i næsten en måned. Det bliver dejligt og jeg kan mærke, at jeg glæder mig.

At se ting gro

Bløde vattæpper

Palmesus

Mine albuer larmer fortsat, men vi har arrangeret et par uger, som har gjort, at de holder endnu. Jeg klarer den opgave, jeg skal klare. Jeg er på den anden side af den om et øjeblik og vil igen genoptage normal livsførelse, for det har skortet lidt på den de sidste uger.

Der er mange hverdags-sysler, jeg ikke har dyrket. Jeg har undgået de fleste løft – også de lette – og forsøgt at undgå alle bevægelser, der kunne provokere albuen. Jeg har ikke skrællet så meget som en gulerod. Jeg har nærmest ikke rørt strikketøjet. Jeg har ind imellem forsøgt, men har hurtigt lagt det igen, fordi jeg pludselig husker, hvor ondt det gør, når en tennisalbue for alvor er i udbrud. Jeg har ikke fejet, støvsuget eller på anden måde gjort rent. Jeg har ikke strøget, hængt tøj op eller lavet mad. Jeg har husket at lave det meste af ingenting.

Om et øjeblik vil jeg leve igen. Det må bære eller briste :-)

You Might Also Like

7 Comments

 • Avatar
  Reply
  pernille
  5. juni 2014 at 10:32

  Anbefaler en god robotstøvsuger!

 • Avatar
  Reply
  Marianne
  5. juni 2014 at 09:46

  Som Anette foreslår vil jeg også sige akupunktur. Det har flere gange klaret en tennisalbue for mig.
  God bedring. Håber du snart kan få gang i strikkepindende igen.
  God pinse :-)

 • Avatar
  Reply
  Jette Friis
  5. juni 2014 at 08:44

  Hej Liselotte. Et godt råd til smerterne i din albue. Ingefær virker rigtigt godt på mange ting og bla.a betændelses tilstande så som tennis albue. Lav en ingefær koncentrat af: 3 dl vand og 150-200 g frisk ingefær.. Rens ingefær, skær den i stykker og kom den i blenderen sammen med vandet. Blenderen 2-3 min. Si saften gennem en finmasket si. Bland en spsk. Konc. med 2 spsk. Frisk presset lime og 2-3 dl danskvand. Det hjælper og man bliver faktisk lidt afhængig af det for det smager frisk og dejligt. Du kan også komme det i din te. Jeg har selv været i situationen hvor jeg ikke kunne strikke -og det er jo ret så forfærdeligt:-). God bedring. Mvh Jette friis

 • Avatar
  Reply
  Eva
  5. juni 2014 at 07:13

  Det er godt, du stadig kan fotografere og dele dine smukke billeder med os. I har en velfortjent sommerferie foran jer.

 • Avatar
  Reply
  Anette
  4. juni 2014 at 19:49

  Måske skulle du prøve øre akupunktur. Det har en fantastisk effekt på det meste…

 • Avatar
  Reply
  Catarina
  4. juni 2014 at 13:43

  Ja, sådan at have sommerferien til at vinke forude er bare noget af det bedste og bare det at når tid er, så kan der slappes HELT af. Det blir’ skønt. :-)

 • Avatar
  Reply
  Randi
  4. juni 2014 at 10:00

  En tennisalbue er en smertefuld omgang. Når først man har prøvet det, gør man gerne de krumspring, der skal til for at undgå, at den for alvor viser sig igen. Jeg håber for dig, at du er ved at ha’ fået tysset den til ro for denne gang :-)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)