Jeg har drukket kaffe og sprunget over og …

Morgenen var kølig og grå, men til gengæld skinner solen nu ved halv ti-tiden og lokker mig snart ud på terrassen, hvor jeg skal i gang med at sætte de sidste planter i jorden.

Jeg har drukket kaffe, testet nyindkøbte ferietekstiler (badedragt kunne være et eksempel) og overvejet at vaske tøj. Jeg har droppet at vaske tøj og i stedet fordybet mig i muligheden for at lokalisere lige præcis de benklæder, jeg drømmer om. Jeg har drukket lidt mere kaffe og pludselig husket, at det er pinse og jeg faktisk har fri til tirsdag morgen. Det fejrede jeg med at overveje at vaske tøj, men jeg droppede det igen, for pludselig er der jo frygtelig god tid til det hele.

Brudeslør

Jeg har overvejet, om det ikke kunne være en fantastisk idé at overveje, om jeg skulle bage brød, men det blev ved overvejelserne. I stedet valgte jeg at afsøge Internettet for billige mobilopladere, smarte herre-sko og en anelse krydderier og så huskede jeg pludselig…

Drømme går i opfyldelse

Klar til strikkeaftener

Vores mega-monster-store egetræsbord er ankommet. Nu står der næsten 4 meter bord nede i butikken. Bord så det forslår. Bord så vi kan få sat skibe i søen og lade drømmen om strikkecafé gå i opfyldelse. Bord så vores kunder kan bydes på kaffe og te, en pause og muligheden for på sigt at lade sig inspirere af f.eks. en samling strikkebøger, magasiner og modeller på stribe.

I går fik vi syn for sagn. En stor del af vores kunder valgte at bruge et øjeblik eller to ved bordet og det var lige akkurat, hvad vi havde håbet på, at de ville have lyst til. For de medbragte mænd var det en kærkommen lejlighed til at stå af garn-ræset og sætte sig med en kop kaffe og jeg vil bestemt mene, at fredagens bordpynt i fremtiden skal inkludere dagens avis, så de har lidt læsestof. For strikkeglade kvinder var det en skøn mulighed for lige at sætte sig, snakke med andre med samme interesse og lade sig inspirere af hinanden.

Jeg elsker den stemning, der opstår, når mennesker mødes. Det skete i går ved bordet hos Garnudsalg, akkurat som jeg havde håbet. Drømme går i opfyldelse og idéer viser sig heldigvis at være gangbare ind imellem :-)

Relaterede skriv

22 kommentarer

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  8. juni 2014 at 09:22

  Jeg skal ind imellem knibe mig selv i armen, for det er svært at forstå, at vi er her i dag. Det er så utrolig dejligt og vi er meget taknemmelige og ikke mindst glade for, at de idéer vi har og havde ser ud til at lykkes :-)

 • Svar
  Therese
  8. juni 2014 at 08:53

  Jeg er så glad for at I har fået jeres drøm opfyldt. Det er dejligt at se og læse om – og forhåbentlig en dag, får jeg også butikken at se :-)
  Rigtig god pinsesøndag til dig og dine. Jeg håber den står på masser af sol og kaffe.

 • Svar
  Anne
  7. juni 2014 at 22:59

  Jeg håber jeg snart kan sidde ved det lange bord og nyde jeres nye butik..det ser så lækkert ud :-)

 • Svar
  kari
  7. juni 2014 at 22:52

  Hallo, gleder meg til fredag. Vi skal på tur til Aalborg, selvsagt blir det en tur til den nye butikken! Godt og vite at min kjære mann kan sitte godt ved det fine bordet og vente tålmodig!
  Fortsatt God pinse, fra Kari

 • Svar
  Connie // Larsens Blog
  7. juni 2014 at 22:22

  Der SKAL være plads til at springe over … og over igen :-) … og tillade sig selv, at nyde at man sprang over (eller undlod at springe?) … jeg har selv tyet til kaffe en masse i dag … jordbær en masse … og i den grad hygge og samvær :-) … Har overvejet at vaske en enkelt maskine tøj i morgen … men det bliver sikkert ved tanken … for i morgen står den også på udpræget hygge og samvær med gode mennesker :-)
  PS! Helt fantastisk bord I har fået installeret i Garnudsalg :-)

 • Svar
  Gitte k
  7. juni 2014 at 17:17

  Det ser indbydende ud, bordet altså, håber at jeg på et tidspunkt for mulighed for at sidde omkring det, måske til en gange cafe strik, min drøm, måske den også går i opfyldelse. God pinse.

 • Svar
  Sonja Clausen
  7. juni 2014 at 15:31

  God pinse ferie:-)

  Husk det gamle ordsprog: “Hvad du ikke når i dag, det når du nok i morgen”.

  Meget smukt og stort bord til idé-udfald, socialt samvær, kreativitet osv.

  Vi fik heller ikke hverken vasket tøj eller noget her, den stod på at gøre klar til udstilling, for min veninde.

  Men nu vil vi nyde pinsen lidt.
  Hilsner fra Sonja, Team Hoffbeck Blog

 • Svar
  Amatørfotograf1
  7. juni 2014 at 14:04

  Ja er det ikke deilig, en hel dag ekstra fri!!! Det føles helt fantastisk ut :) Solen skinner, huset er rent og nå skal vi snart ut i selskap og feire to småjenter :)
  Det er en koselig lørdag!
  Vi nyter :)

  God helg LIselotte :)

 • Svar
  Sidsel
  7. juni 2014 at 13:28

  Hold da op, hvor er det blevet smukt! Et overlækket bord:-) jeg skal finde tid til at komme forbi.
  Det glæder mig at det lykkedes for jer. Det er så hårdt at starte som selvstændig.
  Til mændene kunne du jo købe et par bilblade;-)

 • Svar
  Camilla
  7. juni 2014 at 12:47

  Hvis der bliver strikkecafe ved netop det bord, så kommer jeg!!! No doubt!

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   7. juni 2014 at 13:24

   Det vil jeg godt nok glæde mig til, Camilla :-)

 • Svar
  Alice
  7. juni 2014 at 12:07

  Det ser rigtig godt ud. Du er dygtig til at markedsføre jeres garn, der er virkelig stil over den hjemmeside du har lavet, og dine billeder ser hamrende godt ud. Gid jeg havde 1/4 af dit overskud. Det må tage meget af din tid at overføre billeder osv. Tillykke med det skønne resultat – det er godt gået!!!!

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   7. juni 2014 at 13:23

   Tusinde tak for dine ord, Alice. De gør mig virkelig glad, skal du vide :-)

 • Svar
  Lise
  7. juni 2014 at 11:24

  Åh, hvor ser det dejligt ud. Hvem der bare boede tættere på, så deltagelse i strikkecafe var en mulighed. Det ville jeg elske :)

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   7. juni 2014 at 13:18

   Det ville garanteret være hyggeligt at have dig med, Lise :-)

 • Svar
  Anne
  7. juni 2014 at 11:15

  Sikke et flot bord. Må jeg spørge, hvor I har købt det? Tillykke med…det hele. <3

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   7. juni 2014 at 13:16

   Vi har været på auktions-jagt (læææænge) og fandt og vandt det på lauritz :-)

   • Svar
    Anne
    7. juni 2014 at 13:57

    Det må være karma :-)

 • Svar
  Amstrik
  7. juni 2014 at 10:41

  Hvor fint et bord. Kan lige forstille mig hvordan det ville se ud med masser af strikke glade kvinder, der sidder med hvert deres strikketøj og snakker. Det må da være en af de opskrifter man kan finde på rå hygge.
  Have en god pinse

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   7. juni 2014 at 13:13

   – og en god pinse til dig :-)

 • Svar
  Lene
  7. juni 2014 at 10:20

  Jeg bliver så glad af at læse det her. Liselotte, hvor er det skønt at mærke at jeres drømme begynder at blive til virkelighed. jeg krydser fingre for, at mine planer om at være sammen med jer på strikkedagen næste lørdag bliver til virkelighed. Det drømmer jeg om lige nu. God pinse til jer :-)

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   7. juni 2014 at 13:12

   Det ville jeg elske blev virkelighed, Lene :-)

  Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)