13

Jeg er en idiot

Oskar åd en halv, død måge i går, inden mor opdagede, at han nede i kanten af skovbrynet gnaskede fornøjet i et eller andet, som vi i hvert fald ikke havde givet ham. En halv, meget død måge! Sådan én, som nok skal kunne give en solid mavepine, så jeg har været forberedt på at skulle rende ind og ud af haven natten igennem, men ingenting er der sket.

Jeg har sovet som en sten. Oskar har sovet som en sten. Kenneth har sovet som en sten – som han altid gør – og derfor vågnede jeg tidligt og indtog verden med en kop kaffe og en tur ud på den morgenkølige og skyggefulde terrasse. Der sneg Oskar sig så også ud, for alene skal jeg da ikke være og han skal da så nødig gå glip.

Oskar

Forrest i billedet er min jordbær-mynte, som vokser, som var den betalt for det. Den står i bunden af en krukke med et stort oliventræ. Træet har set bedre dage, men jeg skal love for, at mynten er ligeglad og kun har en hånlatter til overs for de, som ikke vokser med lynets hast. Om et øjeblik har den overtaget verdensherredømmet, hvis jeg ikke får brugt lidt af den, så jeg tænker, at den må være dejlig i en af sommerens skønne læskedrikke.

Dahlia

Der skulle blive varmt i dag. Meget varmt. Jeg har lovet mig selv, at jeg skal rydde op og gøre rent i dag. Jeg er en idiot!

You Might Also Like

13 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  11. juni 2014 at 11:09

  Der findes et hav af mynte, så du skal bare gå i gang, Anni… og husk æblemynten ;-)

 • Avatar
  Reply
  anni beyer
  10. juni 2014 at 13:05

  JORDBÆRMYNTE ???? Da åbnede du da lige for en hel ny verden for mig, og jeg som er så mega stolt af min mynte fordi DEN kan jeg få til at gro ;-) – ser til min forbavselse at der også findes chokolademynte – den skal på min ønskeseddel .

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  9. juni 2014 at 13:20

  Tænk engang… om et øjeblik er jeg færdig med at gøre rent og kan slappe af resten af dagen med den reneste samvittighed nord for Alperne ;-)

 • Avatar
  Reply
  capac
  9. juni 2014 at 11:49

  Sådan noget gør en rigtig hanhund. De æder rådne og unævnelige ting, der bare er mad i deres hoveder. Jeg glemmer aldrig, dengang min barndoms hund Jeppe kom slæbend med en stor forrådnet torsk, som han skiftevis rullede sig i og spiste af, samtidig med at han forsvarede sit bytte ihærdigt med gøen og snerren. Han lugtede som en sildeoliefabrik bagefter og endte i badekarret.
  Det bedsté ved din historie er, at Oskars mave kunne klare det og det ikke gik ud over nattesøvnen. Velbekomme Oskar.

 • Avatar
  Reply
  Lene
  9. juni 2014 at 11:17

  Kan du så være sød ved dig selv. Du ved jo udmærket hvad du ville skrive til os andre ;-) Drop den rengøring og nyd solen, god solskinsdag til jer.

 • Avatar
  Reply
  Nana Hecquet
  9. juni 2014 at 10:34

  Man behøver ikke holde alt hvad man lover sig selv ;-)

  Åh, hunde er så ulækre! Jeg har selv to som jeg elsker inderligt, men hvor kan de altså bare æde og trille sig i de mest uhumske ting!

 • Avatar
  Reply
  Eva
  9. juni 2014 at 09:06

  Det lyder da som en herlig plan med oprydning og rengøring, – og så kan du klappe dig selv på skulderen, når du laver planen om, fordi det er for varmt. Det er nemlig vigtigt at kunne ændre fokus….. God 2. pinsedag.

 • Avatar
  Reply
  Hanne Brædder
  9. juni 2014 at 08:14

  Morgen Liselotte.
  Jeg må , jeg må vide det hvad hedder den smukke blomst du har taget et foto af ?.
  Min dag byder på en hundeudstilling .
  Kan i havde en dejlige dag.

  • Avatar
   Reply
   Amatørfotograf1
   9. juni 2014 at 08:37

   Jeg tror den heter Dahlia – Hanne Brædder :)

   • Avatar
    Reply
    Unni
    9. juni 2014 at 22:48

    Ja Dahlia – Men også kaldet georgine ;-)

 • Avatar
  Reply
  sole
  9. juni 2014 at 07:57

  Er vild med jeres have og terrasse, bare det groede lige så godt hos mig ???? Fik Oskar børstet tændt igår, jeg kan da lige forestille mig den ånde ????

 • Avatar
  Reply
  Hanne
  9. juni 2014 at 07:55

  Det samme løfte har jeg givet mig selv, men heldigvis ikke hvor længe….det er jo også vigtigt at “dulre” som betyder at slappe af og tænke over livets finurligheder… god mandag til dig og dine…

 • Avatar
  Reply
  Diana Rose
  9. juni 2014 at 07:51

  Kære Liselotte.
  Hjertelig godmorgen fra Ebeltoft.
  Så er det da godt, det kun er dig selv – og ikke andre – du har lovet at gøre rent, så lad “skidtet” ligge og hyg dig, og gem dit løfte til en regnvejrsdag.
  I dag vil jeg glæde mig til at skulle til optagelse ved Fregatten Jylland af en sommerudgave af Café Hack med min gamle far, der fylder 87 på torsdag, og en veninde.
  Jeg har også mange ting, der “trænger” – og det får det så lov til lidt endnu – uden dårlig samvittighed.
  Pinseknus fra Diana

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)