17

Fra farveprøver til et hav af farver

Torsdag var min eneste dags-opgave en visit ved lægen, for at snakke lidt om den nære fremtid i forhold til albuer og skuldre. Jeg fik lidt smertestillende med hjem og er sygemeldt frem til sommerferie-start, som ligger om en uge. Efter sommerferien må jeg igen vurdere på fysikken, for at beslutte, om vi skal sætte gang i et behandlingsforløb eller om smerterne er aftaget og forsvundet, som ferien er skredet frem og bevægeapparatet har fået ro. Jeg håber naturligvis det sidste.

Efter besøget hos lægen, fik jeg lov at komme på visit nede hos Garnudsalg og der var kommet lidt garn…

Så kom der lidt garn!

Det var længe ventet og der var mere end én dernede, der gik rundt med bredt smil også selvom udsigten var, at det hele skulle ind på lagerhylderne. Alle tog frisk fra og i løbet af forbavsende kort tid, havde de det hele under tag. Den nye Uld/Bomuld var endelig kommet; Blackhill CottonWool og det var mere end almindeligt spændende at være med til at pakke kasserne op, for vi er startet helt forfra med ny leverandør og har igen selv skulle komponere farver.

Farverne sendte vi af sted for mange måneder siden. Små farveprøver, som skulle danne basis for den første sommer-kollektion, vi ville præsentere her i juni og nok sendte de farveprøver retur, men små brudstykker af en farve er langt fra det samme, som et helt hav af en farve, så vi kunne slet ikke vente med at få pakket farverne ud for alvor.

Vi blev heldigvis ikke spor skuffede…

Blackhill CottonWool

Fredag hyggede jeg mig stille og roligt hjemme, da min chef skrev, at hun regnede med, at vi ville mødes nede hos Garnudsalg over middag, hvor hun skulle forbi efter forsyninger. Jeg snuppede et par piller, smuttede under bruseren og skyndte mig derned, for jeg holder meget af min chef og jeg ville i hvert fald ikke glippe de grin, vi plejer at kunne akkumulere. I går var ingen undtagelse.

Jeg er SÅ glad for i dag, at jeg kom af sted. Det blev en hyggelig dag og vel lavede jeg ikke noget, men jeg glemte næsten, at jeg har ondt og jeg hyggede mig stort med alle de skønne mennesker, der kiggede forbi i løbet af dagen. Jeg kunne brygge kaffe med venstre hånd og ingen opdagede vist, at det var venstrehåndsarbejde, så helt tosset var det da ikke og så var jeg da for øvrigt også rigtig god til at prøve-sidde stolene omkring langbordet dernede og nogen skal jo gøre det, ikke?

PS – jeg bliver lige stille igen, for det der med at sidde ved et tastatur, det er altså ikke rigtig godt, men jeg vender tilbage :-)

You Might Also Like

17 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  29. juni 2014 at 10:30

  Jeg skal nok få vendt det her, så det er til at holde ud at sidde her igen Anni, men tusinde tak for den gode ide :-)

 • Avatar
  Reply
  Anni
  28. juni 2014 at 06:00

  Hej Liselotte
  Som tavs læser af din side, vil jeg lige indskyde lidt.. Mon du kender Dictus programmet, hvor man kan tale sin tekst ind? Det findes både til pc og andre devices.. Det er rigtig smart, tiden kan være lang uden mulighed for at skrive og samtidig behøver vi ikke savne dine ord :-) Godbedring til dig og god sommer!!
  Hilsen Anni

 • Avatar
  Reply
  Helle Gommesen
  22. juni 2014 at 19:27

  Rigtig god bedring. Håber det bliver bedre, så du kan holde en velfortjent ferie. Kh Helle

 • Avatar
  Reply
  Deborah
  22. juni 2014 at 18:33

  Rigtig god bedring! Jeg kender det alt for godt, det med folks velmente gode råd. Jeg husker din arm/skulder som et tilbagevendende problem. Pokkers osse. Håber ferien hjælper dig!

 • Avatar
  Reply
  Mona Elisabeth Pedersen
  22. juni 2014 at 10:09

  Det bliver spændende med det nye garn. Jeg glæder mig til at prøve det :o)
  God bedring med din arm og skulde – det er ingen spøg at døje med sådan noget stads.

 • Avatar
  Reply
  Susanne Uhde Peder
  22. juni 2014 at 07:57

  Hej Liselotte
  Pas godt på dig selv.og god sommer☺

 • Avatar
  Reply
  Eva
  21. juni 2014 at 22:25

  Jeg gjorde mit til at rive ned fra hylderne. Smukke farver! Og god kaffe, – tak for den, -hele køreturen fra Aarhus værd :)

 • Avatar
  Reply
  Helle
  21. juni 2014 at 21:07

  Øv for den da, Liselotte.

  Pas på dig selv, spar på kræfterne. Jeg håber sommeren vil gøre dig godt.

 • Avatar
  Reply
  FRØKEN LARSEN I/S
  21. juni 2014 at 15:32

  …og du skal være SÅ velkommen tilbage ;0)
  God bedring med det hele, Liselotte.
  Kh. Lene.

 • Avatar
  Reply
  Anne Kirsten
  21. juni 2014 at 14:35

  Har bestilt en del farver efter at have fået nyhedsbrevet. Glæder mig til at mærke og se.
  Rigtig god bedring med bevægeapparatet og TAK for mange smukke billeder og dejlige tekster.
  God sommer!

 • Avatar
  Reply
  Gitte K
  21. juni 2014 at 13:24

  Skønt at høre fra dig igen. Jeg var også forbi garnudsalg i går og fik lidt af den lyseblå bomuld uld med hjem. Den er allerede kommet på pindene, der er slået op til en sukkertrøje. God bedring og god weekend.

 • Avatar
  Reply
  Jane Olsen
  21. juni 2014 at 13:15

  Stakkels dig. Jeg håber, du får styr på smerterne, så de ikke kommer til at ødelægge din ferie ;-) Rigtig god bedring ;-) Og tak for din blog med alle de skønne, skønne billeder ;-) ;-)

 • Avatar
  Reply
  Marianne
  21. juni 2014 at 10:48

  Godt du passer på dig selv, håber at Frankrigs sol og varme og måske gode mad og vin ;-) kan hjælpe. Netop kommet til Danmark glæder jeg mig så meget til at modtage garn fra jer. Rigtig god bedring.

 • Avatar
  Reply
  Birgitte Vestergaard
  21. juni 2014 at 10:06

  Hej Liselotte!
  Genfandt din blog for nogle dage siden og overvejer om jeg kan skrive dette, men vover pelsen alligevel….. Har selv haft min ryg under mistanke for diskusprolaps på vej efter nogle år med tunge løft i forbindelse med vores datters handicap og kunne her til sidst dårligt køre over et fortorv med vores bil uden sindssyge smerter. Det har jeg fået has på via akupressur…. Måske det kunne være en hjælp…..

 • Avatar
  Reply
  Lene
  21. juni 2014 at 09:55

  Liselotte, godt at du passer på dig selv. Og grin og latter er den bedste medicin. Og så nyder jeg dine billeder, jeg så jo den tomme træramme og kruset med hæklenålene og se nu hvor smukt det arbejder sammen med garnene. Jeg satser på at komme forbi næste fredag og få handlet ind til ferien, jeg drømmer om grydelapper i smukke farver :-) God bedring

 • Avatar
  Reply
  Karin
  21. juni 2014 at 09:48

  Håber at den ro du nu har mulighed for at få, vil hjælpe på dine smerter. ♡ Og ja sikken en masse lækkert garn, glæder mig så meget til mit lander hos mig. :-)

 • Avatar
  Reply
  Birthe
  21. juni 2014 at 09:43

  -Det nye garn ser rigtig dejligt ud, og fine farver. Tillykke med det.

  Hmmm, kaffebrygning, prøvesidning af stole og brede grin…. Ja, nogen MÅ jo ofre sig ;-)

  Rigtig god bedring med den pokkers skulder, gid ro og ferie må gavne.

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)