15

Mine stille morgener

Jeg nyder mine stille morgener her i den nordlige del af Aqutaine. Udsigten er uovertruffen og feriestemningen skøn. Jeg har en god lydbog, en stor kop kaffe og en tyrkertro på, at solen får overtaget. Hvis ikke i dag, så snart.

Mens jeg venter, nyder jeg alligevel morgenerne udenfor, for udsigten er fantastisk ned over engen, der hører med til huset her. Der kommer dådyr forbi, hvis man er stille nok og det eneste man hører er fuglefløjt, cikadernes hæse sang og ind imellem et får eller to.

Hækling

Jeg strikker lidt, men jeg kan mærke, at jeg trænger til noget, der glider nemt og bekvemt mellem fingrene, så jeg griber hæklenålen. Lidt lapper kan man jo altid hækle, tænker jeg, mens jeg finder en stak farver frem fra det lager, jeg har medbragt. Du troede da ikke, at jeg var taget af sted uden, gjorde du? ;-)

Gider du ved lejlighed sende lidt varme herned? Bare lidt. Du kan godt undvære det …

You Might Also Like

15 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  12. juli 2014 at 09:43

  Gårsdagen endte med at være dejlig. Vi havde temperaturer, som tillod udeliv og det blev nydt til fulde. Jeg sad ude hele dagen og hæklede, så jeg havde en skøn dag :-)

  Farverne jeg har hæklet lappen med er vist Refflisia, Lammeøre/Mørk Lammeøre, Hestekastanje, Konkylie og Rullesten og jeg er ikke sikker på, at alle farverne er på hylden lige nu, for de er jo fra mit eget lager, men så kan der sikkert findes nogle, som ligner :-)

 • Avatar
  Reply
  sole
  11. juli 2014 at 19:50

  Hvor mange ekstra grader vil du ha’, vi har så rigeligt ????

 • Avatar
  Reply
  Lotte
  11. juli 2014 at 19:48

  Sender varmegrader her fra Middelhavet ;-) Jeg har netop været et par dage i Dordogne, i Rocamadour og var rimelig heldigt med vejret. Hvis I er intereseret i Cro-magnon, så kan jeg virkelig anbefale at se hulemalerierne i Pech-Merle (husk reservation på nettet). Bagefter kan en frokost måske lokke i den usandsynligt hyggelige lille by Saint Cyr Lapopie ;-)

 • Avatar
  Reply
  Helle
  11. juli 2014 at 17:13

  Sender varme tanker til dig og manden (= min garnpusher) mon ikke de varmer lidt ?
  Kh Helle

 • Avatar
  Reply
  gittesp
  11. juli 2014 at 16:44

  Træls med det kedelige vejr…. vi har netop afkortet vores ferie pga dårligt vejr – og fandt den nordgående A7 frem og lagde den under dækkende i en vis fart – her i Sommerdanmark er helt og aldeles skønt … mon ikke solen snart kigger fordi jer også.

 • Avatar
  Reply
  Brit
  11. juli 2014 at 16:03

  Sikke noget lækkert garn. Hvad hedder farverne? Jeg har store planer om at hækle mit eget halstørklæde og synes din farvekombination er fantastisk.

  Og så sender jeg med glæde 5 plusgrader i din retning.

  Må du og familien have en dejlige ferie.

 • Avatar
  Reply
  Doris Kay
  11. juli 2014 at 15:56

  Sender hermed sol og varme sydover, men her er så dejligt :O)

  God ferie

 • Avatar
  Reply
  Brit
  11. juli 2014 at 15:44

  Sikke nogle skønne farver. Hvad hedder farverne – jeg vil nemlig igang med at hækle et halstørklæde og synes din farvekombination er flot.

  Og så sender jeg glædeligt 5 plusgrader i din retning.

  Må du have en rigtig dejlig ferie

 • Avatar
  Reply
  Rita Tams
  11. juli 2014 at 14:35

  Du og familien får med glæde en 8-10 grader herfra – jeg hader alt hvad der er over 22 grader, så en anelse misundelse kan jeg god mærke.
  Jeg læser med glæde dine skønne ferieberetninger, men også det du skriver når du er hjemme i DK.
  Mange gode sommerhilsener med ønske om at I får den ferie i allermest ønsker jer.

 • Avatar
  Reply
  Ulla Røjkjær
  11. juli 2014 at 13:33

  God weekend til jer Nordboere nede i Syd <3

 • Avatar
  Reply
  Mette Schmidt
  11. juli 2014 at 13:26

  Jeg vil godt del lidt ud til dig….men forsat god ferie.p

 • Avatar
  Reply
  Ulla Andreasen
  11. juli 2014 at 13:04

  Er lige kommet hjem fra golfbanen, det var frygteligt varmt, så Jeg sender lig et par grader ned til jer. Vi er oppe på ca. 28-29,gr. og ingen vind.
  Håber de når ned til jer hurtigt, fortsat god ferie.

 • Avatar
  Reply
  Randi
  11. juli 2014 at 11:36

  Vi har alt for meget varme her – jeg deler gerne :-)

 • Avatar
  Reply
  Sylvia
  11. juli 2014 at 11:03

  Det høres helt fantastisk ut, deres ferie. Selv har jeg ikke ferie før om to uker, så jeg er litt misunnelig ………men vi har et så fantastisk vær for tiden, som er varmere enn i ” syden” med en meget høy luftfuktighet. Det tåler jeg, for jeg liker varme somre.
  Så sender jeg noen grader ned til dere, og håper det hjelper.
  Fortsatt god ferie ( uansett vær)

 • Avatar
  Reply
  Conny
  11. juli 2014 at 10:43

  Du må gerne få 5-8 grader herfra, så er vi sikkert begge tilpas :)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)