11

Jeg glæder mig…

Mine morgener i Dordogne bærer lige nu præg af, at jeg er alene i nogle timer, inden resten af familien begynder at røre på sig. Det gør mig ingenting. Faktisk stor-nyder jeg, at jeg kan sidde i egne tanker, hækle, svømme lidt og drikke kaffe med varm mælk.

Jeg øver mig i at sove længe. Det lykkes på mange dage, hvor jeg først er oppe efter syv og enkelte dage endda omkring klokken otte, men denne morgen bærer præg af nattens varme og den deraf følgende tendens til at vågne, stønne, kaste dynen væk og i det hele taget have svært ved at finde hvile. Jeg opgav før klokken seks, stod op og satte kaffen over, mens jeg trådte ud i en verden, der endnu var våd af dug.

På sådanne morgener, hygger jeg mig stort, mens jeg stille glæder mig til, at Anne om et øjeblik skal dele dem med mig :-)

Morgenhygge

Jeg hækler lidt, mens jeg lytter til enten stilheden eller en god lydbog, streamet fra Netlydbog. Jeg går ind imellem ind på mit fjernlager og henter en enkelt eller to farver, prøver dem af, forkaster eller lægger til udvalget. Var Anne her, ville jeg snakke med hende om farverne. Vi ville grine, vende og dreje, forkaste eller vælge og vi ville vende verden simultant, for det kan vi ♥

Dordogne, Sommeren 2014

Jeg svømmer en morgentur. Vandet er skønt. Omkring mig er lyden af fugle, cikader og den motorsav, som langt borte er ved at fælde træer. Var Anne her, ville vi svømme side om side. Så ville vi træde vande eller slænge armene omkring en luftmadras, mens vi ville snakke solen op, for det kan vi ♥

Morgenkaffe

Efter morgensvømmeturen drikker jeg kaffe. Var Anne her, ville jeg dele den med hende. Vi ville også dele ord, grin og alvor. Vi ville dele vores fælles glæde over livet, naturen, vores familier og det at kende hinanden, for det kan vi ♥

Kan du mærke, at jeg glæder mig nu? Jeg glæder mig, til jeg skal dele morgener med Anne ♥

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  Jane
  18. juli 2014 at 19:15

  Hvor lyder det som nogle dejlige planer der er forude, og jeg kan sagtens forstå at du glæder dig. Tiden med en god veninde er helt uerstatteligt, selvom jeg er glad for mand og børn, så er tiden med mine bedste veninder altså tit det der giver mest ny energi ind på kontoen. Nyd det:)

 • Reply
  Sidsel
  17. juli 2014 at 20:06

  Okke dog, som jeg forstår:-))) den bedste glæde af alle:-)) gid jeg var en flue på væggen, eller nærmere en frø i poolen
  Hyg, hils og knus:-)

 • Reply
  Britt
  17. juli 2014 at 15:45

  Nogle oplevelser bliver bare SÅ meget bedre når de bliver delt. Det er fantastisk at man kan have oplevelser sammen som levner plads til sjov, alvor og udfoldelse. Rigtig god ferie

 • Reply
  Tora
  17. juli 2014 at 14:56

  Dere er bare de søteste to skravledamene, jeg er sikker på at dere får en strålende ferie sammen der nede. Nyt fellesskapet, hundematen og alt sammen – god sommer!

 • Reply
  FRØKEN LARSEN I/S
  17. juli 2014 at 13:06

  Jeg havde også en Anne. Engang.
  Hun HED Anne og forlod mig ufrivilligt.
  Det var som at blive amputeret, vi havde kendt hinanden siden børnehaven.
  Vores liv var meget forskellige, men vi var hinandens, uanset…
  Vi blev begge frisør og hun satte mit hår, da jeg skulle giftes. Anne blev aldrig gift.
  Vi havde Jeres alder, da canceren tog hende fra mig.
  Pas på hinanden og Jeres venskab, fordi I kan…
  Det gør I jo også, kan jeg læse. Rigtig god nydning.

  Kh. Lene.

 • Reply
  Anne Holtegård
  17. juli 2014 at 13:03

  Jeg glæder mig på jeres vegne!!!!

 • Reply
  Anne Kathrine
  17. juli 2014 at 11:18

  Det lyder som sådan mine bedste morgener også foregår :)

  Har du hørt gode lydbøger på det seneste, du kan anbefale? Jeg mangler en ny at gå igang med og synes altid det er så svært at vælge ;)

 • Reply
  Sylvia
  17. juli 2014 at 10:47

  Det å ha en bestevenninne, det er det beste som finnes!!!
  Jeg kan høre at du setter stor pris på ders vennskap.
  Fortsatt god ferie.
  Klem

 • Reply
  Vibbedille
  17. juli 2014 at 10:31

  Ååååå for en skjønn morgen ;)
  Høres fullstendig eventyrlig ut ;)

  KOS deg og NYT en fantastisk dag ;)

  Klem Vibbedille ;)

 • Reply
  Anne Stange
  17. juli 2014 at 10:31

  Der er så meget at glæde sig til og glæde sig over.
  Jeg glæder mig nok allermest over, at vi begge glædes, det er så smart og heldigt <3
  Her sidder familien nærmest i paratstilling og er SÅ klar, vi har nedtælling og i dag begynder vi at lægge i taskerne, vi venter kun på, at Sophie skal blive færdig med at servicere de handlende, der ønsker sig nye sommergevandter.

  Jeg glæder mig til ALT, til vores snakke, vores grin, til at høre vores piger gakke ud sammen, til svømmeture, middagslur, indkøbsture og madlavning sammen med Chefen.
  Jeg glæder mig til farvesnak, til spil, til spas og morgenomeletter.
  Jeg glæder mig over, at vi fandt hinanden og nu er i hinandens liv til hverdag, fest og ferie.
  Og så glæder jeg mig SÅÅÅÅÅ meget til kokosyoghurt, you know.

  Vi ses lige om straks <3

 • Reply
  Erika
  17. juli 2014 at 10:18

  Ja, det mærkes dejligt, at du glæder dig, og jeg forstår det så godt.

  I får de dejligste dage. God fornøjelse til jer alle.☀️❤️

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)