5

Thunderstorm …

I går var vi ude hele dagen, så det var skønt at lande hjemme. Den trykkende varme gjorde pool’en ekstra attraktiv og der gik ikke mange minutter, før vi alle lå i den og nød afkølingen, mens vi iagttog skyformationer bygge op hele vejen rundt om os. Vi lå i smørhullet. For en tid.

Vi tændte op i grillen og nød et glas vin, mens det blev mere og mere mørkt omkring os. Vi dækkede bord og gjorde os klar til at spise, da det hele brød løs og vi hurtigt måtte flytte alting indenfor, fordi store og tunge regndråber i løbet af et øjeblik brød gennem den tætte dug, der overdækker et stykke af terrassen.

lordag 022

Udsigten ned over engen er formidabel både i og udenfor poolen og i går var et ekstra flot skue med alle de vrede skyer, der hele tiden flyttede sig i hast hen over himlen.

lordag 031

Omkring klokken 23 gik det for alvor løs med strømafbrydelser og lyn, som kom med så korte intervaller, at det hele i lange øjeblikke var oplyst. De afløstes af brag så høje, at det gjorde ondt i ørerne. Så kom regnen og blæsten, som væltede alting omkuld.

Vi gik i seng og nød uvejrets rasen udenfor skodderne, for luften, der sneg sig indenfor i det varme soveværelse, var forfriskende kølig. Jeg har sovet hele natten. For første gang i mere end en uge, er jeg ikke vågnet mange gange i løbet af natten. Mine øjne er opsvulmede og jeg er helt fortumlet, for jeg har sovet. Det er skønt :-)

I dag skal vi mødes med dejlige og skønne venner. De ankom i går til en by ikke langt fra os. I dag mødes vi til marked og siden hygge. Det gider vi bare så meget!

I morgen ankommer Anne og pigerne og vi skal hygge, grine og bare have det dejligt, jeg trækker stikket ud herinde i den næste uges tid. Jeg bliver dog ved med at opdatere på Instagram, så er du nysgerrig, er du meget velkommen til at følge med derinde.

Vi ses i Danmark om en uges tid. Pas på dig ♥

Du vil sikkert også kunne lide