20

Udlængsel, næsten inden man er hjemme

Perigueux, Dordogne 2014

Gad vide om det kun er mig? Jeg tåler dårligt at være ude. Jeg når kun hjem, så vil jeg ud igen. Jeg længes næsten, inden jeg rammer Danmark og jeg drømmer allerede om de næste eventyr. I år er ingen undtagelse.

Jeg har allerede været i gang med at drømme og løst planlægge. Næste mulighed bliver formentlig en forlænget weekend i efteråret og jeg drømmer om Amsterdam eller Skotland, men det kunne snildt ende med Hamborg eller Harzen. Det kunne også ende med det rene ingenting, men det er skønt at drømme og jeg er som sagt allerede i gang.

Fredag fik mine drømme ekstra næring, da Hanne, en dejlig veninde, vi fik lokket til Dordogne denne sommer, var forbi butikken efter lukketid. Hun nævnte i forbifarten, at vi kunne mødes i Amsterdam i efterårsferien. Mest af alt var det sådan en dagdrøm, hvor alting kan lade sig gøre, for der var ingen, som sådan lige havde ferie, men jeg var med det samme klar. Det ville være fantastisk og jeg ELSKER Amsterdam og bliver vist aldrig træt af byen med alle kanalerne, de skæve og de sjove og muligheden for bare at være.

Jeg drømmer. Jeg drømmer lidt endnu, men så slår jeg til. Kan jeg mærke :-)

– måske man bare skulle køre en søndagstur…

You Might Also Like

20 Comments

 • Avatar
  Reply
  Lise
  11. august 2014 at 13:04

  Jeg kender det bestemt! Og da vi afleverede nøglerne bookede vi en uge i oktober – det føles så godt :-)

 • Avatar
  Reply
  Annie
  11. august 2014 at 11:46

  Min bedste ferie er altid den næste ;-)

  • Liselotte Weller
   Reply
   Liselotte Weller
   11. august 2014 at 16:55

   Ha ha ha… ja, sådan kan man jo også have det, Annie :-)

 • Avatar
  Reply
  Camilla
  10. august 2014 at 17:58

  Hej Liselotte, dit nye design på bloggen er rigtig fint. Jeg studsede dog noget over, at du har valgt at pilen til at bladre fremad i indlæg er til venstre…jeg trykkede per automatik på pilen til højre og kom til det forrige! Du må selvfølgelig gerne skille dig ud fra almen praksis på området, det skabte bare for mig lidt forvirring :)
  Mvh Camilla

  • Liselotte Weller
   Reply
   Liselotte Weller
   10. august 2014 at 19:07

   Tak Camilla, men designet kan jeg ikke prale meget af. Det er et standard-design, som jeg er i gang med at tilrette. Jeg er slet ikke færdig, men jeg tror ikke, at jeg bruger kræfter på at finde ud af at vende pilene. Det giver egentlig fint mening for mig, at de vender sådan :-)

 • Avatar
  Reply
  birthe
  10. august 2014 at 15:27

  jeg kan varmt anbefale Schleswig-Holstein, der er smukt, og det kan nåes på en week-end…..måske Friederichsstadt…

  • Liselotte Weller
   Reply
   Liselotte Weller
   10. august 2014 at 19:04

   Der er virkelig smukt og lige præcis Friederichsstadt var tæt på at få besøg af os for et par måneder siden. Vi endte bare et helt andet sted og det er i grunden så typisk os ;-)

 • Avatar
  Reply
  Helle D
  10. august 2014 at 12:30

  Her drømmes for vildt om Isle of Skye…..

  • Liselotte Weller
   Reply
   Liselotte Weller
   10. august 2014 at 13:29

   Det er også et sted, der står højt på min ønskeliste. Naturen trækker. Gid dit ønske må gå i opfyldelse, Helle :-)

   • Avatar
    Reply
    Helle D
    10. august 2014 at 14:16

    Ja HVILKE billeder fotonørder som os kunne tage dér!!! Også dit! :-)

 • Avatar
  Reply
  Anne Holtegård
  10. august 2014 at 11:57

  Rejsedrømme er dejlige… og nogle destinationer trækker mere end andre…
  Her er det London, vi aldrig bliver færdige med… Trods besøg i staden i maj, sidder datteren og jeg og længes. Vi skal til København sammen om en uge… men ville meget hellere til London! Igen! Nå, det skal nok blive en god tur til vores hovestad, der er lagt planer med indhold!
  Men næste år… LONDON!

  • Liselotte Weller
   Reply
   Liselotte Weller
   10. august 2014 at 13:27

   Tænk engang… vi har aldrig været i London og det er jo klart en fejl, men hver gang vi snakker om det… ender vi med at savne Amsterdam for meget ;-)

   København er jo mit andet hjem, så der længes jeg hen hele tiden ;-)

 • Avatar
  Reply
  Moster Tulle
  10. august 2014 at 10:55

  Kender det SÅ godt – for at kunne slippe den ene ferie er man nødt til at planlægge den næste, eller i hvert fald en lille smuttur, så man har noget at glæde sig til :-)

  • Liselotte Weller
   Reply
   Liselotte Weller
   10. august 2014 at 13:25

   Det er jo så dejligt at have noget, man går og glæder sig til :-)

 • Avatar
  Reply
  Mia Folkmann
  10. august 2014 at 09:06

  Åh ja, jeg kender det alt for godt. Jeg har vist også en lille sigøjner gemt i mig, for jeg elsker at være på farten. Men jeg elsker også at komme hjem igen… for en tid… :-)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   10. august 2014 at 09:19

   Sådan har jeg det også. Ude er godt. Hjemme er skønt og bedst, men helst med afstikkere med passende mellemrum :-)

 • Avatar
  Reply
  Koselig
  10. august 2014 at 09:01

  Ja jeg vet hva du snakker om, sånn er det her også…. :)

 • Avatar
  Reply
  Mette
  10. august 2014 at 08:42

  Åh hvor jeg ved hvad du mener Liselotte.

  Udlængslen har også ramt mig hårdt i år. Vi kom hjem fra en vidunderlig ferie i Frankrig for et par uger siden.
  Og ikke så snart var vi landet, trak udlængslen i mig igen.

  Jeg elsker vores hjem højt og glæder mig altid til at komme hjem. Men i år tog jeg gerne afsted igen – lige på minuttet.
  “At rejse er at leve” sagde en klog mand engang. Hvor har han ret…

  • liselotte
   Reply
   liselotte
   10. august 2014 at 09:17

   Det er jo underligt, at det er sådan, men det er vel gode tegn. Man har haft det dejligt og er klar til den næste, skønne oplevelser :-)

  Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)