7

Søndag er æblemos og …

Æblemos

Søndag er at sove længe. Rigtig længe. Måske nok i etaper, men jeg gjorde det. Vi er trætte til benet og vi indhenter, så vi gik i seng klokken 22 i går og jeg sov frem til klokken 8.30 denne morgen. Jeg må have trængt. Grundigt.

Mens jeg lod Kenneth sove videre, brugte jeg tiden på at se tv, surfe lidt og drikke vand i store slurke. Det, som omtrent aldrig sker, skete i går. Kenneth fik lavet mad, som ikke kunne spises. Ingen af os fandt nogensinde ud af hvad eller hvorfor, men vi har en lumsk mistanke om, at det var kødet (lige købt inden), som smagte sådan lidt mistænkeligt fiske-agtigt og i hvert fald ikke sådan, at vi havde lyst til at spise det. I stedet endte vi med burgere. Den slags giver tørst, skal jeg hilse og sige.

Efter morgenens dovneri var det tid for kaffe og æblemos, for jeg lovede Oline i går, at jeg ville lave en gammeldags æblekage til hendes opgave-skrivning i dag. Man kan så nemt komme i energi-underskud og da vist specielt efter en nat i byen. Hun væltede ind af døren tidligt i morges for lige at sige godnat og det var ikke sodavand, hun lugtede af, så jeg har skrællet de smukkeste æbler, drysset med rørsukker og smidt godt med vanille-stænger ved. Det bliver godt.

Om et øjeblik skal jeg vælge mellem mit arbejde for Kenneth eller nyt strikketøj. Begge dele er sjovt, så det er slet ikke så let en opgave, som det kunne lyde til at være. Måske skal hændernes form bestemme. De er slidte og larmer lidt efter at have strikket på tykke pinde i en uges tid, så måske de bare skal have noget, de kan lide at arbejde med. Nyt strik? Jo, det lyder da ikke så skidt endda ;-)

You Might Also Like

7 Comments

 • Avatar
  Reply
  www.bedstesblog.dk
  28. september 2014 at 18:01

  Sådan en god gammeldaws æblekage er noget af bedste – så er det rigtig søndag :-)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   28. september 2014 at 18:44

   Det smager jo umanerlig godt og god søndag til dig også :-)

 • Avatar
  Reply
  Lene LN fra Tyskland
  28. september 2014 at 17:24

  Jeg vil være der som en mis! :-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  28. september 2014 at 17:21

  Jeg tror, at det var klogt at kassere og tørst er et udmærket alternativ til det, jeg forestiller mig :-)

 • Avatar
  Reply
  Lene LN fra Tyskland
  28. september 2014 at 16:47

  Jeg er ogsaa ved at lave æblemos :-) Og jubiii! jeg kommer til DK den 6. Okt og så skal jeg helt sikkert til Garnudsalg i Gug en af dagene! Endelig :-) Glæder mig som et lille barn. Nu har jeg følgt med hos dig siden 2008 og nu sker det i virkeligheden at jeg kommer :-)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   28. september 2014 at 17:22

   Hvor lyder det dejligt med et besøg hos Garnudsalg, Lene. Vi har åbent fredag den 10. oktober, så der håber jeg, at du har tid og lyst til at besøge os :-)

 • Avatar
  Reply
  Catarina
  28. september 2014 at 15:58

  Det lyder som en dejlig søndag, altså bortset fra at tørsten vist er mere end normalen. :-) Det var da træls med sådan noget køb og I gjorde klogt i ikke bare at spise løs, for så kunne det have endt med at I alle tre var brevet godt og grundigt syge. :-(

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)