6

Søndagsglimt

Søndag med æblekage

Søndag med æblekage

Søndag med krydderkage

Søndag med æblekage

Søndag aften glimter forude. Vi har haft kaffe-visit. Vi har spist æblekage og Karins gode krydderkage. Vi har drukket skoldhed te. Vi har snakket med Annemette, Heidi og lille Irma – Oskars nye kusine. På fredag kommer de alle på besøg herovre og vi glæder os.

Vi har nydt en skøn, blid og mild efterårssøndag og for et øjeblik siden gjorde jeg klar til at bruge den sædvanlige time på at forberede den kommende arbejdsuge, da jeg huskede, at det gør jeg ikke mere med en time foran computeren, hvor jeg skriver ugerapport, udfylder kørselregnskab og forbereder den kommende uges tolkninger. Nu forbereder jeg mig også, men det er sammen med Kenneth.

Vi sætter os og snakker lidt om, hvad vi forestiller os, at vi skal nå i løbet af ugen. Det kan være alt fra lager-oprydning til nye fotos til en stak annoncer. Vi skal måske tælle lager af strikkepinde, fylde op på hylderne i butikken, ordne retur-post og kreditere. Måske skal der laves regnskab eller vi snakker om, hvordan vi får fundet tiden til at engagere modeller og får taget fotos til de opskrifter, vi har på trapperne. Det er hyggeligt og sjovt og jeg nyder det.

Efter en rå-skitse for ugen, skal Kenneth i gang med aftensmaden, mens jeg har det privilegium at kunne sætte mig i hjørnet i sofaen og bare nyde, at jeg har fri lige til i morgen tidligt.

Nye vaner tager tid. Jeg har stadig ikke helt vænnet mig til, at jeg arbejder hos Garnudsalg. Jeg venter hvert øjeblik, at de ringer fra CFD og spørger, hvor pokker jeg bliver af. At kunden står og venter. Jeg tager mig selv i pludselig at få koldsved, fordi jeg tror, at jeg har glemt at tage ud til en opgave for så at huske, at det er helt i orden, at jeg står med hænderne begravet i garn og strik.

Nye vaner tager tid. Det er godt at have nogle gamle, som ikke kræver energi. Søndag aften i sofahjørnet kræver ikke andet, end jeg lige tager mig sammen og flytter mig. Om et øjeblik …

You Might Also Like

6 Comments

 • Avatar
  Reply
  Ulla Andreasen
  28. september 2014 at 22:18

  I har rigtig hygget igennem, det er rigtig længe siden jeg har bagt krydderkage, (min mor bagte altid krydderkage) så det må jeg snart prøve igen.
  Har lige set den store strikkedyst, det er rigtig sjov at se de mange resultater der bliver lavet.

 • Avatar
  Reply
  A+K/VenterPaaVin
  28. september 2014 at 21:06

  Lyder som en skøn søndag – fik straks lyst til den omtalte krydderkage, bare duften er himmelsk – især hvis den er spækket med “julekrydderi” ala kanel, nelliker og kardemomme. Det er ren efterår.

  – Anne

 • Avatar
  Reply
  Tina Nymann
  28. september 2014 at 19:24

  Uhhh, det ser lækkert ud!
  Er selv lige blevet inspireret af dig, så nu er der lun æblekage til ‘aftenkaffen’ :-)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   28. september 2014 at 19:50

   Det bliver du nok ikke upopulær på, Tina ;-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  28. september 2014 at 18:46

  Jeg savner det gamle ind imellem. Jeg savner alle vores skønne kunder, men jeg er samtidig meget glad for min beslutning og jeg nyder hver eneste dag, at jeg er min egen herre :-)

  Omkring det med at bladre i indlæg, så er der sat tekniker på sagen, men det foregår helt frivilligt og i hans fritid, så han bestemmer hvornår :-)

 • Avatar
  Reply
  Karina Simonsen
  28. september 2014 at 18:40

  Det er dejligt for dig! Mon du også savner det gamle? Uanset, så lyder det fortsat som en god beslutning, du/I tog. God arbejdsuge med garn og god søndag aften – mon ikke også med garn? :-)
  Er der mon noget galt hos mig eller på din side?: Når jeg beder om NEXT eller side 2, er det stadig første side, jeg får vist. Har prøvet på flere forskellige enheder, og det er samme problem. Startede omkring sidste weekend.
  Nyder ellers fortsat dine skriverier!

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)