9

Smukkere? Der er håb forude …

Smukkere

Vi trængte til nye forsyninger. Mankerne gjorde i hvert fald. Noget til herren og noget til fruen. Vi har hver vores yndlinge og den slags tages der ikke let på her på Tjørnevang, som du kan se.

Kerastase er til Kenneth og denne gang i herre-udgaven, hvilket sikkert vil forbløffe ham en smule, men lidt skal han jo have for sig selv. Jeg bestilte Redkens Time Reset, fordi chefen er meget begejstret for den. Ikke fordi den gør håret blødt, glansfuldt eller fantastisk kraftigt, men fordi den fungerer rigtig godt, når han efterfølgende skal rede det lange, krøllede hår igennem. Hver sine præferencer og grunde til at have dem ;-)

Jeg selv, sagde hunden, sværger til Kevin Murphy. Jeg bruger Blonde Angel og jeg elsker det. Jeg køber desuden altid stort ind, når det gælder shampoo, for det kan så absolut betale sig.

Jeg handler hos Smukkere.dk. Det har jeg efterhånden gjort en del år. Ind imellem har jeg ladet mig aflede, men jeg er vendt tilbage, for priserne er omtrent de samme, når man begynder at kalkulere med fragt og dertil kommer, at service og leveringstid er uovertruffen. Hos dem er det sikkert som Amen i kirken, at jeg bestiller og allerede dagen efter modtager mine varer medmindre Post Danmark laver sjove omveje på pakkerne, som de gjorde med denne.

Pakken har været en tur omkring København, inden den igen havnede nede i Taulov og endelig landede her for lidt siden, men det er jo ikke Smukkere.dk’s skyld . Jeg gider faktisk rigtig gerne at anbefale dem :-)

_DSC6201

Til Oline er der ny hårbørste. Sådan én, som nok skal give krøllerne en på frakken. Hun mangler. Nu får hun vildsvin at muntre sig med. Jeg sneg mig til en test og av for pokker, siger jeg bare. Der er altså basis for en sund og frisk hovedbund efter sådan en omgang massage ;-)

Kan du fornemme, at jeg er ved at være i underskud med frisør-besøg? Det er sikkert og vist, at jeg varmer op til den helst store ondulation, når jeg skal forbi Heidi og Trine om et par dage. Jeg glæder mig og indtil da, vil jeg bruge af den gode shampoo og drømme mig til hovedbundsmassage og det pandehår, Trine nægter at lave på mig ;-)

Om lidt er der varm te og fyraften. Senere er der også aftensmad, men vi lever stadig sydeuropæisk på den front og spiser sent, så jeg vil strikke, vil jeg :-)

Du vil sikkert også kunne lide