Søndag er …

Søndag

Søndag er stille væren. Jeg nyser, fnyser og bander efterårets forkølelser langt væk. Jeg er på nummer to. Det er ikke sjovt længere og jeg kæmper indædt og drikker ingefær-te, spiser Panodil (hovedpine) og trækker på gamle besværgelser, når jeg prøver at ignorere.

Jeg sidder i køkkenet. Jeg nyder følelsen af nye sæder på gamle stole. Jeg lytter til radioen, surfer på nettet og nyder følelsen af sidste nye strikke-skud på stammen, endnu en Mariajakke. Denne gang helt grå, strikket i Alpaca Surpreme Once og Blackhill Højlandsuld. Jeg fik den syet sammen i går, men jeg er ikke færdig med den. Den mangler knapper og den sidste finish ved de lommer, jeg har tilføjet, men jeg kunne ikke vente med at prøve den tidligere og nu kommer den ikke af foreløbig, for den er blød som smør og varm som sådan en lige præcis skal være.

Når den er klar til det, vil jeg tage et billede og skrive lidt mere, men kan du ikke vente på det, har jeg brugt 11,5 nøgle alpaka og små 140 gram Blackhill Højlandsuld til projektet. Jeg har ladet alpakaen være gennemgående og har i rib-sektionerne medtaget højlandsulden for at få lidt ekstra fylde. Den er top-lækker :-)

Resten af søndagen er uden umiddelbare planer og det passer mit hoved rigtig godt. Må din søndag blive sådan én, som passer dit :-)

Relaterede skriv

10 kommentarer

 • Svar
  Anne marie
  12. oktober 2014 at 19:51

  Øv altså endnu en omgang forkølse til dig.
  Din nye jakke lyder dejlig blød og varm. Godt du har den at trøste dig med.
  God bedering

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   13. oktober 2014 at 08:41

   En ekstra forkølelse er ikke det bedste jeg ved, men den ligner nu også en, der ikke rigtigt manifesterer sig for alvor. Endnu da! ;)

 • Svar
  Connie // Larsens Blog
  12. oktober 2014 at 19:35

  Rigtig god bedring :-) … håber jeg får lov at stå over denne vinter også … det er to år siden jeg blev nedlagt af influenza, og sidste vinter var jeg heldig at undgå både influenza og forkølelse. Det er ikke sådan, at man så har et par stykker til gode vel? for det vil jeg gerne være fri for :-D

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   13. oktober 2014 at 08:34

   Jeg håber for dig, at de ikke finder dig, Connie :-)

 • Svar
  mitte78
  12. oktober 2014 at 12:00

  sidder også med snot i hele hovedet – nu på 2. uge… ville så gerne strikke den lille hue med hulmønster, som du viste for nogle uger siden – men jeg kan ikke få lov at bladre tilbage i ældre indlæg?

  Håber du kan hjælpe, da det er et overskueligt lille projekt til et snothoved som mig…:o/:o)

  • Svar
   jette
   12. oktober 2014 at 17:20

   Dejligt at der er en anden, som har opdaget det. Jeg har skrevet om det før – men jeg gider ikke prøve at finde ud af, hvornår det var :-D Uanset hvordan man gør, så kan man ikke komme bagud. Jeg prøvede også lige Arkiv, men det giver bare det samme resultat, man kommer “tilbage” til forsiden af den måned man har valgt.

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   13. oktober 2014 at 08:33

   Det må være Clover Earflap Hat du gerne vil strikke :-)

   Rigtig god bedring :-)

   • Svar
    Mitte
    14. oktober 2014 at 07:14

    Nemlig:-) 1000 tak:-)

 • Svar
  Hanne
  12. oktober 2014 at 11:38

  Godt man har 20 nøgler grå alpaka liggende på lager ;-)

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   12. oktober 2014 at 11:45

   Hvis man kunne tænke sig sådan en lang, varm og hyggelig sag, er man altså bare heldig, Hanne :-)

  Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)