7

En time her og en time der …

Eftermiddagste

Vi er blevet foræret en time, siger nogen. Andre siger, at vi endelig får vores time tilbage. Jeg siger bare, at der er en ekstra time at drikke te, strikke og hygge i denne søndag og den slags skal man ikke spilde, så teen er forlængst brygget og om lidt vil jeg endelig synke ned i hjørnet i sofaen, hvor jeg vil nyde at lave absolut ingenting.

Jeg vil finde mig et lille, nemt strikketøj, som kan holde mig fanget og hænderne tilfredse, for jeg strikker til Oline lige nu og det er hårdt for hænder og fingre, kan jeg konstatere. I morges vågnede jeg med ondt i begge hænder og nej, jeg har ikke overgjort det. Jeg har strikket moderat, men tilsyneladende er det bare hårdt for mine hænder, når jeg begiver mig ud i andre kvaliteter end uld.

Jeg snupper lidt uld med op i sofaen sammen med teen og lysten til at se en film. Jeg har et par stykker, jeg gerne gider se. Måske jeg bare skulle tage mig sammen og gøre noget ved det :-)

You Might Also Like

7 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  27. oktober 2014 at 14:50

  Søndag blev bare sådan helt tilpas – og mandag har været det samme, så jeg satser på, at den fortsætter i samme rille, så der bliver plads til lidt strik og sofa senere :-)

 • Avatar
  Reply
  Anne marie
  27. oktober 2014 at 08:18

  Lyder som en dejlig afslappende søndag, en vel tiltrængt i dit travle liv.
  Min søndag blev til en hyggelig en, venne besøg, med lun æblekage og strik. God mandag

 • Avatar
  Reply
  Catarina
  26. oktober 2014 at 19:27

  Det lyder som en dejlig søndag med masser af hugge med den ekstra tid. Ha’ en dejlig aften. :-D

 • Avatar
  Reply
  tina nymann
  26. oktober 2014 at 19:22

  Du har også haft en dejlig, afslappende søndag, ser jeg:-)
  Her går det meget trægt med strikkeriet, da det kræver at jeg hele tiden tæller og oversætter fra engelsk til dansk, så det kommer vist til at tage tid….Men det bliver pænt:-)

 • Avatar
  Reply
  Mia
  26. oktober 2014 at 19:20

  Det lyder skønt Liselotte???? jeg vil gøre det samme her på Christianshavn.. Te og strikketøj!

 • Avatar
  Reply
  Koselig
  26. oktober 2014 at 19:02

  Te og film på en søndag synes jeg høres helt perfekt ut :)

 • Avatar
  Reply
  Rikke
  26. oktober 2014 at 18:57

  Jeg hopper med i koret, der siger endelig får vi vores time tilbage. Håber du har nydt strikketøj og te i den ekstra time.

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)