6

Liberace ligger på langbordet

Hækling

Jeg har bagt brød. Jeg har ryddet op. Jeg har vasket en maskinfuld tøj. Jeg har også hygget mig rigtig meget. Midt i at jeg var ved at vaske æg – Lisettes bedste, økologiske fra fritgående høns, som er noget lemfældige i omgangen med deres potentielle afkom – så jeg ikke risikerede fjer og hønselort i brødet, kom Ella og Ole forbi. Vi fik kaffe og te og jeg fik hæklet så meget, at Ella måtte hjem og prøve det samme.

Jeg hækler de fineste stjerner i Liberace. De er skønne og om lidt skal de forvandles til en dejlig uro. Jeg har endnu en idé i hovedet, som må afprøves, før jeg kan sove roligt i aften, men inden jeg kaster mig over den, er der en mad, der skal spises. Nybagt brød med ost og skinke. Mmm…

Hækletøj

Det er glimmer og glitter og lige tilpas på en mørk novemberdag, hvor Oline og jeg bare skal hygge sammen, mens Kenneth drager sydpå. Oline læser til eksamen. Jeg sørger for vådt og tørt. Det er dejligt at have tiden til det :-)

You Might Also Like

6 Comments

 • Avatar
  Reply
  Hanne
  14. november 2014 at 07:38

  en rigtig dejlig dag er altid godt :) jeg bliver altid så inspireret af dine billeder og ord, tak for det :)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  13. november 2014 at 17:32

  Det blev en rigtig dejlig dag og jeg trængte til den, så nu er livet atter i vater og jeg er tilpas :-)

 • Avatar
  Reply
  HelleH
  13. november 2014 at 16:49

  Liberace på langbordet, mmmmm det lyder godt. Men hvor vil du så placere domingo? ;-)

 • Avatar
  Reply
  frnielsen
  13. november 2014 at 12:12

  Dejlig Ella-dag kan jeg høre :) Jeg kan ikke lade være med at danne billeder i min syge hjerne – af Liberace på bordet – de er udelukkende behagelige …

 • Avatar
  Reply
  Catarina
  12. november 2014 at 18:18

  De ser fine ud, men også en smule avanceret ;-)
  Det lyder som en rigtig hyggelig dag du har haft, men masser af småprojekter og besøg – det er altså dejligt med sådanne ‘mig-selv-dage’. Håber din aften bliver lige så dejlig som dagen har været.

 • Avatar
  Reply
  Pernille
  12. november 2014 at 16:54

  Det lyder som en rigtig dejlig velfortjent dag :-)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)