11

Monsterjakkekantstrikning

Så nåede jeg endelig til kanterne

Det holdt hårdt og jeg skal ærlig indrømme, at der er løbet andet vand i åen ind imellem, jeg har strikket på denne jakke. Nu er jeg endelig nået til at skulle i gang med at strikke kanter og krave. Jeg tager det hele i et stræk. Det er mange masker og tungt arbejde, men det er nemmere i sidste ende og det giver mig forhåbentlig mulighed for at lave den krave, jeg drømmer om.

Jeg har arbejdet med lommer også. Tænkt, forsøgt at strikke og trevlet op igen. Til sidst lykkedes det og jeg er meget tilfreds med dem.

Så nåede jeg endelig til kanterne

Så nåede jeg endelig til kanterne

Kantstrikning

Jeg håber, at det i sidste ende kan munde ud i en opskrift, men først skal alting lykkes. Det ved jeg engang i løbet af i aften eller i morgen afhængigt af, hvor hurtigt jeg strikker. Det går ikke stærkt for mig med så tykke pinde, men det det er hyggeligt og jeg har en engels tålmodighed for øjeblikket. Måske jeg er ved at lære det ;-)

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  Lene Kammer Nielsen
  15. januar 2015 at 12:39

  Den ser så lækker ud din jakke. Må man spørge om der kommer en opskrift på et tidspunkt? Og evt. Hvor meget garn du har brugt til den? Har lige lavet strikkeprøve i det utroligt lækre garn.

 • Reply
  Pernille
  16. november 2014 at 00:46

  Det ser tungt ud – og lækkert :)

 • Reply
  Stine
  14. november 2014 at 11:02

  Kære Liselotte. Jeg er en af de mange som ofte læser din blog og sjældent lægger en kommentar. Ikke desto mindre sætter jeg pris på den! Grunden til at jeg lægger en kommentar nu er, at din kæmpetrøje ser så lækker ud at jeg vil, at du skal vide, at jeg håber der kommer flere billeder og en opskrift. <3 Stine

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   15. november 2014 at 12:53

   Jeg vil tage mange flere billeder og jeg vil også prøve at forvandle mine noter til en opskrift, Stine :-)

 • Reply
  frnielsen
  13. november 2014 at 16:01

  De små billed-bidder tegner godt :)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   13. november 2014 at 17:40

   Jeg strikker stadig lidt i mørke, Helle, men jeg håber, at det ender smukt :-)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   15. november 2014 at 12:51

   Jeg havde den på i går og den er skøn :-)

 • Reply
  Tina Nymann
  13. november 2014 at 14:35

  Den ser godt nok spændende ud:-)
  Glæder mig til at se et billed af hele herligheden….

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   13. november 2014 at 17:39

   Det gør jeg også, Tina ;-)

 • Reply
  Pernille
  13. november 2014 at 14:10

  Det ser spændende ud dit projekt – men mega tungt. Det har vist krævet styrketræning ind i mellem :-)
  Hvor er det en sød lille pindemåler, du har som vedhæng – er den stadig i salg ?

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   13. november 2014 at 17:35

   Lidt tungt har det været, Pernille, men skidt hvis det bare er det hele værd ;-)

   Pindemålere udformet som får er hvad butikken byder på :-)

  Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)