4

En hvid pind efter solen og lyset

Gråt i gråt

Vi kan glemme alt om dag. Vi kan smide en hvid pind efter solen og lyset. Vi kan bare kapitulere og overgive os til efteråret, så det gør vi med radio, kaffe og hinandens selskab. Lisette og jeg deler kontor i dag, mens Kenneth og Steen er ude i butikken, hvor de pakker. Vi har spist frokost sammen og det var hyggeligt, men ellers passer hver sit. Der er stille her i dag.

Jeg bruger dagen på at lægge varer på de virtuelle hylder. I dag er det billetter til vores strikkecafé. De var væk på syv minutter og det endda til trods for, at vi har udvidet betragteligt hvad angår pladser. Strikkecaféerne er en stor succes og vi elsker dem, så det er vi glade for.

Strikkebøger

Vi har fået strikkebøger hjem. I første omgang et lille udvalg, men man skal jo starte et sted. Alle bøgerne har jeg været i gang med at liste på siden. Det tager meget længere tid, end man regner med, når den slags skal gøres. Jeg har brugt det meste af arbejdsdagen på det.

Senere skal jeg hjem og hygge med Oline. Hun er i gang med stille og roligt at indrette sig. Hun har et næsten færdigt køkken. Hun køber gryder, potter og pander. Hun finder alverdens behov, hun slet ikke havde haft fantasi til at forestille sig, at hun nogensinde skulle få og hun falder konstant over fristelser, som hun synes er næsten uundværlige i hendes nye hjem. Jeg forstår hende. Det er jo sjovt og spændende at indrette sig. Jeg kan godt huske det.

I dag er grå, men dejlig :-)

You Might Also Like

4 Comments

 • Avatar
  Reply
  Tina Nymann
  19. november 2014 at 07:41

  Jeg er altså nødt til at besøge butikken snart:-)
  Bor jo nær Odense og vi har en fin garnbutik her – “Tante Grøn”, men de er ikke helt så aktive med strikkecafeer osv. som i er.
  Jeres koncept er bare så knaldgodt og burde efterlignes.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   19. november 2014 at 13:38

   Tak for de rosende ord, Tina, men det kræver jo plads at have strikkecafé, så drømmene kan de nu sagtens have i Odense også :-)

 • Avatar
  Reply
  Tove
  18. november 2014 at 15:18

  Det er dejligt, at I har fået en så stor succes med strikkecafeerne, men ØV når man for 3. gang misser det magiske tidspunkt, hvor de bliver sat til salg. Løsning: jeg bliver da bare ved med at prøve ☺️

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   19. november 2014 at 13:39

   Du må bare være vedholdende, Tove, men det er jo næsten ved at vælte serveren, når vi sætter de billetter til salg. Der er virkelig STOR søgning på de strikkecaféer. Vi elsker jo at strikke sammen, så jeg forstår det sagtens og ville ønske, at vi kunne opfylde ønsket for mange flere, end det lader sig gøre lige nu :-)

  Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)