17

Julefrokost med forhindringer

I dag skulle vi nyde en julefrokost med mor. Kenneth har kogt og braiseret, for han er altid velforberedt. Mig? Jeg var bare sølle, for jeg har haft et jag i maven for hver eneste bid, jeg har spist og hver eneste slurk jeg har drukket. Siden juleaften har det været sådan og til stor bekymring for mig, men først i dag blev det for meget og jeg tog af sted til vagtlægen.

Nu er jeg trykket her og der og allevegne. Der er intet alarmerende nogen steder. Faktisk slet ikke, “men måske du har været lidt stresset her op mod jul”, sagde vagtlægen og så hulkede jeg, for ja, det har jeg været. “Der er ingen grund til bekymring”, sagde han beroligende.

Min mave har altid været min all-around-radar og nu fortæller den mig vist, at jeg skal finde ro, så det vil jeg gøre i aften i sofa-hjørnet sammen med Kenneth og lidt jule-guf, tror jeg og så en god film eller to. Og strikketøj i adstadigt tempo.

Julen 2014

Mor må vi vist skylde en fornuftig frokost, hvor jeg ikke sidder med bekymrings-rynke og uden mad, fordi jeg slet ikke magter noget som helst. En god frokost i ro og mag. Sådan en, som kan gøre det ud for en 2. juledag med fraværende deltagelse af mig, som også blev årsagen til den alt for tidlige afslutning på samme.

Det var den afslapning og sofa, jeg kom fra …

You Might Also Like

17 Comments

 • Avatar
  Reply
  Katrine
  28. december 2014 at 11:55

  God bedring og god fornøjelse med roen. Når kroppen giver et vink med en vognstang, lytter vi. Ik’? :-)

 • Avatar
  Reply
  Mia Folkmann
  28. december 2014 at 10:55

  Åh, hvor dumt Liselotte. Jeg kender udmærket det med maven – det er den, der er “boss” i mit tilfælde, og nu synes den åbenbart også, at den skal styre i dit. Det bedste er at slappe af og drikke masser af gode sager som te og friskpresset saft. Det virker i hvert fald godt på mig… :-)

 • Avatar
  Reply
  Alice
  28. december 2014 at 09:50

  Hvad er det for nogle grønne kugler?

 • Avatar
  Reply
  kreaholic
  27. december 2014 at 12:03

  By the way…….. Trænger I til frisk havluft så er I velkomne til at kigge forbi os, der er kaffe på kanden i vores ferieresidens. Bare smid en SMS på 42771033;-)
  Kunne være så hyggeligt
  Annie

 • Avatar
  Reply
  Marianne
  27. december 2014 at 10:37

  Rigtig god bedring, pas nu godt på dig selv. Ha en rigtig rolig hyggelig weekend med dine kære.

 • Avatar
  Reply
  Koselig
  27. december 2014 at 10:07

  God bedring og kos deg videre i julen :)

 • Avatar
  Reply
  Marianne
  27. december 2014 at 09:30

  Pas nu godt på dig selv og rigtig god bedring. Ønsker dig og familien en rigtig rolig weekend.

 • Avatar
  Reply
  Carsten Præst
  27. december 2014 at 00:23

  Det er jo godt, at din mave kan sige fra, når du åbenbart ikke kan selv! Stress er ikke noget at samle på.. Slap af og kom godt ind i det nye år med familien… :)

 • Avatar
  Reply
  Madam Sand
  26. december 2014 at 21:52

  Jamen dog. Pas nu på dig selv. Lyt til din mave – den har altid ret. Har selv sådan en mave :P
  God bedring.

 • Avatar
  Reply
  Randi
  26. december 2014 at 21:45

  Hej Liselotte. Lyt til din krop – den lyver aldring. Lige nu siger den pas på dig selv.Jeg har selv prøvet det. Mange gode ønsker for dig og dine. Knus Randi

 • Avatar
  Reply
  lene lyhnr
  26. december 2014 at 19:39

  Rigtig god bedring og pas godt på dig selv ????

 • Avatar
  Reply
  lene lyhnr
  26. december 2014 at 19:36

  Rigtig god bedring og pas nu lige på dig selv ????

 • Avatar
  Reply
  lene lyhnr
  26. december 2014 at 19:34

  Rigtig god bedring og pas nu lige lidt på dig selv ????

 • Avatar
  Reply
  Connie //Larsens Blog - Hverdagsskriblerier
  26. december 2014 at 17:59

  Rigtig god bedring … en aften med film og juleguf kan vist jage en del stress på flugt :-) Man skal passe godt på sig selv …både før og efter jul :-)

 • Avatar
  Reply
  kreaholic
  26. december 2014 at 17:50

  Jamen søde Liselotte, du skal passe på dig selv. Rigtig god bedring
  Knus Annie

 • Avatar
  Reply
  Mona Elisabeth Pedersen
  26. december 2014 at 17:47

  Du ønskes en rigtig god og afslappende aften i sofa hjørnet – og fortsat god jul :o)

 • Avatar
  Reply
  Frk.Anemone / Ulla
  26. december 2014 at 17:08

  God bedring/afslapning :)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)