6

Jeg strikker småting lige nu

Strikketøjet

Vi havde strikkecafé i går aftes og som sædvanlig var det den hyggeligste aften. Jeg bliver så glad, når jeg ser den store tilslutning til de aftener. Det er hyggeligt og dejligt, at der er så stor interesse for at mødes og nørkle. Det er jo noget af det bedste, jeg ved, så jeg bliver glad for at se, at andre har det på samme måde.

I går var jeg ufrivilligt underholdningen ved mit bord. Længe. Jeg havde mistet en strikkepind, som var kørt i stilling til en lille idé, jeg skulle tage hul på. Nu var den væk. Pist borte. Jeg ledte. Mor ledte. Ella ledte. Så ledte jeg lidt igen. Til sidst – efter meget lang tid – opgav jeg og satte mig med et andet projekt.

Det er, når man mindst venter det, at man overraskes. Dorrit, som sad skråt overfor mig, fik pludselig øje på strikkepinden, som tilsyneladende havde hægtet sig i en løs tråd nederst på min kjole. Jeg havde gået rundt med strikkepinden i en times tid uden at ænse den, men alle drog vist et lettelsens suk og tænkte, at der endelig blev ro ved vores bord, da jeg greb garn og pind ;-)

Jeg strikker småting lige nu. Nemme, ukomplicerede projekter, som giver mig håb om, at jeg får dem færdige. Jeg har strikket meget de sidste måneder, glemt at forevige og er så vist egentlig løbet lidt sur i de store og tidskrævende projekter, men jeg ved, at de kan afløses af de små og nemme, så variationen vedligeholdes og trangen til noget mere koncentrationskrævende får tid til at indfinde sig.

I eftermiddag skal jeg strikke med Ella. Spørg lige om jeg glæder mig :-)

You Might Also Like

6 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  8. januar 2015 at 09:47

  Vi havde da bare sådan en hyggelig og dejlig aften og jeg nyder, at jeg kan mærke, at jeg ikke er den eneste, der holder af de aftener :-)

 • Avatar
  Reply
  Pernille
  7. januar 2015 at 21:49

  Det lyder så hyggeligt jeres strikkecafe, ærgeligt der er så langt til Gug :-) men dejligt at læse med her.

 • Avatar
  Reply
  Amstrik
  7. januar 2015 at 20:30

  Hihi ja de strikkepinde og andre dimser til strik kan drille med gemme sig.
  Bode jeg tætter på, kom jeg gerne til en strikke aften hos jer, jeg nyder at komme i jeres butik og den gode stemning der er. Så de gange jeg har været forbi må jeg sætte mig og nyde det. Indennæsen vendes mod Århus igen.
  Så kan godt forstå der er god tilslutning til jeres strikke aftener.
  Små strikke ting er dejlige når det at gå i gang med en stor vamset ting virker umulig at tænke på. Jeg selv har også lige haft sådanne periode. Så det bliver skønt at se hvad for fine ting du får lavet

 • Avatar
  Reply
  Grethe Knapp
  7. januar 2015 at 19:33

  Jeg har også mistet en strømpepind nr.7, og det er jo så ikke lige det nr, man har flest af. Men tror nu den ligger i sofaen hos en veninde. Hun har ikke ringet ang. den, så hun støvsuger nok ikke lige der så ofte (det var før jul). Jeg var også til “Strik” i går. I vores fælleshus i den andelsforening, hvor jeg bor. 8-10 damer hver anden tirsdag. Og der bliver virkelig strikket/hæklet og snakket. Kvinder kan jo som bekendt godt multitaske.

 • Avatar
  Reply
  Madam Sand
  7. januar 2015 at 17:44

  Tihi – sådan kan det gå.
  Det er godt at variere mellem forskellige projekter. Mit sjal har hvilet, mens jeg har strikket trøje til datter, sokker og pulsvarmere. Det har været godt. Elsker også strikkecafé – har lige været af sted i dag. Jeg bor desværre for langt fra jer, men Horsens er også helt ok ;-)

 • Avatar
  Reply
  mona
  7. januar 2015 at 17:27

  Tak for en rigtig hyggelig aften i godt og inspirerende selskab. Det er sjovt og spændende, at se alle de forskellige projekter der er gang i og at se alle de forskellige versioner der kan komme ud af en model.

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)