8

Jeg elsker silkmohair. Jeg elsker Blackhill Kid Silk Mohair.

strikkeprøve

Jeg elsker silkmohair. Jeg elsker Blackhill Kid Silk Mohair. Sådan er det bare og jeg får aldrig for meget af det. Derfor arbejdede jeg i weekenden på nogle små strikkeprøver. Jeg drømmer om et stort, bredt og luksuriøst tørklæde. Stribet. Jeg elsker nemlig også striber.

Jeg nåede ikke længere end til nogle små test-strik. Jeg er ikke færdig med at eksperimentere, men det bliver næppe til mere før tidligst i næste weekend.

I aften fortjener jeg noget lige-ud-strik, så det bliver det. Der ligger nok, der fortjener at blive færdigt ;-)

You Might Also Like

8 Comments

 • Avatar
  Reply
  Bodil Juhl
  24. januar 2015 at 10:37

  På vej hjem fra mindre op.på syd måtte turen bare gå gennem garnudsalg. To glade strikkende QVINDER ( Liselotte og Ulla) på bænken og en vareudpakkende Kenneth omgivet af mange strikkelystne kunder gav bestemt fredagen et løft.Man kan bare blive glad mellem så mange farver. 1300gr. højlandsuld venter på nye udfordringer. God weekend.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   24. januar 2015 at 15:38

   Tak og i lige måde, Bodil. God fornøjelse med ulden :-)

 • Avatar
  Reply
  Kirsten
  20. januar 2015 at 18:48

  Det gør jeg osse – Altså elsker Blackhill Silkmohair. MUMS ! si’r jeg bare :-)
  Men, jeg savner at der kommer nogle blå nuancer som passer til de mellemblå uld nuncer, som ikke er over i det turkise – og en mørkeblå/marieblå.
  Nå, det vare bare min ønskeseddel ;-)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   24. januar 2015 at 15:37

   Der er nye farver under udvikling. Også blå nuancer :-)

 • Avatar
  Reply
  Mia
  20. januar 2015 at 08:50

  Hej :) er der gode forslag til hvilket garn jeg kan bruge til sommerstrik til en juni baby? Og evt gode strikkebøger med opskrifter til drenge?

 • Avatar
  Reply
  Madam Sand
  19. januar 2015 at 21:29

  Kid Silk mohair gør ganske meget for andet garn. Jeg har blandet det med Blackhill. Det giver en luksuriøs virkning :-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  19. januar 2015 at 19:42

  Det er netop den blanding, jeg arbejder i, Kristine :-)

 • Avatar
  Reply
  Kristine
  19. januar 2015 at 19:15

  Jeg glæder mig til at se mere til Kid-Silk-Mohairtørklædet, da jeg selv har sådanne ideer, og OGSÅ om, hvordan det er efter kold uldvask i maskine inden jeg investerer mit garnlager i et tilsvarende. Selv har jeg god erfaring med Superfine Alpacca + Kid Silk Mohair kold uldvask i maskine.
  Med forventningsfuld hilsen

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)