15

Jeg drikker te og strikker småt

Strik på en søndag

Jeg drikker te og strikker småt. Jeg hygger mig sådan, for jeg strikker til et ungt par, jeg holder meget af. Jeg har fået lov til at strikke lidt. Hendes mor er ellers skrap med strikkepindene selv – det er Ella – men jeg kan slet ikke holde ud, hvis jeg ikke får lov til at bidrage, så jeg blev meget glad, da jeg fik et ja. Jeg bestemmer selv, men jeg forsøger at forestille mig, hvad de kunne blive glade for. Jeg håber, at jeg rammer nogenlunde plet.

Strik på en søndag

Lige nu strikker jeg ret-riller i en ikke-certificeret økologisk uld, vi har fået på hylderne. Den er ikke listet endnu, men det kommer nok. Indtil det sker, er jeg i gang med at test-strikke småting og det tegner godt. Jeg elsker det rustikke ved garnet, som er stort set ubehandlet og ikke hverken bleget eller farvet, men vi kommer ikke til at sælge det som økologisk, før det er certificeret. Indtil da hører det under kategorien Blackhill Free, som alt sammen er netop den type garn.

Strik på en søndag

Jeg strikker på flere, forskellige ting. Noget er et tålmodighedsarbejde. Andet er lige ud ad landevejen. Sådan kan tingene kombineres, så der er lidt til enhver lejlighed og selvfølgelig er der allerede et par ting klar til montering foruden det, du ser her. Jeg kan slet ikke lade være.

Søndag er helliget vasketøjet, strikketøjet og snakketøjet. Det bliver en dejlig dag. Jeg er helt sikker.

You Might Also Like

15 Comments

 • Avatar
  Reply
  Lis Andersen
  5. februar 2015 at 16:41

  Hmm – økologisk uld, det lyder godt. Certificering eller ej. Men hvornår ser de altid sultne garnkunder på de forblæste udeøer disse lækkerier på webshoppen? Mvh. Lis

 • Avatar
  Reply
  Eva
  26. januar 2015 at 06:33

  Hvilken certificering kommer der på garnet ift at det er økologisk?

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   26. januar 2015 at 15:08

   Økologisk garn skal, hvis det skal sælges om økologisk, godkendes/certificeres af relevant myndighed :-)

   Der er masser af betingelser, der skal være opfyldt, for at garn kan kaldes økologisk. Alle disse krav, skal man dokumentere, at man opfylder, inden det kan godkendes. Det er kort fortalt, hvad sådan en certificering går ud på :-)

 • Avatar
  Reply
  Lina
  25. januar 2015 at 16:47

  Mønsteret i det grå ser rigtig fint ud. Hvad kaldes det?

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   25. januar 2015 at 16:56

   I det grå ligger bare en hel masse snoninger næsten helt tæt :-)

 • Avatar
  Reply
  Madam Sand
  25. januar 2015 at 16:44

  Hvor skønt at have et par strikkende kvinder omkring sig, når der er en lille ny i familien. Det er en dejlig farve.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   25. januar 2015 at 16:55

   Det bliver godt, tror jeg, Madam Sand :-)

 • Avatar
  Reply
  Mia
  25. januar 2015 at 14:28

  Kære Liselotte.
  Det ser dejligt ud med langbord og strik????
  Vil du anbefale Blackhill free til strik til nyfødt sommerbaby?
  Jeg er i øvrigt selv i gang med Arvingen af Pia Hernø, håber på at blive færdig i denne uge, så jeg kan nå at bruge den inden varmen kommer????

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   25. januar 2015 at 16:54

   Til en sommerbaby ville jeg nok vælge Blackhill CottonWool, som er lidt mere sommerlig :-)

 • Avatar
  Reply
  Amstrik
  25. januar 2015 at 12:48

  Det er skønt med små ting, og fedt at givevæk til en lille guld klump som man ved bliver dejlig varm i det fine strik.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   25. januar 2015 at 16:51

   Så er der noget ved det :-)

 • Avatar
  Reply
  Moster Tulle
  25. januar 2015 at 12:42

  Skønt :-) – Hils Ella og ønsk tillykke og sig at jeg savner hende i blogland :-)

 • Avatar
  Reply
  Lene
  25. januar 2015 at 12:25

  Søndag når den er bedst :-) Og det unge par er heldige med sådan et par strikkende kvinder. God søndag til jer.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   25. januar 2015 at 16:45

   De er da i hvert fald ikke helt ringe stillet på uld-fronten, Lene :-) og god søndag til jer også :-)

  Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)