Lørdag

Lørdag

Lørdag er at lande efter fredag. Det er lange dage, vi holder os. Sjove, lange dage med masser af snak, grin og alt det andet, som gør det sjovt at møde på arbejde fredag morgen. Lørdag er jeg stadig fyldt op. Selv efter en lang nats søvn, er jeg stadig lidt brugt og derfor er mine lørdage oftest stille væren og ikke særligt mange aktiviteter.

Jeg strikker stadig på små overraskelser, men snart må jeg i gang med andet, kan jeg mærke. Jeg har gang i et projekt til mig selv, men jeg er kun nået til at strikke ryggen på en skøn cardigan af en af mine yndlingsdesignere; Kim Hargreaves. Resten hviler, mens jeg strikket småt, men smukt.

Lidt strik og Mads & Monopolet er skønne lørdags-startere. Jeg er tilpas. Senere vil jeg bade, nette mig og måske træde ud i verden et øjeblik for at forberede gæstebud ♥ senere. Der er meget at glædes over og glæde mig til på denne skønne, blæsende og umanerlig kolde lørdag.

Relaterede skriv

14 kommentarer

 • Svar
  Tina Koed
  13. februar 2015 at 17:33

  Hej ;) derr en lækker farve og garn kombination du strikket i hvad er det for farvet og garner
  Jeg er stor fan af jeres garn
  Hilsen Tina

 • Svar
  Vibeke
  9. februar 2015 at 17:29

  Det var da den fineste farve – hvad er det for et af garnerne du strikker med?

 • Svar
  Madam Sand
  7. februar 2015 at 18:29

  Det kræver vist sin kvinde at have butik med mange timer på fødderne! Godt at du kan slappe af dagen efter.
  Det er altid godt at veksle mellem forskellige projekter. Mellem små og store og mellem sværere og lettere. Hver ting til sin tid.
  God weekend.

 • Svar
  Mia
  7. februar 2015 at 16:49

  Arvingen af Pua Hernø er nu færdigstrikket. Den mangler kun at blive vasket nu. Mit nye projekt er et lille et SF slagsen, en hæklet barnevognskæde med små hæklede luftballoner på :) jeg skal nemlig være moster til Juni! Så små projekter er der mange af i den kommende tid. God weekend!

 • Svar
  Catarina.dk
  7. februar 2015 at 13:53

  Lørdag, strik og Mads & Monopolet er en skøn kombi. :-) Håber du får ladet op og slappet af. :-)

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   7. februar 2015 at 14:36

   Det gør jeg og om lidt er der skønne gæster, så jeg er faktisk vild med min lørdag :-)

 • Svar
  Grethe Knapp
  7. februar 2015 at 13:50

  Jeg strikke også på 2 ting. I dag kommer min datter og barnebarn på vinterferie. Min datter skal armstrikke en halsring til et andet barnebarn. Mine arme er for tykke. God weekend.

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   7. februar 2015 at 14:35

   Hvor må det være dejligt med feriebesøg, Grethe og god fornøjelse med strikkeriet :-)

 • Svar
  charlotte
  7. februar 2015 at 12:41

  Jeg er i gang med en poncho til mig selv, det har jeg nu været siden oktober! Har så svært ved at, tage mig sammen til at blive færdig med den. Det er der sikkert nok nogen der kan nikke genkendende til!?

  Men jeg elsker at strikke – så jeg kastede mig lige over et hurtigt og nemt overskuelig poncho til min datter. En rigtig forårs poncho i røde og orange nuancer. Håber nu bare at, hun vil gå med den.!
  God weekend

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   7. februar 2015 at 12:44

   Jeg kender virkelig godt det med ikke rigtigt at kunne tage mig sammen ;-) Så starter jeg på noget nyt, parkerer det gamle og ender til sidst med at kassere det, når jeg trænger til en oprydning. Engang irriterede det mig, men nu har jeg erkendt, at det er sådan, jeg fungerer og det er i orden med mig :-)

 • Svar
  Amstrik
  7. februar 2015 at 11:09

  Dejligt med tid til en rolig start på weekenden med plads til det vi nyder at lave. Du må have en dejlig weekend, og nyde jers gæste besøg og jeg er sikker på i vil fortære noget skønt.

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   7. februar 2015 at 12:42

   Tak og en rigtig god weekend til dig også :-)

 • Svar
  kari laundal
  7. februar 2015 at 10:36

  God helg til deg Liselotte. Her strikkes det Hønsestrikk. Jeg har også en halvferdig damekåpe i arbeid på strikkemaskinen.Hilsen fra Kari

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   7. februar 2015 at 12:42

   Jeg elsker, at jeg kan veksle lidt, så jeg tror, at jeg må genoptage min egen strik også :-)

  Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)