20

Det underligste Kenneth ved

Vinkel Sjal

Søndag er morgen var helt stille indtil Kenneth begyndte at støvsuge! Jeg står tidligt op, men er faktisk begyndt at trække den og stod først op ved 8-tiden denne morgen. Fem minutter senere sad Kenneth oppe ved mig. Det er usædvanligt. Han kan sove dagen væk, hvis han får lov, men ikke i dag. Han støvsuger! Jeg drikker kaffe imens.

Jeg sniger mig til starten på et nyt projekt. Jeg trænger til variation – eller min skulder gør! Den gør frygtelig ondt efter de elendige senge, vi sov i på hotellet i Flensborg. Jeg tænker, at den er mere samarbejdsvillig, hvis jeg skifter mellem bevægelsesmønstre, så nu skal det testes med lidt hækling.

I dag var dagen, hvor jeg ville lokke familien med på tur til Vrads Station, men tænk engang, der meldes alt optaget! Det er så dejligt og det er i den grad velfortjent, at Anne får en forrygende start på sit nye liv som stationsmutter. Jeg har friheden til at køre ned på visit på en hvilken som helst dag, så jeg skal nok nå at nyde en frokost i de skønne omgivelser og allerbedst i Annes skønne selskab, så jeg overlader med glæde pladserne til andre, som skal opleve både den smukke bygning, den fine stemning og ikke mindst den lækre og veltilberedte mad, du får på Vrads Station.

Måske jeg bare skulle køre alt i stilling til det underligste, Kenneth ved, nemlig skidne æg.

You Might Also Like

20 Comments

 • Reply
  Jette
  6. april 2015 at 10:53

  Her er skidne æg også en del af påsken, ligesom tarteletter med høns i asparges, lammekølle og citronfromage. Alle retter blev serveret til gæstebud i fredags, og gæsterne følte sig hensat til barn/ungdommen igen og spiste med velbehag alle retter. :)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   6. april 2015 at 11:09

   Mmmm… det er en skøn menu, Jette :-)

 • Reply
  Karina Simonsen
  5. april 2015 at 23:16

  Hvilket garn hækler du med? Det ser dejligt ud! Og smuk farve.

 • Reply
  Madam Sand
  5. april 2015 at 20:55

  Det var da godt, du VAR oppe, inden han begyndte at støvsuge – det ville kunne få mig op i det røde felt – mine morgener er hellige – de tilbringes med at sove – og jeg hader at blive vækket. For tidligt. Af unødig larm.

  Skidne æg fik vi også i påsken, da jeg var barn – navnet bryder jeg mig ikke om – og jeg har aldrig lavet det selv. Steen spørger heldigvis aldrig til det ;-)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   6. april 2015 at 09:31

   Nej, her er der bestemt heller ingen, der spørger til den ret, men jeg elsker den altså :-)

 • Reply
  Stationsforstanderen
  5. april 2015 at 19:30

  Skidne æg har jeg ikke smagt i mange år. Vrads Station glæder vi os også til at besøge en hverdag hvor der ikke er så mange mennesker – vi er jo ejere af den gamle station 2 stop før. Var ikke klar over at det var Anne fra “hverken fugl eller fisk” som havde kastet sig over projektet.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   5. april 2015 at 20:22

   I er så heldige, at I bor tæt nok på til en en tur i Annes “Folkekøkken” og det tror jeg godt, at jeg varmt tør anbefale :-)

 • Reply
  Jette Thorup
  5. april 2015 at 18:50

  Skidenæg er ikke så ringe endda. Hos os spiser vi det med løse ris, masser af purløg og lidt ketchup. Da vores drenge var hjemme insisterede de dog på, at det blev kaldt noget andet. Skidenæg var bare for “klamt”

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   5. april 2015 at 20:24

   Hvor anderledes end vores version; jeres ketchup og ris :-) Vi spiser det gerne med rugbrød, et solidt drys purløg og så snupper jeg måske en snaps til :-)

 • Reply
  Lone
  5. april 2015 at 15:17

  Sært, som Skidenæg deler vandene. Det er jo ikke til at forstå, når man er den, der ikke holder påske uden den ret til frokost. Min gemal kan fint leve uden, men mine sønner har det som mig ;)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   5. april 2015 at 20:24

   Jeg nåede det ikke i dag, men i morgen, Lone… så skal den ha’ på alle tangenter :-)

 • Reply
  Helle D
  5. april 2015 at 10:36

  Aaaah vent bare – det ender med, at du skal bestille tid mange uger i forvejen ;-)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   5. april 2015 at 12:06

   Det håber jeg, at det gør, Helle :-)

 • Reply
  Anne
  5. april 2015 at 10:27

  Skidne æg…mums det er mange år siden jeg har fået det..det smager himmelsk :-)

 • Reply
  Ulla Røjkjær
  5. april 2015 at 09:48

  Skidne æg er min lillebrors og min hofret i påsken. Når vi ikke er sammen får vi det ikke, for vores respektive familier vil ikke spise det. ;))
  Jeg får det ikke i år…

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   5. april 2015 at 10:48

   Du skulle være her, for så fik du det, Ulla :-) Jeg ELSKER det og jeg skal da selvfølgelig have det i denne påske. Det hører sig til, synes jeg, men resten af min familie er heller ikke enige :-)

 • Reply
  Vibeke/Dobbeltlykke
  5. april 2015 at 09:40

  Hver gang jeg ser dette garn forbander jeg, at det var tvillingedrenge jeg fik…mon en af drengene ville synes om en lyserød trøje?! Jeg skal helt sikkert også have lokket familien med Vrads station-det ser så fint og indbydende ud…fortsat go’ påske og god fornøjelse med de skidne æg-måske nok underlige men dejligt velsmagende:-)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   5. april 2015 at 10:36

   Ja, det er altså ikke let at få lov til at lave lyserødt, når det er drenge, der er modtagere :-) Vrads må vente til en hverdag, hvor der måske endda er tid for Anne til at sidde ned et øjeblik :-)

  Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)