9

Floratopp

Jeg kniber mig udenom Vinkelsjal, når jeg kan. Jeg dør snart af det, men jeg er stædig som bare pokker og jeg VIL have det færdigt, så jeg giver det tid og lader mig ind imellem underholde af andre ting. I weekenden var det en lille pigebluse, som fandt vej hen over pindene, nemlig Floratopp.

FloraTopp

Det er et skønt, lille strikketøj med masser af underholdning, fordi det smukke mønster kræver koncentration og det var en skøn kombination med de seje træk af halve stangmasker og de underholdende pinde med den skønne farve ovenfor.

FloraTopp

Fakta:

Opskrift: Floratopp, fra Paelas.com, strikket i str. 6-12 mdr.  

Garn: Blusen er strikket i en skøn kombination af Blackhill SilkWool fra Garnudsalg i skøn forening med  Blackhill Superfine Alpaca samme sted fra giver den skønneste, fine babybluse.

Pind: 4

Garnforbrug: I alt 54 gram nogenlunde fordelt med 31 gram alpaka og 23 gram silke/uld.

Ny teknik: Ingen.

Bemærkninger: Blusen er blevet meget fin. Det er anden gang, jeg strikker den og også denne gang lykkes det uden nogen sværdslag.

Hvis du vil se mere eller fordybe dig i flere billeder, kan du se dem alle lige her :-)

 

You Might Also Like

9 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  20. maj 2015 at 11:27

  Jeg strikker OG jeg hækler, men ikke på samme tid :-)

 • Reply
  Pernille
  18. maj 2015 at 21:14

  Den er fin – og lille.
  Jeg tænker den nærmest er en til en, når jeg kigger på min skærm :)

 • Reply
  Catarina
  18. maj 2015 at 17:58

  Aii hvor er den bare sød :-)

 • Reply
  Madam Sand
  18. maj 2015 at 17:49

  Nu blev jeg lige tabt bag vognen – er blusen en kombination af hækling og strikning????? Det ser ud til at være strik – for mine øjne.
  Men uanset teknik er blusen rigtig fin og feminin ;-)

 • Reply
  Christine
  18. maj 2015 at 16:12

  Er det mig der bor i en jordhule eller er det rigtigt at Paelas-opskrifterne meget pludseligt er overalt? Men de er nu også rigtigt søde. Flot færdigt projekt må jeg sige! Sådan en burde min datter da have. Og er det mon sandt at opskrifterne er norske?

 • Reply
  Ulla Røjkjær
  18. maj 2015 at 15:55

  Måske fordi jeg ikke er særlig velbevandret i hækling nyder jeg de lange rækker med halvstangmasker.. Sådan er vi så forskellige ;0))

 • Reply
  Kristine
  18. maj 2015 at 15:42

  31 g. Superfine Alpaca = 248 m. 23 g. Silkwool = 132,25 m. Strikkes den med 3 tråde (2 tråde Superfine Alpaca + 1 tråd Silkwool)? Eller skulle det være 23 g. Superfine Alpaca = 184 m. og 31 g. Silkwool = 158 m., som du skriver på Ravelry?
  Mvh.

 • Reply
  Stine
  18. maj 2015 at 12:48

  Hei, holder også på med denne – derfor la jeg merke til at du har skrevet feil designer- Fet er ikke Pickles men Paelas.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   18. maj 2015 at 15:11

   Du har da helt ret, Stine og jeg har skyndt mig at rette det. Tak :-)

  Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)