10

Glæder jeg mig til sommerferie…

– når jeg gider gå på Google Maps og stalke stedet, hvor vi skal tilbringe et par uger midt i juli? Ja, det tror jeg vistnok, at jeg gør!

Gad vide om jeg er den eneste, som bruger kort på en måde, så jeg allerede hjemmefra gør mig bekendt med vejkryds, kendetegn i nærområdet, sving og butikker i nærheden. Ikke fordi jeg har brug for det, men fordi jeg kan lide det og så er sidegevinsten faktisk, at min sære tidsrøver gør, at det er så meget nemmere at ankomme første gang. Jeg peger og guider i rigtig retning. Jeg ved f.eks. allerede nu, at vi skal udfordres, når vi skal parkere, fordi det foregår omtrent midt i et T-kryds, men jeg ved også, at det er på landet og der formentlig ikke er den store trafik.

Sommerferie

Jeg har opdaget, at der ligger en sø i baghaven. Jeg ved allerede, at det kun tager 5 minutter at køre ind til Issigeac, som vi forelskede os i sidste år. Jeg kan turen ind til vores yndlingssted for store indkøb og jeg husker stadig det skønne, økologiske supermarked vi fandt en af de sidste dage af sommerferien sidste år.

Marked i Issigeac

Foto: Marked i Issigeac

På markedet i Issigeac kan man købe alt, hvad hjertet begærer. Man kan også nyde en kop kaffe på en af byens små, hyggelige caféer. Man kan slentre gennem byens middelalderatmosfære og nyde, at den byder på stilhed de fleste af ugens dage. Man kan købe den smukkeste keramik og jeg har blandt andet et fad, jeg købte sidste år, som er den absolutte yndling herhjemme. Det er i den smukkeste farvede glasur og det gør mig glad, hver eneste gang jeg tager det ned af tallerkenrækken, for at servere god mad fra det.

På markedet er også en stor samling kurveflettere og i år går det vist ikke an at komme hjem uden en souvenir af pil, tænker jeg. Der er fristelser nok, husker jeg.

Jeg er i den grad klar til at tage turen ned gennem Europa og selvfølgelig har jeg også allerede været inde og orientere mig omkring overnatningsstederne og sidst men ikke mindst har jeg været omkring det lille, ombyggede kapel, vi skal tilbringe en uge i, når vi skal gense Normandiet. Jeg er helt klar, som du kan læse :-)

You Might Also Like

10 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  23. maj 2015 at 12:36

  Google Maps er snart slidt op, med al den aktivitet ;-) Jeg elsker det :-)

 • Avatar
  Reply
  Hanne
  21. maj 2015 at 18:32

  Det er virkelig så smukke kurve man kan se på dit FOTO, og smuk keramik. En forretningsidé for Garnudsalg -) ?

 • Avatar
  Reply
  Lene Balch
  21. maj 2015 at 10:27

  He he vi er ikke de eneste. Det er rart for mig at vide hvor vi kan købe mad, hvordan gaden er hvor der er restauranter o.s.v. og så glæder jeg mig lige lidt mere. Vi skal til Italien i år og jeg tror Google Maps, snart er klar over det ;)

 • Avatar
  Reply
  Gertrud
  20. maj 2015 at 22:52

  Jeg bruger det også når vi skal til ukendte steder

 • Avatar
  Reply
  Madam Sand
  20. maj 2015 at 21:12

  Jo – det er dejligt at gå på opdagelse på Google maps. Det er godt at være forberedt. Vi brugte det også mega meget, da vores datter boede et år i Australien. Så så vi på de gader og huse, hun boede i. Og kiggede på¨hendes skolevej, alt sammen så vi kunne få en idé om, hvad hun levede i.
  Google maps er en rigtig god opfindelse :-)

 • Avatar
  Reply
  Sole
  20. maj 2015 at 19:21

  Du er bestemt ikke alene!! Jeg elsker at gå/køre tur med Google Maps!!

 • Avatar
  Reply
  Helma
  20. maj 2015 at 12:35

  Takket være Google ved jeg, at vi snart skal bo skråt overfor en tysk bager og en oysterbar, 100 meter fra en Esso tankstation, og at det tager 17 minutter at gå til Brooklyn Bridge. Det er så smart, når verden bliver lidt mindre !

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   20. maj 2015 at 12:45

   Det er bare så smart og jeg elsker at gå på opdagelse :-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  20. maj 2015 at 12:07

  Men det er jo så fantastisk, at vi kan, Mette :-) Jeg ELSKER at tage på tur og jeg har en ven i Greenville, Alabama. Jeg har aldrig besøgt ham, men jeg ved nærmest alt om byen og ville sikkert kunne finde rundt uden problemer, fordi Google Maps findes. Det er da fedt! :-)

 • Avatar
  Reply
  Mette
  20. maj 2015 at 12:02

  Du er ikke ene om at ‘rejse’ med Google maps – jeg er så bare nødt til at nøjes med at rejse på den måde :-)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)