9

Feddet og så lige en sommerfest med fantastisk vejr, tak

Anden pinsedag er knap så imødekommende, som resten af pinsens fridage har været. Det er koldt derude. Ind imellem kommer en regnbyge forbi og smider sit indhold ned over en have, som bestemt ikke er utaknemmelig. Det er måske mere dens ejere, der forbander både regn og kulde. Vi gad godt lidt lunere temperaturer og lidt mere medgørligt forår, men vi bestemmer jo ikke, så vi nyder, når vi kan. Resten af tiden tager vi jakke på.

I dag er der knækflise-sti, som skal færdiggøres. Der er blomster, der skal sættes, hækplanter, der skal i jorden og træer, der skal beskæres en smule. Vasketøjet blafrer på tørrestativet.  Når det hele bliver en tand for broget, stikker vi enten indenfor i stuen eller ind i Feddet for varme, for solen skal kun lige titte frem, så er der lunt derinde.

Det er en gave med sådan et sted. For to år siden, lignede haven ikke en have og Feddet bestemt ikke et fristed, hvor vi skulle nyde sommer efter sommer. Der var bare konturerne af en drøm …

Feddet 2013

Vi nåede at rejse bjælkerne og tømre terrassens gulv færdigt, så vi kunne improvisere og beklæde med presenninger, så Olines studentergilde kunne holdes i haven.

Huset stod for alvor færdigt i sensommeren 2013. Vi glædede os til, at året skulle gå, så vi fik sæsonstarten med i 2014 og det viste sig at blive et helt igennem fantastisk forår, som gav plads til masser af timer på terrassen og under tag på Feddet.

Feddet 2014

Vi havde den mest vidunderlige sommer sidste år. Da den gik på hæld, forlængede vi den langt ind i sensommeren, fordi vi havde muligheden for at trække under tag og lukke dørene, så der var lunt langt i de begyndende mørke aftenener.

Det var en drøm, der var gået i opfyldelse.

Feddet 2015

Jeg har sparket sæsonen i gang igen. Jeg nyder at drikke kaffe i den helt særlige varme, der er i et hus med solopvarmning og nej, jeg kan slet ikke få nok varme, når det endelig er muligt at suge til mig af både den, lys og sol.

Om et par uger holder vi sommerfest på Feddet. Jeg glæder mig. Jeg vil i den anledning gerne bestille hamrende godt juni-vejr. På forhånd tak.

You Might Also Like

9 Comments

 • Avatar
  Reply
  Morten
  17. juni 2015 at 10:43

  Ork det ser hyggeligt ud. Hvor i verden ligger det?

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   17. juni 2015 at 15:39

   Det ligger i en gammel have i Gug lige ned til Ådalen – en skøn plet på jorden, synes jeg jo ;-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  27. maj 2015 at 13:45

  Jeg glæder mig til, at vi skal holde sommerfest derude. Jeg håber så inderligt, at det gode (varme) vejr finder vej inden :-)

 • Avatar
  Reply
  Donald
  27. maj 2015 at 11:07

  Skønne billeder! Sikken et fristed – lyst og venligt! :)

 • Avatar
  Reply
  Charlotte
  26. maj 2015 at 16:11

  Hvor er det et skønt hus og især jeres ‘udestue’ – den gør selv en regnvåd sommerdag spiselig. Det er jo et helt lille orangeri.

 • Avatar
  Reply
  Madam Sand
  25. maj 2015 at 22:11

  En skønt rum – forstår godt din glæde ved Feddet.

 • Avatar
  Reply
  Rikke
  25. maj 2015 at 21:53

  Ville give højre arm for et hus ala Feddet med tilhørende terrasse – for solen og varmen må da komme! Skønt med sådan et sted at nyde varmen og se ud på forårskulden.

 • Avatar
  Reply
  Amstrik
  25. maj 2015 at 20:01

  Det er så fint jeres lille hus. Kan godt forstå du knus elsker det og de ekstra timer det giver uden dørs.

 • Avatar
  Reply
  Sole
  25. maj 2015 at 18:39

  Jeg krydser fingre for godt juni-vejr!! Er vild med jeres terrasse og Feddet, der er så hyggeligt!!!

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)