3

Strikkecafé

Vi har strikkecafé i aften. Det er den sidste for denne sæson. Vi lukker og slukker efter en succes, der ikke steg os til hovedet, men gik lige i hjertet. Sikke en strikkeglæde, vi har fået lov til at få del i, med disse arrangementer. Det har været en meget stor fornøjelse.

Der har været rift om pladserne, så derfor overvejer vi, om vi skulle fordoble muligheden for at få plads i strikke-fællesskabet og i stedet for at udbyde en tirsdag om måneden i stedet udbyder en mandag og en tirsdag om måneden, når vi starter op igen i sensommeren/efteråret. Det, og alle overvejelserne omkring det, ligger i støbeskeen lige nu, men inden vi overhovedet kommer så langt, er der altså sæson-afslutning i aften.

Det er en kunst at vælge det helt rigtige stykke håndarbejde, synes jeg. Det skal ikke være for kompliceret, for stort, for tungt, for kedeligt, for spændende, for krævende, for gråt og så videre …

Strikkecafé

Jeg er lige startet på noget gråt, men jeg strikker også farverigt og det var en mulighed, men det kræver koncentration og så er der jo også muligheden for at påbegynde et hækletøj. Noget enkelt. Noget der holder mig ved ilden uden at kede mig til døde.

Jeg må gå i tænkeboks, mens jeg står under bruseren for ja, jeg er langsom starter i dag. Jeg møder til direktør-tid. Måske møder jeg nærmere til Liselotte-tid. Det er i orden, når arbejdsdagen først slutter ved midnatstid i aften, tænker jeg. Godt der er en strikkecafé i midten ;-)

You Might Also Like

3 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  27. maj 2015 at 13:47

  Vi hygger os meget med strikkecafé, så vi gentager det til efteråret. Jeg synes, at det er så dejligt at strikke med andre. Det er meget inspirerende :-)

 • Avatar
  Reply
  Madam Sand
  26. maj 2015 at 23:30

  Jo – de overvejelser kender jeg godt, når jeg skal i strikkecafe – ikke i Gug – men i Horsens. Strikketøjet bliver altid omhyggeligt udvalgt – og der er flere igangværende projekter at vælge imellem – heldigvis.
  Håber I havde en rigtig god aften. Gug er nok lidt for langt væk for mig – uanset om det er mandag eller tirsdag. Men alle tiders for de, der har muligheden og lysten.

 • Avatar
  Reply
  Gitte Grønberg
  26. maj 2015 at 12:43

  åh hvor jeg ønsker jer en dejlig strikkecafe eftermiddag/aften. Ville ønske at jeg boede i nærheden og kunne deltage, men turen fra Århus syntes lidt ekstravagant.
  Besøgte butikken for 1.gang et par weekender siden, fantastisk oplevelse og dejligt at se de skønne lokaler. Tak skal I have for det dejlige udvalg og gode kvaliteter. kh Gitte

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)