10

Skovtur eller hvad jeg får lokket chefen ud i …

Skovtur

Vi snuppede en lille, kort skovtur. Vi tog nemlig billeder i weekenden. Billeder af strik. Måske er de gode. Måske skal de tages om. Jeg har ikke helt besluttet mig endnu, men i hvert fald havde vi det sjovt og det bedste er, at Kenneth aldrig nogensinde overlader det til mig. Han er en aktiv del og absolut stor bidragsyder til de foto-shoots, vi ind imellem får aftalt. Weekendens var ingen undtagelse.

Ideen ovenfor var god, men mit ringe talent rakte ikke til, at det blev lige så flot, som Kenneth ellers anstrengte sig for, at det skulle blive, men sikke vi grinte :-)

You Might Also Like

10 Comments

 • Avatar
  Reply
  pernille
  2. juni 2015 at 15:49

  Jeg har fulgt din blog i årevis… og lige pludselig, så står al teksten med museskrift og billederne er også meget små. Det gælder kun din blog, ikke de andre sider jeg ser på nettet. har du mon ændret noget kode-værk et eller andet sted?

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   2. juni 2015 at 19:21

   Det skulle jeg ikke mene, at jeg har, men nu ved jeg jo ikke, hvor længe det er, siden du sidst var forbi?

   • Avatar
    Reply
    pernille
    3. juni 2015 at 11:03

    Årh, en uges tid, vil jeg tro. Det er ikke i forbindelse med dit nye layout. Som jeg sidder og skriver til dig nu, er teksten vel mellem 5 og 6 pkt. der er intet på siden der er mere end 8 pkt. De andre sider jeg besøger her og der – både blogs og alm. websider er næsten alle en 11-12 pkt at se på…. hmm, mystisk. Men jeg laver bare en zoom, når jeg rammer din side.

    • Liselotte
     Reply
     Liselotte
     3. juni 2015 at 15:05

     Jeg har INTET ændret så… :-(

 • Avatar
  Reply
  Maria Hoffbeck fra En verden af kunst
  2. juni 2015 at 11:35

  Det ser sjovt ud og forstår at I fik grint en masse :-)
  Fotos i bevægelse kan faktisk være svært at tage, men øvelse gør mester, så få Kenneth til at kaste mere rundt med strikket :-)
  En super god dag til jer begge.

 • Avatar
  Reply
  Madam Sand
  1. juni 2015 at 18:32

  Hihi – nej det ser ud til at være svært at fange :-)

 • Avatar
  Reply
  Catarina
  1. juni 2015 at 18:25

  Ha ha, hvor godt :-D Tak for et godt mandags smil :-D

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)