6

Katteliv er gode liv, hvor jeg var i går

Jeg fik endelig truffet en principbeslutning om, at jeg måtte ud omkring Ella, som er nedlagt af en ryg, der driller. Der er gået alt for lang tid, men hver gang jeg troede, at nu var det nu, kom noget i vejen. I går lykkedes det og det var så dejligt at se hende.

Jeg hentede Ella ved frisøren. Vi travede langsomt, men nydelsesfuldt gennem den tidlige eftermiddags dejlige sol. Vi handlede god frokost, danske jordbær og pæoner. Vi kørte hjemad i roligt tempo og afpassede hastigheden efter Ellas ryg, som ikke kan spøges med.

Hjemme fik vi brygget te og sat frokost på bordet. Vi spiste godt. Vi endte i sofaen, hvor Ellas ryg skulle strækkes. Det var katten ikke sen til at udnytte. Se hvor hun nyder, at hun kan ligge på maven af sin madmor. Katteliv er ikke skidt, hvor Ella er.

Katteliv

Vi fik vendt verden. Det er godt at gøre sammen med Ella. Jeg strikkede lidt, men mest af alt snakkede vi. Om alt mellem himmel og jord.

hverdag 597

Jeg kørte glad hjem gennem byen ved seks-tiden.

Det var skønt at have tilbragt timer med Ella. Fra højtalerne strømmede yndlingsnumre med The The ud. Luften var lun og jeg kørte hele vejen hjem med sideruden rullet ned og armen hvilende på kanten. Sommeren er måske ikke den mest fantastiske, men den er her og lyset, solen og duftene er de samme, som de altid har været. Livet er godt.

You Might Also Like

6 Comments

 • Avatar
  Reply
  Madam Sand
  13. juni 2015 at 14:18

  Dejligt med en hyggedag sammen med en god veninde. Dejlige billeder du har taget.

 • Avatar
  Reply
  Donald
  12. juni 2015 at 11:13

  Dejligtsmukke billeder! :)

 • Avatar
  Reply
  EllaElla
  11. juni 2015 at 19:29

  Det var den allerskønneste dag længe, Pi udtrykker meget godt hvor meget jeg nød dit selskab, Liselotte❤️

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   11. juni 2015 at 21:44

   Det var en skøn eftermiddag og vi hygger os altså altid så godt, vi to :-)

 • Avatar
  Reply
  A+K/VenterPaaVinBlog
  11. juni 2015 at 13:11

  Wauw, den blomst altså! Den er jo helt fortryllende :D

  – Anne http://www.venterpaavin.blogspot.com

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)