3

På morgentur

På morgentur

Oskar og jeg har været på morgentur. Haverunden var kort, fugtig og kølig. Sådan fortsætter det ikke, siger de, som angiveligt skulle have forstand. Torsdag skal vi rejse fra 28 grader. Det er så skønt, for jeg holder af at vide, at mor og Oskar har dejligt vejr at nyde hus og have i og jeg ved, at jeg er glad for det meste vejr, så jeg er svær at skuffe, når jeg holder fri.

På morgentur skal Kenneth og jeg også. Jeg er klar. Kenneth er klar om lidt. Vi overlader hus og have til Oline og Oskar og stævner ud om et øjeblik. Vi skal tur/retur gennem sommerlandet. De sidste dage inden feriestart er fulde af aftaler. I dag har vi én med mange kilometer i sig, så jeg griber strikketøjet og sætter mig til rette i passagersædet, mens jeg overlader rattet til Kenneth.

Rigtig god lørdag derude :-)

You Might Also Like

3 Comments

 • Avatar
  Reply
  Madam Sand
  27. juni 2015 at 20:16

  Det har nu været nærmest lummert i dag, men måske dagen begyndte lidt køligt. Håber I har (haft) en rigtig dejlig tur i tosomhed – det er nu heller ikke så ringe.

 • Avatar
  Reply
  Tina Nymann
  27. juni 2015 at 12:42

  Uhørt, skønt at læse, at det også snart er jeres tur til at holde ferieVi nyder allerede nu ferien og er netop startet på vores Sommertogt rundt om Fyn….

 • Avatar
  Reply
  Catarina
  27. juni 2015 at 08:23

  Dejlig start på dagen, og ja, det er en kende køligt. :-) Men for pokker hvor bliver det dejligt med varmen i næste uge.
  I må have en rigtig god lang tur på de danske veje og nyd tosomheden.

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)