12

Vi var tidligt på færde

Vi var tidligt på færde i går. Inden klokken var halv otte, sad vi i bilen på vej sydover. Motorvejen var heldigvis ikke tæt af ferietrafik. Måske de allesammen var kørt i løbet af fredag eftermiddag, aften og nat, for vi havde god plads. Det kan vi lide, for så går det gnidningsløst derud af og det kunne vi godt bruge denne lørdag.

Rasteplads, Sjælland

Vi ramte Sjælland ved halv elleve-tiden. På en rasteplads morede jeg mig kosteligt over et billede, der straks tog form i min hjerne, da jeg så dette askebæger – nu fyldt med det, der kunne ligne optakten til en eksotisk og erotisk aften med luftmadras og rosenblade. Andre tænker naturligvis noget helt andet …

Farum Hovedgade

Farum Hovedgade

Vi ramte Farum halv tolv. Det passede smukt med, at vi var sat stævne klokken 12 oppe ved Farum Kirkes kirkegård. Vi landede i god ro og orden og kunne nå at strække ben, inden resten af familien indfandt sig. Det var godt af se dem.

Min svigermors urne var klar til jordnedsættelse. Det ville vi gerne være en del af, så derfor den tidlige start på dagen.

Farum Kirkegård

De tre brødre fik sænket urnen i jorden. Nu ligger deres mor side om side med deres far og deres lillebror. Sådan skal det være. Det føles godt at vide, at de er samlet ét sted og det var dejligt, at alle tre igen var samlet.

Hareskoven

Vi kørte fra Farum og ind i Hareskoven. Vi ville gerne strække dagen en smule og var heldige, at de andre havde tid til at spise frokost sammen.

Bryggeri Skovlyst

Vi endte på Bryggeri Skovlyst, hvor vi spiste en skøn frokost i smukke omgivelser. Vejret var så lunefuldt, at de ikke ville servere på terrassen, så vi sad indenfor, men det var sagtens gået med udendørs servering, for der faldt ingen vand, før vi var på vej derfra og det var sølle tre dråber.

Så går det hjemad igen...

Efter frokosten og en god, stor kop kaffe, tog vi afsked med familien. Vi skulle hjem. Der var – som bekendt – et stykke vej, så der var ingen tid at spilde. Vi landede hjemme i går aftes ved 19-tiden. Det havde været en skøn dag på trods af årsagen til turen.

Om lidt tager vi på arbejde. Der er ting, vi må gøre klar, inden ferien for alvor kan begynde. Vi har det bedst, hvis vi har styr på tingene og det kræver lige, at vi giver den en skalle, så det gør vi og sjovt og hyggeligt er det faktisk også :-)

Har jeg sagt, at jeg glæder mig til ferien? :-)

PS – jeg har fundet mit SONY NEX-6 frem. Jeg giver det en chance. Jo! Jeg sagde, at det skal have en chance, Liselotte! Basta!

You Might Also Like

12 Comments

 • Avatar
  Reply
  Helle D
  29. juni 2015 at 22:45

  Rigtig god ferie! Glæder mig til at se billeder med Sonyen.. :-) og til at nyde dine feriefortællinger.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   29. juni 2015 at 23:12

   Jeg glæææææder mig helt vildt :-)

 • Avatar
  Reply
  Madam Sand
  29. juni 2015 at 00:13

  Dejligt at I havde en fin ceremoni sammen med familien på kirkegården og også havde tid til lidt samvær bagefter. Det giver lige den ‘sidste afslutning’.
  Glæder du dig til ferien? Nej, det har jeg slet ikke hørt før ;-)
  Vi drøner af sted i morgen -det bliver så godt.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   29. juni 2015 at 23:10

   Ja, det var en fin måde at sige det sidste farvel og siden være sammen nogle timer :-)

 • Avatar
  Reply
  Grethe
  28. juni 2015 at 20:02

  Dejlige billeder fra Farum, her holder jeg af og til ferie hos en veninde.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   29. juni 2015 at 23:07

   Farum er en hyggelig, lille by :-)

 • Avatar
  Reply
  Catarina
  28. juni 2015 at 13:26

  Dejligt med sådan en dag med familien – også selvom det er en lang kørertur. :-)
  Glæder mig til at se om SONY’en bliver en tro følgesvend nu, eller om det atter bliver et flygtigt bekendskab i ny og næ. :-)

  Jeg knuselsker mit det lille Fuji X-T1 og var glad for jeg solgte mint Nikon til fordel for det. Nu er X-T1’eren i tasken hele tiden og jeg bruger ikke mobilens kamera så ofte. :-)

  • Avatar
   Reply
   Catarina
   28. juni 2015 at 13:27

   PS. God arbejdssøndag. :-D

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   28. juni 2015 at 14:16

   Vi får se med det kamera. Jeg er ikke helt tilfreds, men på den anden side, er det kompakt og så lille, at det snildt ligger i tasken. Det samme er mit spejlrefleks nu også, når jeg monterer f.eks. min 40 mm linse, så… jeg er sådan i vildrede og vil nok eksperimentere lidt denne ferie :-)

   • Avatar
    Reply
    Catarina
    28. juni 2015 at 15:41

    Jeg brugte også kun min 50 mm til sidst og sidste gang vi var i Thailand, var det den eneste jeg havde med, den den fyldte mindst. Men vægten af den og kameraet, er næsten den samme om de tre objektiver og det kameraet jeg har nu. :-D
    Men man skal finde det man synes er best for en selv og indimellem betyder det eksperimenteren :-)

 • Avatar
  Reply
  Anette
  28. juni 2015 at 13:23

  Det var fint, at I kunne lave en hyggelig tur ud af den lidt mere alvorlige begivenhed.

  Liselotte, holder I lukket i butikken, når I går på ferie? Jeg har nemlig lovet mig selv et smut ind forbi på vej til Skagen, men det er vist midt i jeres ferie.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   28. juni 2015 at 14:14

   Nej, det gør vi ikke. På Garnudsalgs side og Facebook-side, kan du læse mere om, hvornår personalet har planer om at holde åbent i juli .-)

  Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)