9

Mrs. Watson og mig …

Mrs. Watson af Martina Behm

Jeg strikker (blandt andet) Mrs. Watson af Martina Behm. Det kan anbefales. Det er sjovt og smukt og hele tiden må jeg lige strikke en stribe mere og en stribe mere og…

Jeg strikker sjalet i Blackhill Chunky Alpaca. Det bliver sørensjaskemig lækkert :-)

You Might Also Like

9 Comments

 • Avatar
  Reply
  Pia
  17. august 2018 at 12:13

  Meget smukt sjal – findes opskriften også på dansk? :)

 • Avatar
  Reply
  Alice Dahl Vigsø
  22. januar 2016 at 21:57

  Tusind tak for din hjælp. Jeg er kommet godt i gang med sjalet. Hilsen Alice

 • Avatar
  Reply
  Alice Dahl Vigsø
  18. januar 2016 at 11:01

  Hej Liselotte. Under min søgning efter en oversættelse af engelske strikkeopskrifter til dansk, opdager jeg, at du har strikket Mrs. Watsons flotte tørklæde/sjal, lige netop det, som min datter brændende ønsker sig. Frisk her på morgenkvisten skulle jeg endelig i gang med projektet. Men ak og ve…..det kom jeg ikke langt med, inden jeg løb ind i problemer. Er du bare en ørn til engelsk eller logisk tænkende/strikkende, siden det er lykkedes dig at strikke tørklædet? Ved du hvor jeg evt. kan søge hjælp til oversættelse af opskriften? Hilsen Alice.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   18. januar 2016 at 12:09

   Jeg har strikket efter engelske opskrifter i efterhånden mange år, men jeg startede bare med at finde en online strikke-ordbog med oversættelse mellem danske og engelske strikketermer. Irene fra På pinden har en fin én af slagsen :-)

 • Avatar
  Reply
  Annette
  20. september 2015 at 23:39

  Hvor er det fantastisk smukt! Hvordan vurderer du sværhedsgraden? Og hvad har det ca kostet dig i garn?
  Tak for hjælpen ;-)
  Bedste hilsner Annette

 • Avatar
  Reply
  Susanne
  16. august 2015 at 10:57

  Jeg læser jævnligt på din blog og bliver dejligt inspireret til nye strikkeprojekter – skønt . Du strikker så smukt, som jeg gerne selv vil kunne strikke, men det er måske “ bare” et spørgsmål om træning :-).
  Hvor er det et smukt sjal, du har strikket.

  Jeg tillader mig at skrive til dig her, for jeg ved ikke lige, hvor jeg ellers skal sende mit spørgsmål hen :-). Jeg har set, at du har strikket 2 af de tværstrikkede ponchoer. Den poncho vil jeg til at strikke nu.
  Nu har jeg bestilt og modtaget garn fra “Garnudsalg” til ponchoen og i går aftes sad jeg og eksperimenterede med garn, strikkefasthed og pinde. Strikkefastheden skal holdes på 16 m = 10 cm på p 5.
  Jeg købte 6 nøgler Blackhill Højlandsuld og 4 Blackhill Superfine Alpaca, og har i strikkeprøven forsøgt mig med 2 tråde Højlandsuld og 1 tråd Alpaca. For at holde stikkefastheden måtte jeg ned på p 4 1/2, men det virker tæt/tungt. Nu er mit spørgsmål: Tror du, det bliver for “tungt”? Vil det være bedre med kun 1 tråd af hver eller bør jeg strikke med 2 tråde Alpaca og 1 tråd Høllandsuld? Jeg strikker generelt lidt løst.

  På forhånd stor tak for hjælpen og jeg ønsker dig og dine en dejlig søndag, Susanne

 • Avatar
  Reply
  Catarina
  13. juli 2015 at 19:22

  Wauw, det liger næsten et mønster på et blad :-)

 • Avatar
  Reply
  Lonni Stoltenborg
  10. juli 2015 at 07:59

  Det er virkeligt et flot sjal.
  Dejligt med noget at gøre indendøre, med den sommer vi har.
  God dag til dig.
  Klem Lonni

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)