1

Adieu, Le Chateau

Le Chateau, Auxais

Adieu, Le Chateau. Må jeg bare sige tak for denne gang, smukke, stille og utroligt idylliske sted. Jeg vil mindes dig med glæde. Menneskene er venlige og imødekommende. Dyrene nysgerrige, trygge og sunde. Boligen lille, men smuk og praktisk. Stilheden gør den gode forskel indeni. Her sker absolut ingenting. Intet. Det er dejligt.

I morgen tidlig bevæger vi os længere ned i Frankrig. Vi skal en smule ind i landet. Der er 36 grader, siges det. Godt vi har badetøjet med i kufferten, for jeg tror nok, at vi får fingre i en pool.

Om præcis en uge skal vi hente Amanda i lufthavnen i Bordeaux. Det bliver dejligt at se hende. Vi glæder os ♥

You Might Also Like

1 Comment

  • Avatar
    Reply
    Catarina
    13. juli 2015 at 19:24

    Det ser virkelig ud til at have været et dejligt sted. Vi har snakket lidt om det og da jeg har en veninde der bor uden for Brest, er det måske en oplagt mulighed at tage en afstikker derud, næste år :-D Men Frankrig er stort og der er meget at se ;-)

  • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)