5

Om et øjeblik

Om et øjeblik er det farvel til Dordogne.

Om et øjeblik er det farvel til Dordogne. Vi skal retur til hverdagen. Lige nu er jeg slet ikke klar. Lige nu kunne I forlænge min ferie med mindst et par uger mere og jeg ville på stedet sige ja tak. Jeg er så klar til mere ferie. Meget mere ferie. Jeg drømmer om, at jeg en skønne dag kan flytte min sommerresidens sydpå. Bare en måneds tid eller to. Det ville jeg elske.

Jeg elsker også hverdagen. Jeg elsker mit job og jeg elsker mit hjem. Jeg elsker Danmark og jeg elsker at bo på Tjørnevang. Jeg ved, at så snart jeg sidder i bilen og turen går nordpå, så glæder jeg mig. Glæder mig til at vende retur til at det, som gør mit liv dejligt. Måske med undtagelse af det efterårsvejr, der tilsyneladende venter os derhjemme. Det kan jeg undvære.

Jeg glæder mig til, at jeg igen har fibernet og ikke bare sådan noget sporadisk og nærmest ikke-eksiterende internet, der kun behøver en lille undskyldning for at gå i udu. Jeg glæder mig til turen hjem med Amanda og Oline på bagsædet. Jeg glæder mig til, at jeg igen orker foretage mig andet end at sidde stille i skyggen eller ligge en i en pool, fordi temperaturen igen tillader, at man bevæger sig. Jeg glæder mig voldsomt til at komme hjem til min egen seng. Min store, tilpas bløde og perfekt kølige seng. Jeg glæder mig til, at jeg skal gense mor og Oskar. Jeg glæder mig til at skulle tage hul på arbejdslivet igen og jeg glæder mig til at hilse på alle vores skønne medarbejdere. Jeg glæder mig vist egentlig bare, så mon ikke jeg skulle tage mig sammen og begynde at pakke? Jeg tror det. Vi ses :-)

You Might Also Like

5 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  26. juli 2015 at 16:52

  Det har været tre skønne, magiske og alt for korte uger. Jeg er klar til mere ferie, men sådan er verden ikke skruet sammen, så nu forbereder jeg mig på hverdagen igen. Den er også skøn :-)

 • Avatar
  Reply
  venterpaavinblog
  25. juli 2015 at 19:45

  God tur hjem til 9000, ser ud til at have været en pragtfuld tur!

  -Anne
  http://www.venterpaavin.blogspot.com

 • Avatar
  Reply
  Stationsforstanderen
  25. juli 2015 at 17:43

  Har svælget i dine lækre feriebilleder og drømt om bare lidt varmere sommer her fra baghaven. Ferien er også slut for vores vedkommende. Nu skal vi op i gear igen.

  God tur hjem

 • Avatar
  Reply
  Anne Holtegård
  24. juli 2015 at 15:44

  Feriens paradox… Vi elsker det åndehul det giver og vi elsker vores gode hverdagsliv!
  God tur hjem til Oskar og dagligligdagens behageligheder.

 • Avatar
  Reply
  Nana Hecquet
  24. juli 2015 at 15:41

  God tur hjem :-)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)