I dag har Kenneth købt rabarberhorn

Kaffe og kage

I dag har Kenneth købt rabarberhorn til formiddagskaffen. Det giver energi og jeg elsker, at de er syrlige.

Hverdagen har ramt mig i en grad, så jeg er helt og aldeles brugt op, når vi går hjem fra Garnudsalg. Jeg lander mest af alt tungt i en sofa, hvor jeg sidder i noget, der kan minde om halvdød tilstand, mens jeg lader timerne passere og stille venter på, at jeg kan gå i seng. Det bliver aldrig sent.

Jeg er ikke den eneste. Resten af familien har været lige så trætte og brugte. Det er bare hårdt at finde ind i hverdagen igen.

Vi har haft endnu en lille ting, der måske har stjålet lidt energi. Ubevidst, men absolut tydeligt blev det, at i hvert fald jeg har brugt meget energi på at være nervøs for, om Oline blev optaget på sygeplejerskeuddannelsen, som hun gerne ville. Jeg har ikke sovet ret meget natten til i dag og da jeg mødte Oline i døren i morges og kunne se, at hun var optaget, kunne jeg mærke, hvordan et åg blev løftet af mine skuldre. Jeg er så glad på hendes vegne. Hun drømmer om at udvikles med faget og de muligheder, det giver. Hun har planer på den lange bane. Moderen er bare glad og tager én dag ad gangen, for jeg ved jo – fordi jeg er så forfærdelig fuld af livsvisdom (som om) – at verden hele tiden er i forandring og dit perspektiv derfor ofte flyttes og må revideres. Hvis du er heldig, er du i stand til at tilpasse din egen virkelighed til de drømme, du også har. Det håber jeg for Oline.

Relaterede skriv

19 kommentarer

 • Svar
  Karina Simonsen
  31. juli 2015 at 23:49

  Hurraaaaaa for Oline! Dejligt for hende og jer med ønsket om uddannelse opfyldt.

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  31. juli 2015 at 06:49

  Jeg var lettet, for vi ønsker jo altid, at de skal få, hvad de ønsker, vores børn. Oline var startet på sociologi-studiet sidste sommer, men efter nogle måneder måtte hun erkende, at hun var havnet på den helt forkerte hylde. Jeg håber, at denne viser sig at være den rigtige, men vi flytter os jo alle konstant, så de unge skal vel også have plads til at komme i tvivl :-)

 • Svar
  Lotte
  31. juli 2015 at 01:14

  Verdens bedste uddannelse.
  Verdens bedste undervisere :-D

 • Svar
  Bjørg
  30. juli 2015 at 21:29

  Tillykke til Oline og til jer – fra et forældrepar, som også har ventet i spænding på om fremtidsdrømmen skulle opfyldes. Og det skulle den også her! Så nu ryger skuldrene ned på plads!

 • Svar
  Merete
  30. juli 2015 at 21:22

  Hvor dejligt tillykke … her har vi også ventet i spænding – og blev også glade – når de er glade så er vi jo også ;0)

 • Svar
  Lene
  30. juli 2015 at 20:48

  Og jeg glæder mig til at følge Oline på den vej, hjertelig tillykke med optagelsen. Og jeg kan jo som Lise længere oppe sige at jeg aldrig har fortrudt det valg. Jeg er vild med at være sygeplejerske :-)

 • Svar
  Wong Wai
  30. juli 2015 at 20:06

  Jeg siger bare: “HHHUUUUUUURRRRRRRRRAAAAAAAAAAAA” for dig og dine (mere end 3 ;0) )

 • Svar
  Mette
  30. juli 2015 at 18:55

  Gratulerer til Oline :-)

 • Svar
  Anja MC
  30. juli 2015 at 17:31

  Tillykke med valget af fag! Det er et skønt fag og studie!
  Hilsen en glad sygeplejerske

 • Svar
  Violykke
  30. juli 2015 at 16:25

  Hjertelig tillykke med hende.

 • Svar
  Hanne Madsen
  30. juli 2015 at 15:53

  hjertelig tillykke til Oline – og ja det er svært at finde tilbage til hverdagen igen – husk at passe på dig selv og din dejlige familie.

 • Svar
  Nana Hecquet
  30. juli 2015 at 13:45

  Til lykke til Oline! Jeg, der selv underviser på gymnasieniveau, er så ærgerlig over at det kræver skyhøje karaktergennemsnit at komme ind på mange uddannelser, og det er glædeligt når en ung kommer videre af den vej hun ønsker :-)

 • Svar
  Sandra
  30. juli 2015 at 13:44

  Tillykke med Oline. Dejligt at hun er kommet ind. Det giver ro og glæde! Jeg har forresten købt garn hos Jer inden vores ferie. Hvor er det lækkert at strikke med! Jeg drømmer allerede om mere garn og nye projekter!

 • Svar
  Mette
  30. juli 2015 at 13:39

  Tillykke til Oline med optagelsen :-) – var hun ikke startet på AAU sidste år? Eller husker jeg forkert?

 • Svar
  Camilla
  30. juli 2015 at 13:27

  Tillykke med hende, det giver altid en særlig følelse når det lykkes for vores børn og en sten mindre på vejen igennem livet.

 • Svar
  Lise Sloth Mortensen
  30. juli 2015 at 13:24

  Tillykke til Oline ( og moderen ) fra een som om få dage fylder 65 år og går på pension efter et langt og lykkeligt sygeplejerskeliv. Jeg har aldrig fortrudt mit faglige valg og ville med glæde vælge det igen i dag – trods de sten der også er på den vej.. Held og Lykke Oline

 • Svar
  Lise Sloth Mortensen
  30. juli 2015 at 13:19

  Tillykke til Oline (og moderen ) fra een som om få dage fylder 65 og går på pension efter et langt og lykkeligt sygeplejerskeliv…har aldrig fortrudt mit faglige valg og ville med glæde vælge det igen… trods alle de sten der også er på den vej… Held og lykke Oline

 • Svar
  Sanne
  30. juli 2015 at 13:17

  Jeg troede Oline gik på UNI … Nå men ind i mellem må man køre ud af en anden vej på sin rejse gennem livet.
  Sygeplejerske er en rigtig god uddannelse med masser af muligheder :o)
  Tillykke til Oline :o)

 • Svar
  Randi
  30. juli 2015 at 13:13

  Tillykke til Oline! Jeg under alle unge at blive optaget på lige præcis det studie eller den uddannelse, de drømmer om!

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)