8

En del af at være på Fanø

Planlægning af strik

En del af at være på Fanø må siges at være det strik, jeg har fingrene i undervejs i weekenden. Jeg har planer hjemmefra, men de viftes af bordet, inden jeg er ude af døren. Jeg pakker, tager op af tasken igen og pakker andet og nyt. Jeg tror, at jeg ved, hvad jeg vil strikke og fortryder.

I år er der baby-strik med. Småt, men godt. Den nye bog fra Susie Haumann er med ligesom et lille udvalg af mine gamle strikkebøger er lagt ned i strikkekurven, hvor der er fyldt op med små nøgler af Blackhill Højlandsuld. Det hele kan forvandles til små stykker strik og det er overskueligt og lige, hvad jeg kan koncentrere mig om.

Blackhill Højlandsuld

Jeg nyder morgenkaffen, mens jeg lægger små planer, snakker og hygger mig med en flok kvinder, som er friske på at tage en morgensnak om hvor grænsen går for selvbestemmelse, aktiv dødshjælp og det, man kan pålægge andre. Se, det er noget, der dur. Hjernen skal vækkes. Det bliver den her.

You Might Also Like

8 Comments

 • Avatar
  Reply
  Mona Elisabeth Pedersen
  20. september 2015 at 21:30

  Godt at være beredt til strik på FAnø :o) håber I har haft en rigtig god tur. Vi kiggede efter jer, men så jer ikke :o)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   21. september 2015 at 23:22

   Vi kiggede også efter jer, Mona, men så jer heller ikke. Vi kan ikke være heldige hver gang :-)

 • Avatar
  Reply
  Madam Sand
  19. september 2015 at 23:01

  Snakken går godt mens hænderne arbejder. Og det er vel bare at begynde fra en ende af ;-) Rigtig god fornøjelse.

 • Avatar
  Reply
  Amstrik
  18. september 2015 at 22:28

  Der er også en masse fint i den bog. Som helt sikket kan få hjernen igang.
  Altid hyggeligt med en snak og det der rør en i hverdagen. Jeg selv har en kær veninde jeg går nogle gode lange tur med og der får vi vendt alt muligt. Og det vi snakker om der, bliver der. Have en rigtig dejlig weekend

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   21. september 2015 at 23:24

   Det er godt at vende verden en gang imellem :-)

 • Avatar
  Reply
  Wong Wai
  18. september 2015 at 14:27

  Småt er godt; især til mormorkassen ;0)
  Slet, slet ikke misundelig på “Fanøtur”…… smiller ;0)
  Gode dage til dig og dine

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   21. september 2015 at 23:25

   Mormor-kassen kan rumme meget mere, så jeg klør på :-)

  Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)