8

Mig skal de ikke få ned med nakken

Oskar

Oskar og jeg er alene hjemme. Vi holder fridag. I morgen tager jeg af sted på kursus et par dage, så vi nyder begge to, at vi har tid til at være langsomme sammen. Oskar sover mest, men ind imellem vågner han, springer ned fra køkkenbænken og farer i madskålen. Jeg rydder op, vasker, forbereder, strikker lidt, når ingen ser det og drikker kaffe i små, afmålte slurke.

Jeg snupper en kanalafstemning på vejen, for ærlig talt er det svært at være tilfreds med andres valg, men brokke mig kan jeg da ikke, hvis jeg ikke selv prøver at gøre min indflydelse gældende, så nu har jeg stemt på alle kanaler med dokumentarer, historiske beretninger, Anthony Bourdain, Top Gear (stik mig bare genudsendelserne), plat humor og alvortunge nyheder, så jeg bliver helt sikkert nedstemt, men jeg er jo medlem af en forening, hvor demokratiet er grundstenen, jeg naturligvis respekterer.

Om lidt vil jeg endelig tage mig sammen til det der bad, der blev droppet til gengæld for en formiddag under dynen med strikketøj og kaffe, fordi indsættelsen af en ny forsvarsminister inviterede til, at blive i sengen. Jeg kunne efterfølgende have lavet en Maude, men mig skal de ikke få ned med nakken.

kys & karma …

Fortsat rigtig god onsdag derude :-)

You Might Also Like

8 Comments

 • Avatar
  Reply
  Madam Sand
  1. oktober 2015 at 10:09

  Ohh at tage en ‘somdetfalderdiginddag’ og helst langsom – det lyder besnærende.
  Jeg tror nu ikke, jeg ville vælge at se på udnævnelse af ny minister.. For deprimerende!

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   1. oktober 2015 at 18:41

   Jeg hyggede mig og jeg nåede dejligt mange ting, men nej… udnævnelsen af ny minister skulle jeg ikke have brugt tid på :-)

 • Avatar
  Reply
  joan nielsen
  30. september 2015 at 16:44

  ja, man undre sig, og alligevel ikke!!!!!!!!!, dejlig hygge dag til dig og Oscar

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   30. september 2015 at 17:27

   Vi har haft en skøn dag :-)

 • Avatar
  Reply
  Signe
  30. september 2015 at 16:36

  Åh, man bliver virkelig så træt… håber, der er nogen, der er glade og tilfredse med dét valg, det er jo langt ude.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   30. september 2015 at 17:27

   Der er da helt sikkert masser, som er glade og tilfredse… for ellers havde Danmark – må man antage – set anderledes ud i dag :-)

 • Avatar
  Reply
  Eva
  30. september 2015 at 15:42

  Åh, at lave en Maude…., mon nogen ville opdage, hvis jeg tog et lille pit-stop i sengen helt uden skavanker eller sygdomme, men bare med strik og kaffe og tv…. Jeg spørger bare.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   30. september 2015 at 17:19

   Jeg tænker, at du har fortjent det, Eva :-)

  Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)